X

Si Germania va incepe in toamna vaccinarea in masa impotriva gripei porcine (AH1N1)

   Conform articolului German mass swine flu vaccinations start in September, 22.5 milioane de persoane vor fi vaccinate într-o prima etapă a unei masive scheme de vaccinare in masa ce va incepe in septembrie. In aceasta prima grupa vor intra lucratorii din sanatate si cei din sectorul de lucru cu publicul, politistii, pompierii, femeile gravide, precum si bolnavii cronici. Se vor administra cate doua vaccinuri per individ.  

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   “Vaccinarile sunt o masura de precautie” a spus Klaus Vater, purtatorul de cuvant al ministerului sanatatii. “Nimeni nu poate spune cum noul virus se va dezvolta in urmatoarele saptamani”, a adaugat acesta.

   Vaccinarea intregii populatii va costa Germania peste 2 miliarde euro. Pana acum s-au inregistrat in aceasta tara aproximativ 800 de cazuri, nici unul fatal. Autoritatile nu au specificat cand se va termina campania, insa probabil nu va dura mult, tinand cont ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a estimat ca pot fi produse 4,9 miliarde de doze in 12 luni.

   Oficialii din sanatate ai Natiunilor Unite au declarat ca virusul se extinde atat de rapid, incat au cerut ministerelor nationale ale sanatatii sa nu mai raporteze decat cazurile severe si decesele.

   Cititi va rog si articolul:

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button