X

VIDEO (film artistic): HARDWIRED (2009), subtitrare in limba romana. UN FILM DESPRE IMPLANTURI CU CIPURI. Oare de ce l-au produs?

   Filmul il puteti viziona aici:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Multi dintre cei ce isi avertizeaza semenii asupra viitoarei actiuni de implantare a unui microcip in corpul uman se intreaba cum de industria de film a produs asa ceva. Consider ca din acelasi motiv pentru care a aparut si Matrix: obisnuirea maselor cu ideea ca vor exista in viitor niste forte (coordonate de corporatii sau calculatoare si roboti) care vor instaura o societate de tip Big Brother sau chiar mai rau, dar ca va exista sigur si o rezistenta. Nu auziti in aceste filme vorbindu-se de Dumnezeu. Si nici de draci.

   In HARDWIRED cipurile sunt puse de o corporatie foarte puternica, aflata in relatii stranse cu celelalte corporatii de pe planeta. Iar motivul cipuirii in acest SF este departe de cel care va fi in mod real si se aproprie foarte putin de cel prezentat in documentarul Zeitgeist. Nici o vorba insa despre semnul fiarei.

   Trebuie sa intelegem ca acest gen de filme nu sunt facute pentru cei ce deja nici nu concep ca fac parte dintr-o turma de spalati pe creieri si carora cu atat mai putin le trece prin cap sa iasa din ea. Lor probabil nici nu le place filmul iar la Matrix se uita pentru efectele speciale si scenele de lupta. Lor nu li se aprinde nici un beculet. Se uita si nu vad. Ele sunt produse insa pentru cei care simt ca ceva este putred in jur. Deoarece acestia nu e bine sa fie lasati de capul lor, ci trebuie canalizati spre o falsa solutie.

   Foarte multi vorbim in aceste vremuri despre cipuri, dar foarte putini intelegem ce-i cu ele si care este legatura cu semnul 666. Si aceasta tocmai datorita filmelor de acest gen. Sau a documentarelor de tipul Zeitgeist:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Sau a site-urilor ce par anti-SISTEM:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Global Research.ca, meditatia si religia …

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

   Sau chiar a mass-mediei:

Articol interesant in LA STAMPA: „Gripa de tip A-spionati de un cip pentru a evita imbolnavirea”, in care face referire si la celebrul articol din The Sun, din 1989, despre cipuirea populatiei

   Cum trebuie insa un crestin sa perceapa cele ce se petrec in jurul nostru, cititi va rog in articolele:

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

Bat vremurile apocaliptice la usi? Se pot ele asemui istoriei cetatii Ninive?

   Motivele pentru care ELITELE promoveaza ideea ca cipurile sunt strict o chestie legata de corporatii si Big Brother si ca va exista o rezistenta umana care va lupta cu succes, le gasiti in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   HARDWIRED il consider catalogabil in aceeasi grupa cu 2012, unde mesajul

NO MATTER WHERE YOU LIVE

NO MATTER WHAT YOU BELIEVE

ONE DAY WILL UNIT US ALL

    Adica “Nu conteaza in ce crezi, o zi ne va uni pe toti”, este cat se poate de clar pentru toti crestinii ce au habar de NOUA ORDINE MONDIALA:

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film? 

   Vizionati va rog si:

SIX: THE MARK UNLEASHED (subtitrare in limba romana), film artistic despre crestinism, cipuri implantate si prigoana

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button