X

A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, “decontaminari” obligatorii. TREZITI-VA

   Conform articolului Wake Up, America: Forced vaccinations, quarantine camps, health care interrogations and mandatory “decontaminations”:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   SUA se indreapta spre un fascism medical,iar Massachusetts este liderul acestei initiative legislative.care se refera la modalitatea de reactie a  autoritatilor la pandemie.Aceasta  initiativa a trecut de Senat si asteapta  acum aprobarea in Camera.

   Acest document suspenda toate drepturile constitutionale ale   cetatenilor  din Masschusetts si forteaza orice persoana”suspecta ” sa  fie supusa interogatoriului,decontaminarii  si vaccinarii.

   Acest document stabileste amenzi pana la 1000$/zi pentru orice persoana care refuza carantina,interogatoriul si decontaminarea ,sau respectarea unor ordine verbale ale personalului medical,care va “aplica legea”.

   Documentul contine:prevederi cu privire la:

   1.Violarea amendamentului 4:confiscari sau perchezitii ilegale:in perioada  oricarui tip de urgenta declarata,o autoritate publica locala are dreptul 

   – sa-si exercite  atributiile prin  cererea adresata oricarui proprietar sau detinator al unor permise,de a intra si a investiga,a inchide , a obliga o persoana la examinare,de a efectua  decontaminarea in orice cladire sau facilitate;

   -sa distruga orice material

   -sa interzica adunarile de persoane

   2.Violarea amendamentului 14:

   -arestarea ilegala ,fara mandat:un ofiter autorizat sa investigheze un caz de crima poate aresta fara mandat orice persoana despre care acesta crede ca a violat un ordin dat ,si-si va folosi toate aptitudinile pentru executarea acestui ordin.

   3.Controlul guvernamental al preturilor

   Persoanele imputernicite,in cazul declararii unei stari de urgenta,vor lua masuri pentru a se asigura  ca nici un individ nu va vinde un produs  la un pret ce va depasi in mod nejustificat pe cel cerut inaintea starii de urgenta.

   4.Transportul  obligatoriu(echivalent cu rapirea de persoane)

   -personele autorizate, la  ordin,sau la cererea autoritatilor publice locale,vor insoti urgentele medicale,obligand  persoanele bolnave ,chiar impotriva vointei lor sa mearga la centrele medicale implicate in tratarea unor boli

   5.Amenzi de 1000$ 

   -orice persoana care violeaza  voluntar un ordin, expunand populatia  la un pericol evident,va fi pedepsita  cu inchisoarea  pana la 30 zile,sau cu o amenda de pana la 1000$ /zi,sau ambele.

   6.Vaccinari obligatorii

   -daca exista un pericol serios pentru sanatatea publica,pacientul  va fi vaccinat  in vederea profilaxiei

   -daca pacientul refuza vaccinarea, va fi izolat cu carantina obligatorie

   -un individ care nu poate ,sau nu  vrea sa faca vaccinarea, si daca refuzul sau poate afecta sanatatea publica,sau chiar daca nu exista siguranta ca  boala persoanei ar reprezenta un pericol public,autoritatea publica va vaccina persoana , pentru evitarea contaminarii cu o posibila boala transmisibila.

   7.Carantina fortata(inchisoare ilegala)

   -pentru persoanele care,din motive de sanatate sau personale ,refuza vaccinarea, li se va impune carantina obligatorie, conform capitolului 96/111,in vederea evitarii riscului de contaminare  a populatiei.”

   Iata si documentul:

http://www.mass.gov/legis/bills/sen…        
  
Cititi va rog si articolele:

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button