X

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

   Conform articolului Military Poised to Help FEMA Battle Swine Flu Outbreak, Pentagonul pregateste trupe disponibile sprijinirii Federal Emergency Management Agency (FEMA) in aceasta toamna  cand va incepe vaccinarea intregii populatii SUA, avand in primul val copii si femeile graivde.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Secretarul Apărării Robert Gates se pregăteşte să semneze un ordin de autorizare a înfiinţarii de cinci echipe regionale ce vor sprijini FEMA in acest sens. Nu se precizeaza rolul militarilor si nici numarul lor, insa o sursa din Aparare a declarat ca vor participa toate departamentele armatei.

   Sa aiba doar un rol logistic, precum in starile de dezastru sau calamitate? Priviti va rog urmatorul material filmat:


http://www.youtube.com/watch?v=QtGofsHaj3M&feature=player_embedded

   Deci vorbim despre carantina in masa, Sa ne amintim si de unele declaratii din aprilie:

http://www.youtube.com/watch?v=CPer2c9jSck&feature=player_embedded

   In articolul GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta avertizam asupra faptului ca ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a unei stari de panica in randul populatiei cu scopul de impune starea de urgenta. Si iata ca nu dupa mult timp la Fox News se pregatea mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala.

   Dupa cum observati in al doilea filmulet, se vorbeste despre cum o pandemie de gripa porcina poate duce la declararea legii martiale in SUA si automat la suspendarea unor drepturi constitutionale. Analistul Peter J. Johnson subliniaza ca guvernantii trebuie sa inceapa sa gandeasca cum anume o pandemie va afecta viata de zi cu zi a cetatenilor si drepturile lor. Mai ales ca o astfel de lege ii va face pe cei ce refuza vaccinarea sau carantina sa ajunga la inchisoare. Acesta mai considera ca oamenii ar fi dispusi sa renunte la drepturile lor pentru a ramane in viata, dar ca trebuie inceputa din timp o astfel de discutie pregatitoare. Aici merita facut un comentariu. N-ar fi exclus ca o populatie ce a inghitit atat de usor galusca cu 11.09.2001, s-o accepte si pe asta, iar putinii ce-si pun intrebari sa intre sub incidenta incalcarii legii martiale, ce va avea consecinte extrem de grave pentru ei. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

   La finalul primului material filmat, tanarul indeamna: TREZIREA! Insa unul din motivele somnolentei populatiei este tocmai medicatia la care este supusa intens:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   Interesele pentru vaccinarea in masa sunt majore, iar intentiile greilor din spatele acestei vaste actiuni sunt criminale. Cititi va rog si:

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

Un document ce merita studiat

   ELITELE se folosesc intens de aceasta gripa pentru a vaccina intreaga populatie a terrei, insa campania a inceput demult. Sa ne amintim si ca la 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale. Cititi va rog si:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Alte chestiuni importante despre aceasta ticalosie gasiti la:

DOCUMENTARE CELEBRE: Vaccine Nation – Director’s Cut (Gary Null)

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button