X

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

   Conform articolului Give Gardasil to boys too, experts say, date recente arată că virusul papilloma uman (HPV), care cauzează cancerul de col uterin la femei, va deveni unul dintre principale cauze ale cancerului oral la barbati, datorita schimbarii comportamentelor sexuale.  Ca atare, concluzia care se impune de la sine este necesitatea vaccinarii cu Gardasil a baieteilor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Virusologul britanic profesor Margaret Stanley, de la Cambridge University, spune ca guvernele lumii trebuie sa examineze beneficiile pe termen lung ale acestei imunizari la baietii si barbatii tineri deoarece:

   „Acest HPV nu cauzeaza cancer doar la femei, ci si la barbati, in gura sau in anus. Consider deci o strategie de bun simt imunizarea baietilor.” Si adauga ca este firesc, din moment ce sexul oral s-a generalizat.

   Profesor Suzanne Garland e si mai tare, precizand ca vaccinarea baietilor este benefica deoarece:

   „Ajuta la destigmatizarea ca aceasta boala este specifica femeilor.”

   Prin urmare, nu le trece prin capatanile alea demente ca problema consta de fapt in desfaul fara margini. Cititi va rog si articolul:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   Din contra, tot niste specialisti nebuni indeamna elevii britanici sa aiba cate un orgasm pe zi.

   Ca atare, cum este „firesc si necesar” ca un baiat sa practice cunilingusul, caci face bine la sanatate sau eventual poate „se naste” homosexual si atunci isi va pune fundul la bataie, oricum ar fi, se poate trezi cu un HPV in anumite locuri si deci „inevitabil” cu cancer, deci este de „datoria” parintilor „responsabili”, nehabotnici, nehomofobi, neextremisti, etc. sa-si vaccineze baieteii …

   In afara de casitgurile imense obtinute de mamutii fabricanti de medicamente, nu cumva insa mega campaniile acestea de vaccinari ascund si altceva?

   Reducere populatiei:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Si prostirea maselor:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button