X

COMUNICAT DE PRESA: campania nationala de vaccinare impotriva virusului AH1N1 (GRIPA PORCINA) incepe in DECEMBRIE

   Conform Comunicat Ministerul Sanatatii ia noi masuri in cazul gripei AH1N1:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   “Astazi,  9 septembrie 2009, Comitetul de coordonare si actiune al MS in cazul gripei AH1N1 s-a intrunit pentru a stabili noi masuri pentru prevenirea infectarii cu noul virus gripal. Comitetul a decis stabilirea unor proceduri suplimentare de monitorizare, preventie si reactie in cazul imbolnavirilor cu AH1N1 in sistemul de invatamant. Procedurile vor fi finalizate maine, 10 septembrie, si vor fi aprobate prin Ordin al Ministrului Sanatatii.

   De asemenea, in cadrul intalnirii, Comitetul a stabilit categoriile de populatie cu risc ridicat de imbolnavire si raspandire si prioritizarea lor in campania de vaccinare care va avea loc imediat dupa finalizarea producerii vaccinului pandemic de catre Institutul Cantacuzino. Astfel, primele categorii prioritare la vaccinare sunt cadrele medicale, personalul din cadrul serviciilor esentiale, copiii din sistemul de invatamant si gravidele.

   Institutul Cantacuzino a raportat Comitetului stadiul producerii vaccinului pandemic. Potrivit acestuia, Romania va demara campania de vaccinare impotriva virusului AH1N1 la inceputul lunii decembrie. Institutul va putea produce pana la sfarsitul anului un lot de circa 5 milioane de doze, urmand de anul viitor productia se se desfasoare cu o cadenta de aproximativ  1 mil. de doze pe luna.”

   Asadar, intram si noi in randul lumii, asta daca isi inchipuia cineva ca pe noi ne ocoleste. Cititi va rog si:

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

Aproape totul despre GRIPA PORCINA (partea 2)

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button