X

STUDIU: Vaccinurile impotriva gripei sunt cea mai mare escrocherie din istoria medicinei

   Citez integral articolul Flu vaccines revealed as the greatest quackery ever pushed in the history of medicine:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Pregatiti-va pentru ceva zguduitor.  Ceea ce veti citi acum  va va uimi, va va inspira si va va scandaliza in acelasi timp. Veti primi informatie putin cunoscuta, informatie ce demonstreaza de ce vaccinurile sezoniere impotriva gripei sunt complet lipsite de valoare si de ce promovarea lor continua se bazeaza in totalitate pe studii fabricate si pe mitologie medicala.

   Daca lumea intreaga ar cunoaste ceea ce urmeaza sa cititi aici, industria vaccinurilor s-ar prabusi peste noapte.

  Aceasta informatie va provine datorita unui stralucit articol publicat in The Atlantic. Articolul, scris de Shannon Brownlee si Jeanne Lenzer, nu este numai stralucit; dupa parerea mea este cel mai bun articol despre vaccinurile impotriva gripei ce s-a publicat vreodata in presa. Intitulat: Conteaza vaccinul?, prezinta una dintre cele mai revelatoare informatii pe care probabil le-ati citit in legatura cu esecul vaccinurilor impotriva gripei. Puteti citi articolul integral aici: http://www.theatlantic.com/doc/2009…

   Se prea poate ca relatarea sa impresionanta sa nu fie prea surprinzatoare, totusi, de vreme ce Shannon Brownlee este de asemeni si renumita autoare a cartii fenomenale despre medicina moderna intitulata Supratratare: De ce prea multe medicamente ne fac sa devenim mai bolnavi si mai saraci (http://www.amazon.com/Overtreated-M…

http://www.naturalpedia.com/book_Ov…

   Desi nu am mai facut acest lucru pana acum, o sa fac un rezumat al acestui articol, punct cu punct (impreuna cu cateva comentarii), astfel incat sa aveti imaginea de ansamblu. 
   Conteaza vaccinul?

   Ceea ce urmeaza este rezumatul meu punct cu punct ar articolului scris de Shannon Brownlee, publicat in The Atlantic. Comentariile mele sunt in paranteze si cu italic.

   • Vaccinarea este strategia de baza a planului guvernului Statelor Unite pentru combaterea gripei porcine.

   • Guvernul Statelor Unite a cheltuit aproximativ 3 miliarde de dolari pentru a stoca vaccinuri si medicamente antivirale.

   • CDC (Centers for Disease Control) recomanda ca 159 milioane de americani sa se vaccineze impotriva gripei porcine (cat mai repede posibil).

   • Daca vaccinarile nu au nici un efect? Din ce in ce mai multi cercetatori sunt sceptici in legatura cu efectele lor.

   • Gripa sezoniera (cea normala) provoaca un numar estimat de 36 000 de decese in fiecare an in Statele Unite. [Dar majoritatea sunt cei ce deja sufereau de anumite boli, cum ar fi de exemplu astmul.]

   • Majoritatea ‘racelilor’ nu sunt provocate cu adevarat de virusul gripei. Cam 7 sau 8 procente (si cel mai mult, 50 procente) din raceli reprezinta gripa. Exista mai mult de 200 de virusi si agenti patogeni ca pot provoca boli ‘de genul gripei ‘ (si astfel sa fie usor confundate cu gripa).

   • Virusii dezvolta mutatii cu o viteza uimitoare, acest fapt insemnand ca gripa ce circula in fiecare an difera genetic de cea din anul precedent.

   • Vaccinul pentru fiecare sezon viitor este realizat de expertii din domeniul sanatatii presupunand [o presupunere imprudenta, cateodata] ce fel de tulpina virala ar putea cel mai probabil sa circule in viitor.

   • Gripa spaniola din 1918 a infectat aproximativ o treime din populatia lumii si a ucis cel putin 40 de milioane.

   • In Statele Unite, Adunarea Prezidentiala de Consilieri in domeniul Stiintei si Tehnologiei a anticipat ca virusul H1N1 ar putea infecta pana la o jumatate din populatia Statelor Unite si ar putea ucide 90 000 de americani.

   [Continuati sa citit, partea cea interesanta acum vine….]

   • Din cei care au decedat din cauza gripei porcine in Statele Unite, aproximativ 70 procente erau deja afectati de boli serioase cum ar fi astmul sau SIDA.

   • Oficialii din domeniul sanatatii publice considera vaccinarea ca prima arma impotriva gripei. Vaccinurile au ajutat la eradicarea variolei si poliomelitei. [Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. Vaccinurile au facut destul de putin comparativ cu imbunatatirile din domeniul sanatatii publice.]

   • In fiecare an, 100 de milioane de americani se vaccineaza si vaccinurile raman politica ‘cea mai raspandita’ din domeniul sanatatii publice in Statele Unite.

   De ce cercetarea este fictiva

   • Deoarece cercetatorii nu pot sesiza cu exactitate cine are gripa si cine nu, cercetarea intreprinsa in legatura cu eficacitatea vaccinurilor pur si simplu calculeaza rata mortalitatii determinata de toate evenimentele, rata calculata intre cei care se vaccineaza si cei care nu se vaccineaza. [Aceasta include decesul din accidente, atacuri de cord, medicamente, epave auto sau orice altceva.]

   • Aceste studii arata o ‘diferenta dramatica’ intre rata mortalitatii celor care se vaccineaza versus cei care nu se vaccineaza. Oamenii care se vaccineaza au rata de deces semnificativ mai mica. [dintre TOATE cauzele si aici este problema…].

   •Propaganda vaccinurilor antigripale citeaza aceste studii, asigurandu-i pe oameni ca daca se vaccineaza impotriva gripei in fiecare an, vor avea un risc de deces semnificativ mai redus. Dar acest lucru inseamna o foarte mare eroare…

   • Criticii pun la indoiala logica acestor studii: asa cum reiese, comparativ cu numarul deceselor din toate cauzele, numarul deceselor din cauza gripei este destul de mic. Conform Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, decesele din cauza gripei reprezinta – cel mult – 10 procente din totalul deceselor din timpul sezonului gripei (si acest procentaj include toate decesele indirecte agravate de aceasta).

   • Acest lucru scoate la iveala o dilema extrem de importanta: daca gripa este cauza numai  a 10 procente din toate decesele din timpul sezonului gripei, cum ar putea un vaccin impotriva gripei sa reduca totalul deceselor cu 50 de procente? (asa cum pretind fabricantii de vaccinuri.) [Nu se aduna. Chiar daca vaccinurile ar fi fost 100% eficiente, acestea ar trebui doar sa reduca rata totala a decesurilor cu 10%, avand in vedere ca numai 10% din decesuri sunt cauzate de gripa.]

   • Iata un citat direct din articol: Tom Jefferson, un fizician din Roma si seful Domeniului Vaccinurilor de la Cochrane Collaboration, o retea internationala de cercetatori foarte respectata ce apreciaza evidenta medicala, afirma: “Pentru ca un vaccin sa reduca mortalitatea cu 50 de procente si pana la 90 de procente in unele studii, inseamna ca trebuie ca acest vaccin sa previna decesul nu numai din cauza gripei, ci de asemeni din cauza prabusirilor, incendiilor, bolilor de inima, loviturilor si accidentelor de masina. Aceasta nu ar fi un vaccin, ar fi un miracol.“ [Subliniere adaugata.]

   Esecul studiilor de grup

   • Deci cum de vin companiile producatoare de vaccinuri cu aceasta “50% reducere in rata decesurilor“ din statistica? Din studii de grup.

   • Studiile de grup compara rata decesurilor unor grupuri mari de oameni care s-au vaccinat cu grupuri mari de oameni care NU s-au vaccinat. Dar este o slabiciune fatala in aceasta abordare: voluntarii pentru vaccinare. Si ce fel de oameni sunt? Asa cum reiese: oameni care sunt foarte atenti cu sanatatea lor.

   • [Astfel, aveti automat o situatie in care oamenii mai preocupati de sanatatea lor se vaccineaza deoarece ei CRED ca asa ar fi bine. Intre timp, toate masele de oameni carora nu le pasa de sanatatea lor au tendinta de a sari peste vaccinarea sezoniera impotriva gripei. Si acesti oameni au tendinta sa nu aiba prea mare grija de sanatatea lor in general. Cu alte cuvinte, in termeni populari, oamenii care se vaccineaza, mai degraba evita junk food si au un stil de viata mai precaut. Acest lucru explica diferentele din ratele de mortalitate dintre cele doua grupuri! Nu are nimic de-a face cu vaccinarea…]

   • Aceasta este presiune de grup in domeniul cultului realizata asupra doctorilor si cercetatorilor pentru a inghiti mitul vaccinurilor fara sa mai puna nicio intrebare. Citat din articol: Lisa Jackson, un fizician si investigator senior al Group Health Research Center, din Seattle, a inceput sa-i intrebe insistent pe colegii sai daca ar putea ca ceva sa nu fi fost la locul lui cu cifra estimata de 50 de procente reducere a mortalitatii pentru oamenii care se vaccineaza impotriva gripei, iar raspunsul pe care l-a primit a sunat mai mult a doctrina decat a stiinta. “Oamenii mi-au spus, ‘Nimic bun nu va iesi daca countinui [sa intrebi] asta’“, a afirmat ea. “Probabil mi s-ar fi intamplat ceva foarte rau pe plan profesional daca as fi continuat orice critica ce ar fi putut descuraja oamenii sa se vaccineze, deoarece, bineinteles, ‘Noi stim ca vaccinul functioneaza’. Aceasta era intelepciunea in vigoare“. [Cu alte cuvinte, nu indrazni sa pui la indoiala vaccinul si nu pune intrebari stiintifice dure, deoarece industria vaccinurilor functioneaza pe baza doctrinelor, nu a stiintei… si daca pui vreo intrebare, s-ar putea sa fi nevoit sa iti gasesti un alt loc de munca…].

   [Aici incepe partea cu adevarat interesanta a articolului…]

   • Lisa Jackson nu s-a descurajat. Ea, impreuna cu alti trei cercetatori au inceput sa studieze mult citatele statistici despre vaccinuri pentru a incerca sa identifice acest “efect folositor pentru sanatate“, daca este vreunul. Ei s-au uitat peste date ce acopereau opt ani de cercetari medicale asupra a 72 000 de oameni in varsta de 65 de ani sau mai mult si au inregistrat cine s-a vaccinat si cine nu. Apoi au comparat ratele de deces din toate cauzele din afara sezonului gripei.

   Vaccinarea nu a schimbat cu nimic mortalitatea

   • Ceea ce a gasit arunca in aer intreaga industrie a vaccinurilor: a descoperit ca chiar in afara sezonului gripei rata mortalitatii a fost cu 60 de procente mai ridicata printre cei care nu s-au vaccinat decat printre cei care s-au vaccinat. [Cu alte cuvinte, chiar si atunci cand scoti complet gripa din discutie, oamenii mai in varsta care nu se vaccineaza sunt influentati de alti factori ai stilului de viata ce favorizeaza decesul din multe alte cauze decat gripa.]

   • A gasit de asemeni faptul ca asa numitul “efect folositor pentru sanatate“ explica intregul beneficiu aparent ce continua sa fie atribuit vaccinurilor. Aceasta descoperire demonstreaza ca  vaccinul impotriva gripei ar putea sa nu aiba nici un efect benefic de nici un fel in reducerea mortalitatii

   • Cat de bine facute erau aceste studii particulare? Citat din articol: Cercetarile lui Jackson “sunt minunate“, afirma Lone Simonsen, un profesor de sanatate globala de la George Washington University din Washington DC si un expert recunoscut la nivel mondial in domeniul gripei si al epidemiologiei vaccinurilor. “Sunt sudii clasice de epidemiologie, sunt atat de atent realizate.“

   • Multi experti pur si simplu refuza sa creada rezultatele acestui studiu [deoarece intra in conflict cu credintele lor actuale in mitul vaccinarii]. Journal of the American Medical Association a refuzat sa publice cercetarea ei, afirmand chiar “A accepta acest rezultat este ca si cum ai spune ca pamantul este plat!“ [Ceea ce arata cat de adanc este intiparit mitul vaccinarii in mintile celor ce practica medicina conventionala. Ei pur si simplu nu isi pot imagina ca vaccinurile nu functioneaza, asa ca resping orice dovada – chiar o dovada BUNA – ce demonstreaza acest lucru. Iata de ce industria vaccinurilor este CULT mai degraba decat stiinta.]

   • Cercetarile lui Jackson au fost publicate in cele din urma in 2006, in International Journal of Epidemiology.

   [Si aici este cu adevarat partea pe care nu o puteti rata…]

   Insuficienta vaccinului dovedeste ca acesta nu a functionat niciodata

   • Istoria vaccinului impotriva gripei arata mari discrepante in mitologia curenta a vaccinarii, dovedind in esenta ca acestea nu functioneaza:

   • De exemplu: In 2004 productia de vaccinuri era scazuta si a fost o lipsa a acestora (o reducere de 40 de procente la numarul vaccinurilor). Si totusi rata mortalitatii nu a crescut in timpul sezonului gripei. [In mod clar, daca vaccinurile ar fi functionat cu adevarat, atunci un an in care vaccinul nu a fost administrat nici macar catre 40% din populatia care il face in mod regulat ar fi dus la o crestere imensa si semnificativa in mortalitate. Ar fi trebuit sa creasca rata decesurilor si sa umple morgile… dar nu s-a intamplat asa. Stiti de ce? Deoarece, in primul rand, vaccinurile impotriva gripei nu functioneaza.]

   • In istoria vaccinurilor impotriva gripei, sunt doi ani in care vaccinul formulat a fost total nepotrivit cu gripa ce circula in momentul respectiv imbolnavind oamenii. Acesti ani au fost 1968 si 1997. In ambii ani vaccinul a fost complet nepotrivit cu virusul ce circula. Prin urmare, nimeni nu a fost vaccinat! [Cunoscand acest lucru, daca vaccinul ar fi fost eficient in reducerea ratei decesurilor, atunci am fi avut din nou o mare crestere a ratei mortalitatii in timpul acestor doi ani, nu?Serios, daca vaccinul reduce rata mortalitatii cu 50% asa cum sustin cei ce fabrica vaccinurile, atunci acesti doi ani in care vaccinul a lipsit complet ar fi trebuit sa aiba un numar mare de decese, nu? Dar ceea ce s-a intamplat cu adevarat a fost… nimic. Nici un ecou. Nimic. Rata mortalitatii nu a crescut deloc.]

   • Daca vaccinurile ar fi functionat cu adevarat pentru a salva vieti, atunci cu cat mai multi oameni ai vaccina, cu cat mai scazute rate de decese ar trebui sa ai, nu? Dar nu este aceasta situatie.  In 1989, numai 15 procente din oamenii peste 65 de ani s-au vaccinat impotriva gripei. Dar astazi, multumita marii campanii pro vaccinare, peste 65% sunt vaccinati. Si totusi, uimitor, rata de deces printre cei in varsta nu a scazut in timpul sezonului gripei. De fapt, a crescut!

   • Cand cei ce promoveaza vaccinarea (si oficialii CDC) sunt intrebati in legatura cu mitul “reducerii mortalitatii cu 50 de procente“ ei folosesc limbaj doctrinal si ataca mesagerul. Ei pur si simplu nu doresc sa ia in considerare posibilitatea ca vaccinul impotriva gripei pur si simplu sa nu functioneze.

   • Cercetatorii ce pun la indoiala mitul vaccinarii sunt in mod curent evitati de institutiile medicale. Tom Jefferson de la Cochrane Collaboration este un epidemiolog ce pune la indoiala pretinsele avantaje ale vaccinurilor impotriva gripei. “Reactia [impotriva lui Jefferson] a fost atat de doctrinara si chiar isterica incat te-ai fi gandit ca ar fi pledat pentru furtul de copii“, a afirmat un coleg. (Majumdar)

   • Jefferson este unul dintre cei mai bine informati cercetatori din lume asupra vaccinului impotriva gripei. El conduce o echipa de cercetatori ce au examinat sute de studii despre vaccinuri. Citez direct din articol: Majoritatea studiilor sunt total gresite, afirma Jefferson. “Rebuturi nu este un termen stiintific, dar cred ca este un termen ce se aplica [acestor studii].“

   [Si iata adevarata critica ce demonstreaza de ce vaccinurile impotriva gripei sunt nefolositoare…]

   Vaccinurile impotriva gripei “lucreaza“ numai asupra oamenilor ce nu au nevoie de ele

   • Se presupune ca vaccinurile ar “functiona“ introducand o tulpina vitrala slabita ce determina sistemul imunitar sa reactioneze prin crearea unor anticorpi gripali. Totusi, asa cum arata Jefferson, numai oamenii sanatosi produc un raspuns bun la vaccin.  Si totusi cu siguranta oamenii ce nu sunt sanatosi – cei care au un raspuns slab la vaccin – sunt mai supusi la atacul gripei. Dar vaccinurile nu functioneaza la ei!

   • [Cu alte cuvinte – uitati aici – vaccinurile impotriva gripei “functioneaza“ numai la oamenii care nu au nevoie de ele!]

   • [In acelasi timp, putem spune cu precizie ca vaccinurile nu functioneaza deloc la oamenii care teoretic ar avea nevoie de ele. Ele doar produc anticorpi la oamenii care deja au un sistem imunitar puternic incat in primul rand nu au nevoie de vaccin.] 

   • Jefferson a indemnat la studiul aleator, placebo-controlat al vaccinurilor. Dar sustinatorii vaccinurilor se opun acestor studii clinice! Ei denumesc studiile “neetice“ [dar in realitate ei stiu ca un studiu aleator placebo-controlat ar arata esecul complet al vaccinurilor impotriva gripei si ei vor face orice sa previna realizarea acestor studii. Nu gasiti uimitor ca sustinatorii medicamentelor si avocatii vaccinurilor pretind ca au “stiinta“ de partea lor, dar ei nu au de gand sa supuna vaccinurile cercetatii adevaratei stiinte?]

   • [Nici un studiu placebo-controlat al vaccinurilor nu s-a realizat deoarece industria vaccinurilor afirma ca nu ar fi “etice“. Deci cum de pretind acesti oameni ca vaccinurile ar functiona? Intreaga industrie se bazeaza pe statistici fabricate ce sunt probabil false… si vaccinarile continua, an dupa an, cu absolut nici un beneficiu asupra sanatatii publice…]

   De ce nici medicamentele impotriva gripei nu functioneaza

   • In domeniul medicamentelor impotriva gripei, spitalele sunt obligate sa prescrie Tamiflu si Relenza aproape oricui are simptome, chiar daca au sau nu gripa porcina. Ingrijoratoare este cresterea rezistentei la medicamente a tulpinei gripei porcine. “Gripa poate deveni rezistenta la Tamiflu numai in cateva zile…“ afirma un cercetator.

   • In 2005 guvernul Statelor Unite a cheltuit 1.8 miliarde de dolari pentru a face stocuri de medicamente impotriva gripei pentru armata. Decizia a fost luata pe vremea cand Donald Rumsfeld era Secretarul Apararii. Rumsfeld are actiuni de milioane de dolari la Gilead Sciences, compania ce detine patentul pentru Tamiflu. Acea companie a observat ca pretul stocului a crescut cu 50 de procente in urma achizitiei guvernamentale de Tamiflu.

   • Beneficiile evidente antivirale ale medicamentului Tamiflu sunt cel mult stravezii. Chiar mai rau, unul din cinci copii din cei ce iau Tamiflu prezinta efecte neuropsihiatrice adverse, inclusiv halucinatii si comportament sinucigas.

• Tamiflu este deja legat de 50 de decese din randul copiilor din Japonia.

   • Dovada ce sprijina medicamentul Tamiflu sunt studiile de grup, la fel ca si vaccinurile, ce pot deforma sau exagera beneficiile aparente ale medicamentului.

   • Chiar si sustinatorii medicamentului Tamiflu admit ca niciodata nu s-a dovedit eficient. Un oficial CDC afirma ca studiile aleatorii pentru a determina eficienta Tamiflu nu sunt “etice“.

   • In general, nici vaccinurile, nici medicamentele antivirale nu au vreo dovada de nadejde ca ar fi de ajutor impotriva gripei. Ambele sunt promovate numai pe baza dorintelor, nu au la baza studii stiintifice.

   • Istoria medicinei farmaceutice este plina de astfel de exemple de medicamente despre care doctorii “stiau ca functioneaza“, dar care mai tarziu s-au dovedit ca daunau pacientilor sau chiar ii omorau. [Tot timpul, studiile stiintifice adecvate au fost evitate deoarece, hei, daca deja stii totul de ce sa iti mai bati capul sa mai faci studii stiintifice ca sa dovedesti ceva?]

   • Publicitatea exagerata ce se face vaccinurilor produce un fals sentiment de securitate, abatand atentia de la alte lucruri care functioneaza cu adevarat in prevenirea decesului in urma gripei. De aceea, cu exceptia “spalatului mainilor“, de fapt nu a fost oferit nici un sfat publicului pentru prevenirea gripei in afara de vaccinuri si medicamente.

   • Concluzia citata de la autori: “Fiindu-ne teama sa intreprindem studii adecvate acum, noi am putea sa ne condamnam la folosirea tratamentelor bazate pe iluzii si incredere in loc de cele cu adevarat stiintifice.“

   O recapitulare a acestor puncte uimitoare

   • Nu au avut loc nici un fel de studiu placebo-controlat asupra vaccinurilor impotriva gripei deoarece sustinatorii vaccinurilor spun ca nu ar fi “etice“. Cu toate acestea, nu exista nici o dovada bazata stiintific ca acestea ar fi folositoare in vreun fel.

   • Statistica de “50 de procente reducere in mortalitate“ ce este prezentata pretutindeni de sustinatorii vaccinurilor este o fabricatie totala bazata pe studii “rebut“ (studii “de grup“).

   • Cercetand studiile existente ce pretind ca sustin vaccinurile reiese ca vaccinurile impotriva gripei pur si simplu nu functioneaza. Si cand vaccinurile nu sunt disponibile sau compozitia e gresita, nu exista nici o modificare in rata mortalitatii, indicand foarte concludent ca aceste vaccinuri nu realizeaza nici o reducere in mortalitate.

   • Vaccinurile impotriva gripei produc doar anticorpi oamenilor care nu au nevoie sa se vaccineze. In acelasi timp, ele esueaza in producerea anticorpilor pentru cei care sunt vulnerabili la gripa. Deci, vaccinurile functioneaza numai pentru cei care nu au nevoie.

   • Intreaga industrie a vaccinurilor impotriva gripei functioneaza ca un cult, cu doctrine in loc de stiinta. Oricine pune intrebari stiintifice este imediat etichetat ca eretic. Nimeni nu are voie sa puna la indoiala starea de fapt (s-a zis cu “medicina bazata pe dovezi“, nu?)

   Asa cum puteti vedea din toate acestea, vaccinul impotriva gripei este o escrocherie pura. Cei care administreaza vaccinurile sunt, in concluzie,  SARLATANI. Ei pretind ca au minti stiintifice, dar totusi ei sunt cei mai creduli dintre toti: Vor crede aproape tot ceea ce este publicat intr-o revista medicala, chiar daca este complet fals.

   Astazi, nenumarati doctori, asistente si farmacisti din America de Nord si din jurul lumii sustin o injectie chimica, fara valoare medicala, fabricata stiintific ce nu ofera nici un beneficiu in domeniul sanatatii publice… si sunt convinsi ca are maxima eficienta! Acest lucru dovedeste cat de usor este sa speli creierele oamenilor din domeniul medicinii conventionale.

   Ei au abandonat adevarata stiinta cu mult timp in urma, sa stiti. Acum intreaga industrie se bazeaza pe impulsul arogantei doctrinare si pe iluziile autoritatilor. De la CDC si FDA pana la farmacistii din magazinul de la colt, sistemul american medical este condus se pare de niste oameni isteti care au fost spalati la creier pentru a deveni membrii deplini ai Cultului Farmaciei unde mitul vaccinarii domneste peste adevarata stiinta.

   Industria vaccinurilor este probabil cea mai mare inselatorie medicala ce a fost scoasa vreodata in istoria lumii. Nu credeti in ea.

   Si nu uitati sa cititi articolul intreg aici: http://www.theatlantic.com/doc/2009…

   De ce se vaccineaza oamenii: din superstitie

   Citind tot ce ati citit aici va puteti intreba: de ce se mai vaccineaza oamenii?

   Motivul este pentru ca nimeni nu stie daca functioneaza sau nu, asa ca oamenii se vaccineaza doar “pentru cazul ca“. Este exact acel gen de superstitie impotriva careia sunt “scepticii din domeniul stiintific“… doar daca nu, bineinteles implica vaccinurile lor, caz in care este binevenita superstitia.

   Oamenii fac vaccinurile din acelasi motiv din care ei pastreaza talismanuri. Este un ritual ce aduce noroc, ce poate sa functioneze sau nu, dar nimeni nu stie cu adevarat. Si apoi, ce rau este in asta? (Cred ei…)

   Eu personal prefer sa iau vitamina D si sa am un sistem imunitar sanatos. Dar pentru cei ce prefera sa joace la loterie, in Vegas sau sa isi parieze viata pe superstitii medicale, vaccinurile impotriva gripei sunt disponibile.

   Deci ce asteptati? Injectati-va cu cateva vaccinuri impotriva gripei, luati-va talismanul apoi rotiti-va conform acelor ceasornicului de cateva ori si asa poate veti reusi sa generati suficient noroc pentru a evita gripa iarna aceasta. 
   Cititi va rog si:

Pericolul TAMIFLU

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

VIDEO: Din ce in ce mai multi lucratori din Sanatate refuza sa se vaccineze

VIDEO: MITING al lucratorilor newyorkezi din Sanatate impotriva VACCINARII FORTATE. Medici romani, cand le urmati exemplul?

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA

Optsprezece motive pentru care sa NU VA VACCINATI copiii împotriva GRIPEI PORCINE

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

VIDEO (si transcriptul) – Fox News: LEGEA MARTIALA si GRIPA PORCINA (AH1N1)

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

GRAV: Canada ii protejeaza pe producatorii de VACCINURI ANTI-GRIPA PORCINA de eventualele procesele legale

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button