X

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

   Conform articolului S-a descoperit leacul împotriva gripei A(H1N1) (titlu prostesc, caci vaccinul nu e leac), „compania farmaceutică elveţiană Novartis a reuşit producerea primului lot de vaccinuri împotriva gripei A(H1N1).  Elveţienii au reuşit acest lucru cu câteva săptămâni mai devreme decât se previziona. În afara acestei reuşite, cercetătorii de la Novaris susţin că vaccinul a fost produs prin cultura de celule, şi nu prin cea de ouă, aşa cum este cazul de obicei. Primele teste şi evaluări clinice vor începe, fiind avute în vedere şi primele teste clinice, a indicat Novartis. Vaccinul este fabricat de laboratorul Novartis din Marburg, Germania, care ar putea produce milioane de doze săptămânal. Un al doilea laborator se află în construcţie la Holly Springs, în statul american Carolina de Nord. Potrivit OMS, industriile farmaceutice ar trebui să prezinte cel târziu la 1 octombrie un vaccin eficace şi disponibil la vânzare, împotriva noii gripe.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Insa conform articolului US Department of Health and Human Services awards Novartis USD 486 million contract to build manufacturing facility for pandemic flu vaccine, stim ca din ianuarie 2009, United States Department of Health & Human Services are un contract in valoare de 486 milioane de dolari cu Novartis, pentru producerea unui vaccin prin cultura de celule care urmează să fie amplasat în Holly Springs, Carolina de Nord. Scopul acestui program era capacitatea de a produce 150 milioane de doze de vaccin, în termen de şase luni de la … declararea unei pandemii de gripă.

  Dupa cum stiti, unii analisti se intrebau prin mass-media cu multe zile in urma ce se asteapta de nu se declara de catre OMS pandemia. Dupa cum puteti constata in articolul Harta LIVE a evolutiei pandemiei de GRIPA PORCINA (AH1N1), nu s-a schimbat nimic din punct de vedere al raspandirii in utima perioada. Sa fie rezultatul muncii celor de la Novartis raspunsul? Cert este ca o data cu declaratia Organizatiei Mondiale a Sanatatii se deschide larg drumul spre mega afacerea farmaceutica si nu numai …

   Despre cei de la Novartis mai stim ca au fost implicati in biotehnologie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button