X

SISTEMUL lucreaza: cipurile din carduri si eliminarea banilor cash de pe piata

   Am primit de la fratele Horia urmatorul material pe care il postez integral:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Dupa cum probabil unora dintre Dvs am apucat sa va relatez intamplarea personal, am decis insa sa procedez si la “asternerea” ei pe ecranul monitoarelor:

Personal, fiind client al BCR, mi s-a propus de catre angajatii amintitei banci in cursul anului 2008 sa primesc un dispozitiv numit token cu ajutorul caruia sa pot efectua tranzactii financiare prin telefon sau internet.  Avantajele fata de sistemul clasic de efectuare a platilor la ghiseu sunt net evidente, de genul comision perceput minim sau inexistent, posibilitatea de initializare a platilor si in afara orelor de program a bancii si din orice tara a lumii, acces permanent la starea finaciara a posesorului, eliminarea timpilor de asteptare de la ghisee si multe altele, pe care eu din lipsa de interes nici nu le-am retinut.

Click pe: BCR

 

Recunosc, am utilizat aceasta modalitate alternativa de plata si am beneficiat de facilitatile oferite de catre sistemul e-banking, la momentul de fata isa reusind sa ma debarasez de aceasta inovatie menita sa ne inrobeasca.

Primele semne de intrebare privitoare la onestitatea acestei mode bancare mi le-am pus odata cu observarea faptului ca angajatii tuturor bancilor, nelimitandu-ne doar la BCR, promoveaza de cateva luni bune cu o asiduitate de nemaiantalnit E-BANKING-UL, ca o alternativa a viitorului la sistemul clasic bancar cu care de voie, de nevoie am fost obisnuiti de ceva timp.

Si care este partea rea?

Coroborand aceste lucruri, pentru unii probabil marunte, cu scopul final al pecetluirii oamenilor si functionalitatea care i se va da microcipului implantat in corpul uman, ce va permite incheierea de tranzactii doar de catre posesorii acestora, bine ne putem da seama ca tinta principala la momentul de fata a elitelor finaciare este eliminarea banilor cash de pe piata.

Descriu in continuare o intamplare banala prin care am trecut, din care va veti putea face o impresie asupra contextului creat si presiunii exercitate de banci pentru ca oamenii sa se predea din proprie initiativa sistemelor alternative: Cu aproximativ o luna de zile in urma, la Agentia BCR din Bucuresti situata la intersectia dintre Sos.Panduri si Calea 13 Septembrie, intr-o zi de luni, am intrat pentru a face niste operatiuni bancare. Aici am constatat ca din cele patru ghisee existente, cu publicul lucra doar unul singur, celelalte fiind inchise. La rand asteptau nu mai putin de 16 persoane, deci este clar ca se impunea suplinirea unicului ghiseu cu cel putin unul, daca nu chiar cu toate trei. Povestirea continua… Persoanele erau nervoase, unele dintre ele devenind chiar irascibile, cerand explicatii de la angajatii bancii pentru umilirea la care erau supuse. Concomitent, in incinta bancii puteau fi observate o multime de angajate care se indeletniceau cu diverse, numai cu satisfacerea pretentiilor clientilor nu. In paralel, cativa ofiteri de credit, stand netulburati la birouri, ofereau o solutie la toata nemultumirele a oamenilor: PLATILE ELECTRONICE, apeland la diverse tactici de vanzari pentru ca oamenii sa primeasca acele token-uri. Inclusiv eu am fost reintrebat in acest sediu de banca daca nu cumva doresc sa optez in sens favorabil.

Am reusit sa imi dau seama ca toata aceasta stare tensionata nu se datora acelor mici “finantisti” care sunt stimulati prin comisionele primite si nici casieritelor care nu mai apareau la ghiseu, ci tocmai mai marilor sistemului bancar, aserviti scopurilor murdare ale masoneriei, care impun in cunostiinta de cauza o asemenea tactica in relatiile fata de clienti.

Vreau sa mai fac precizarea ca situatia din acea zi de luni nu a fost determinata de vreo sedinta de inceput de saptamana la nivelul bancii sau vreo alta stare de exceptie, caci marea majoritate a oamenilor erau revoltati tocmai de faptul ca in vinerea dinainte intampinasera aceeasi grava problema.

La catva timp dupa acel neplacut moment, am intalnit o cunostinta careia i-am relatat cele ce mi se intamplasera, astfel ca si acea persoana a putut de asemenea sa imi relateze o situatie oarecum asemanatoare, dar de aceasta data petrecuta intr-o agentie/sucursala/filiala a BRD, cand i s-a replicat in mod deschis de catre o angajata  a acesteia ca va trebui sa accepte ideea ca in scut timp toate platile se vor face doar prin intermediul cardului.

Iar, unii cititori probabil vor spune ca este este doar problema acelora care au ales sa lucreze cu bancile, care sunt in prezent in Romania institutii private. Eu le spun insa ca trateaza subiectul cu maxima indiferenta, iar prin lipsa de importanta pe care o acorda unui atat de grav subiect, nu fac decat sa se faca partasi PREDARII TOTALE a intregii populatiei in fata scopurilor oculte urmarite prin lucrarea bancilor. Nu uitati faptul ca toti angajatii institutiilor de stat au fost constansi de catre autoritati prin act normativ, fara voia lor, sa accepte primirea salariilor prin carduri, deci obligatoriu creanduli-se adiacent acestora si cont.

Cata marsavie: i s-a dat in mod deliberat si gratuit obiect de activitate sistemului bancar coordonat dupa cum bine stim din afara tarii de catre consortii private patronate de catre elite financiare sioniste.Vezi:

 

Personalul din institutiile publice va primi salariul pe card, din 2008

 

si multe alte surse mult mai exacte, aceasta fiind prima care mi-a fost la indemana.

Pe de alta parte si pensionarii sunt ademeniti spre acceptarea cardurilor pentru primirea pensiilor, una din tactici fiind imputinarea factorilor postali si supraancarcarea cu atributii a acestora, ceea ce duce uneori la intarzieri in onorarea platilor prin Posta Romana.

In momentul de fata in tara exista peste 18 milioane de titulari de depozite si mereu suntem avertizati si pregatiti mental spre primirea crizei de lichiditati, astfel ca prin “dotarea” aproape a intregii populatii cu carduri si prin sporirea numarului de utilizatori de e-banking, sa se poate in sfarsit sa se declare imposibilitatea de a se mai elibera bani cash pentru tranzactii, ele putand fi realizate in continuare in mediul virtual nestingherit, caci banii “exista”, dar nu ni-i pot da.

Se va urmari in viitorul apropiat ca prin comisioanele in crestere aplicate pentru operatiunile la ghiseu, cei ramasi “neafiliati” sistemului sa vina singuri de bunavoie si sa solicite permisiune de a fi acceptati.

Sa nu cumva sa credem ca aceste intentii ale lor nu ne vor afeca pe noi datorita faptului ca nu toata lumea va accepta aceste sisteme! In acelasi tip de capcana pot intra si persoanele care poseda vechiul buletin de identitate cu termen de valabilitate nelimitat sau carte de identitate cu termen de expirare peste 30, 40 sau 50 de ani (ambele sunt situatii de exceptie pentru persoanele in varsta; nu cunosc cu exactitate varsta  de la care se aplica) si care s-au gandit ca nu vor fi putea fi constansi de aplicarea tehnicilor biometrice.

Tocmai prin aceste cartele de material plastic prin intermediul carora avem sau vom avea acces la banii sau valoarea banilor nostri, mai mult ca sigur se incearca IN PREZENT impunerea metodelor biometrice de “securizare” de catre cea mai mare banca din Romania, BCR, care este cel mai agresiv angrenata in ducerea la indeplinire a scopurilor mai sus prezentate (cu toate ca in trecut in Romania deja se emiteau de catre ING ING a lansat primul card cu cip emis in Romania

si BRD BRD a lansat primele sale carduri cu cip asemenea carduri cu cip).

 

Diferenta pentru cazul de fata este data de amploarea promovarii. Acum a facut un pas mai mult decat indraznet, prin oferirea uni produs tip card de credit cu cip incorporat pentru un anumit segment al populatiei, deci nu obligatoriu, dar in “viitorul mediu” directorul diviziei de carduri din cadrul BCR, Igor Zgajer, a lasat clar sa se inteleaga faptul ca toate carduri de credit emise de amintita banca vor fi de tipul acesta. Click pe:

 

http://ziua.net/display.php?data=2009-03-10&id=250338

 

Si mai evident pentru noi este faptul ca de fapt toate tipurile de carduri, deci si cele de debit prin care ne luam salariile si pensiile vor fi numai de acest fel.

Vedem clar ca acesta initiativa a elitelor finaciare are loc tocmai in momentul cand intr-una din tarile membre UE, Romania, se desfasoara poate cea mai puternica ofensiva impotriva catuselor electronice promovate de catre autoritatile statale prin documentele de identitate, ce a ajuns sa fie purtata chiar si in Parlament. Ce rapid s-au repliat in avanposturi?

Tocmai acum cand populatia este pe cale sa se dezmeticeasca, constientizand ca de fapt decizia inca s-ar parea a fi in mainile sale, intra in arena sistemul privat bancar prin cea mai bine pusa la punct de pana acum tactica de promovare a unui produs de tip card si care pe viitor se doreste a deveni indispensabil oamenilor. De ce? Scopul lor este evident…

Daca statul nu prea ar fi avut ocazia si posibilitatea sa apeleze la publicitatea agresiva stradala si din mediul audio-vizual, bancile nu vor ezita sa o faca.

Va rog sa fiti atenti pe strazile tuturor oraselor, pentru a observa ca de aproximativ o saptamana de zile,marile panouri de afisaj publicitar au fost deja ocupate de campania PowerCard BCR. Probabil ca si la televizor ruleaza deja un clip corespunzator, eu neavand pana la momentul de fata cunostinta despre aceasta.

Ce sume imense sunt angrenate in acest joc haotic de naucire a populatiei…

 

Link-ul acestei campanii demonice este: https://www.bcr.ro/powercardbcrro

 

Sa nu uitam faptul ca cipul respectivului card face exact corelatia cu numele titularului sau. Principul de accesare a datelor de pe acesta este exact ca cel din cazul documentelor biometrice.

NU MINIMALIZATI PROBLEMA, crezand ca doar documentele biometrice ar trebui respinse.

DACA AM CEDAT PUTIN, INSEAMANA CA AM CEDAT TOTUL !

 

Doamne, ajuta!

 

   Comentariu saccsiv:

   Este limpede ca semnul fiarei, fara de care nu vom putea vinde sau cumpara, se implementeaza mai bine prin disparitia cash-ului. Foarte bine a observat fratele Horia si faptul ca prin promovarea cardului cu cip se realizeaza un pas urias (chiar mai mare, consider eu, decat in cazul pasaportului) spre viitorul act universal , total, unic, ce va include toate actele (pasaport, buletin, carnet sofer, card bancar) intr-unul singur, ce mai apoi va fi miniaturizat si implantabil in corpul uman.

   Cititi va rog si articolele:

 

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

INTREBARE FUNDAMENTALA: Ce facem DUPA CE refuzam actele cu cip incorporat?

 

Ce mancam dupa ce refuzam noile acte cu cip incorporat?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button