X

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

   Guvernul francez va cheltui aproape un miliard de euro pentru un program de vaccinare obligatorie in aceasta toamna. Potrivit lui Marie-Christine Tabet (Le Journal du Dimanche): “Franta pregateste un plan de lupta fara precedent pentru aceasta toamna, inclusiv o campanie de vaccinare obligatorie pentru toti francezii de la varsta de 3 luni in sus. Conform informatiilor noastre, statul va plasa o comanda de 100 milioane de unitati de vaccin anti gripal la trei laboratoare (GlaxoSmithKline, Sanofi and Novartis).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Lucrurile se leaga, tinand cont ca pe 15 mai Bloomberg a raportat ca Franta, Marea Britanie, Belgia si Finlanda au convenit sa cumpere aproximativ 158 de milioane de unitati de la Baxter International Inc. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, o productie de pana la 4,9 miliarde de doze de vaccin impotriva “gripei procine” este perfect realizabila. Un program pilot de vaccinare este deja in curs de dezvoltare sub supraveghere UE.

   Anne Laude, co-director la Institute of Health de la Université Paris Descartes a declarat ca: “nimeni nu ar avea dreptul, cu exceptia cazurilor clare de contra-indicatie medicala, sa refuze vaccinarea”.

   Sa ne amintim ca luna trecuta administratia Obama a anuntat ca a fost analizata posibilitatea de a se declansa productia de masa a unui asemenea vaccin pentru care a cerut alocarea urgenta a unei sume de 1,5 miliarde dolari. Acest program va oferi americanilor trei tipuri de vaccinuri, unul pentru cea sezoniera anuala si doua pentru AH1N1. Ar fi pentru prima data cand un efort de o asemenea anvergura s-ar pune in practica. 

   Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

   Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari. Sau poate chiar asta se doreste?

   Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

   Bertrand Russell, 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Nu stim daca actuala gripa porcina este produsul unor minti bolnave insa este o ipoteza de luat in calcul. S-a scris mult daca nu cumva si SIDA sau Ebola au fost create artificial. Se stie ca ELITELE cocheteaza cu ideea cautarii unei solutii pentru diminuarea drastica a populatiei pamantului si aceasta o pot realiza printr-un virus ucigas sau printr-o mega campanie de administrare de vaccinuri infectate „artificial” cu un astfel virus.

   Dr. Eric Pianka spunea:

   “Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

   Si tot el, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost:  

   “nu prea bună, este prea înceată”.

   Ted Turner, intr-un interviu în Audubon Magazine:

   “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”  

   Au starpiturile acestea un fix pe plebea cea multa si fara rost de pe acest pamant. Cititi va rog si articolele:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia (Georgia Guidestones) si directiva unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta

   In acest context, nu-i a buna nici recenta intrunire de la New York:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Este sau nu un creata artificial, un lucru este insa sigur: gripa porcina se doreste a fi folosita ca pretext pentru declansarea celei mai mari campanii de vaccinari din istoria omenirii si pentru declararea starii de urgenta pe zone extinse ale planetei.

   In 2005, presedintele Bush a anuntat un nou parteneriat international cu privire la o pandemie de gripa aviara si ca urmare, raspunsul SUA intr-un asemenea caz va fi o scoatere din cadrul decizional al Congresului si o aliniere la directivele Natiunilor Unite, WHO, WTO sau NAFTA.  

   Desi numarul de cazuri nu este mare, s-a ajuns la o isterie sustinuta de mass-media si diferite organizatii. Deja guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger (membru Bohemian Grove, tatal nazist), a decretat stare de urgenta, procedura care permite mobilizarea tuturor resurselor in caz de pericol grav. Si astfel s-a ajuns intr-o zona de o gravitate maxima prin consecinte: posibilitatea extinderii STARII DE URGENTA la nivelul intregii SUA si nu numai. Ce inseamna insa aceasta, ce porti deschide larg? Pentru a raspunde trebuie sa ne reamintim ca la 9 mai 2007, apare pe site-ul Casei Albe textul National Security and Homeland Security Presidential Directive, fara un anunt prealabil sau o conferinta de presa. Desigur, nu reprezenta produsul gandirii lui Bush, ci al celor ce-l coordonau si care au pregatit terenul pentru perioada in care presedinte va fi o alta marioneta a lor. Aceasta directiva prezidentiala pentru securitatea natiunii si a patriei prevede ca in caz de urgenta decretata de catre presedinte, sa fie inlocuita formula normala de guvernare a tarii cu un amalgam condus de presedinte. Potrivit acesteia, presedintele are puterea de a declara o urgenta catastrofala, dar nu se specifica cine are puterea de a declara ca aceasta urgenta a incetat …

   Nu este clar cum de va putea functiona din moment ce oarecum intra in contradictie cu mai vechea  National Emergencies Act din 1976. De asemenea are anexe secrete pe care nici macar Peter DeFazio, membru al Homeland Security Committee nu le-a putut afla, cu toate ca a cerut de doua ori oficial acest lucru … Cititi va rog mai multe in articolul:

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

   Trebuie inteles ca urgenta catastrofala va rezolva absolut toate problemele de pe agenda ELITELOR: militarizare, control, Big Brother, limitarea libertatilor, etc. Atunci se va pune inclusiv problema unei vaccinari obligatorii.

   Pentru pregatirea mentalului maselor cu vaccinarea in masa, deja mass-media a inceput sa lucreze de pe acum, precum in articolul How to Deal with Swine Flu: Heeding the Mistakes of 1976 din Time Magazine.

   Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat de curand ca focarul din Mexic este primul test pentru pregatirea comunitatii internationale in vederea luarii unor masuri comune si ca fiecare natiune separat nu poate rezolva situatia. Cat de curand vom auzi probabil ca un GUVERN MONDIAL va fi solutia si a acestei probleme, in caz ca populatia n-a bagat la cap ca acesta reprezinta singura rezolvare a recesiunii. 

   Pentru a le reusi planul este evident ca au nevoie de o isterizare generalizata. Cititi va rog si articolele:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Veti face puscarie daca refuzati sa declarati simptomele gripei AH1N1

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button