X

Ministerul Sănătăţii a decis SA VACCINEZE OBLIGATORIU un sfert din populaţia ROMANIEI contra gripei porcine A(H1N1)

   „VACCINAREA ESTE OBLIGATORIE SI NU LA LATITUDINEA FIECAREI PERSOANE, spune Ion Bazac, ministrul Ferrari, cel ce declara de curand in legatura cu „vaccinul impotriva cancerului de col uterin” ca:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   “Am hotarat ca vaccinarea sa se faca elevelor de clasa a sasea si a saptea, si nu la cele de clasa a patra, deoarece consider ca suntem inca o tara ortodoxa si fetele de noua ani nu intretin raporturi sexuale”. Cititi va rog si:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Dormim pe noi, iar multi dintre noi sunt precum PORCUL de la:

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

   Conform articolului Cruciada A(H1N1) începe în şcoli:

  „Ministerul Sănătăţii a decis să vaccineze obligatoriu un sfert din populaţie contra noii gripe. Cinci milioane de români vor fi vaccinaţi contra virusului A(H1N1), în încercarea de a răspunde adecvat celei mai mari provocări la adresa sănătăţii publice din anul 2010.

   Suspendarea cursurilor, pentru o săptămână, în clasele în care apare o singură îmbolnăvire cu A(H1N1). Închiderea, tot pentru o săptămână, a şcolilor unde apar trei cazuri. Vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor, a gravidelor şi a întregului personal din sistemul sanitar şi din serviciile publice.

 Sunt doar câteva dintre măsurile de luptă împotriva virusului noii gripe, care vor intra în vigoare începând de astăzi, potrivit datelor pe care le-am obţinut de la Ministerul Sănătăţii. Ministrul Ion Bazac spune că răspândirea virusului A(H1N1) va reprezenta „o mare problemă de sănătate publică” în anul 2010, inclusiv în România.

   Se aşteaptă ca anul viitor virusul să capete o formă cu mult mai agresivă decât în acest an, iar pe măsură ce pandemia se propagă, boala devine şi mai severă.

   „Sunt situaţii în care bolnavii nu mai reacţionează la Tamiflu (medicamentul prescris în asemenea cazuri – n.r.)”, afirmă ministrul.

   El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.

   „Este greu ca societatea să funcţioneze fără personalul care asigură aprovizionarea cu apă, energie sau gaze, plus că aceşti oameni sunt printre cei mai expuşi”, explică ministrul, care precizează că „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
   Este posibilă procurarea vaccinului de la farmacii? Nu, spune ministrul.  Şi nicăieri în lume nu se va vinde la liber, tocmai pentru a preveni vaccinarea suplimentară, care ar putea avea efect invers.

   „De aceea am şi scos medicamentul Tamiflu de pe piaţă, atunci când s-a declanşat pandemia. Oamenii sunt sensibili şi pot să îl ia preventiv sau când au doar o banală gripă sezonieră. Dar dacă fac asta, medicamentul nu mai are efect în cazul în care contactează A(H1N1)”, avertizează Ion Bazac.
   „În principiu, nu este obligatoriu ca o persoană care a făcut o dată gripa nouă să se fi imunizat. Poate să o facă şi a doua oară.” spune bogatanul Ion Bazac, hal de ministru al sanatatii ce avem.

Foto: http://www.livenews.ro/site/uploads/images/rss656117150.jpg

   Ce-ar putea avea in capatana un individ ce-si pune scumpul ac de cravata asa precum se vede in imagine? Precum stie orice purtator de costum (fie el scump sau ieftin), acul respectiv se pune pentru a nu-ti flutura cravata atunci cand esti doar in camasa sau descheiat la sacou. Si evident ca se pune mult mai jos, pentru a fi eficient. Habaucul are insa sacoul incheiat si a pus acul sus de tot, sub nodul de la cravata, ca sa se vada. Caci el il poarta pe post de bijuterie (fiind scump), asa precum tiganii isi poarta cat mai la vedere aurul.

   Este imaginea slugoiului perfect al ELITELOR.                                            

   Cititi va rog si articolul:

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button