X

Guvernul suedez recomanda cate doua vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru fiecare suedez?

   Socialstyrelsen (Swedish national board of health and welfare), recomanda tuturor consiliilor locale sa achizitioneze un total de 18 milioane doze de vaccin impotriva A(H1N1), destul pentru ca intreaga populatie a tarii sa fie vaccinata de … doua ori.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Se motiveaza faptul ca este vorba despre o forma complet noua de gripa si prin urmare nici un om nu poate fi imun.

   Primele livrari de vaccin vor avea loc in toamna, urmand ca intreaga cantitate sa se primeasca pana la inceputul anului 2010.

   De ce este nevoie de o cantitate de doze dubla numarului de locuitori, n-au mai precizat.

   Cititi va rog si articolele:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button