X

PARINTELE IUSTIN PARVU a spus: “SI DACA NU SUNT, TOT SUNT!”, referitor la noua dilema: sunt sau nu prezente cipuri in noile carnete auto

   Aceasta remarcabila fraza este evident ca nu putea veni decat de la un foarte batran si intelept Mare Duhovnic iubitor de Dumnezeu …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Cum deja probabil stiti, chestiunea: sunt sau nu prezente cipuri in noile carnete auto, a revenit in discutie dupa articolul fratelui Danion Vasile:

 

Noile pasapoarte au cipuri, carnetele de conducere NU

 

   Articol in care domnia sa isi exprima parerea ca noile carnete de conducere NU AU CIPURI INCORPORATE.  Pentru a lamuri definitiv problema, monahul Filotheu de la manastirea Petru Voda (unde este staret Parintele Iustin Parvu) considera ca: „Avem nevoie urgentă de nişte cititoare de acte pe frecvenţa de 13,56 MHz, care se foloseşte pentru acte (dacă ele pot să şi scrie pe cipurile RFID, cu atît mai bine).” Si mai observa: „[Cei din SISTEM] au toată tehnologia să amîne introducerea cipurilor în cîteva permise auto pentru cîteva luni, pînă cînd cred ei că scandalul se va stinge, şi apoi să ceară celor care au primit permise fără cip să vină pînă la un mic control de rutină şi să le dea altele cu tot ce trebuie în lăuntru. Să nu uităm că şi paşapoartele, şi permisele auto, sînt create de aceeaşi firmă şi respectă aceleaşi standarde. Aparatura care le produce a fost cumpărată de statul român de la aceeaşi firmă; faceţi o comparaţie între ele şi vedeţi despre ce vă vorbesc.”

   Pana se va face lumina in aceasta chestiune, eu ader cu totul la ideea Parintelui Iustin ParvuSI DACA NU SUNT, TOT SUNT!” Cu atat mai mult cu cat aceasta este in deplin acord cu spusele Parintelui pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”. Cititi va rog si articolul:

 

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

 

   Mai mult, chiar daca se va descoperi cu certitudine ca noile carnete auto nu au actualmente cipuri, aceasta nu schimba cu nimic datele problemei. Trebuie inteles ca de la introducerea obligatorie a codurilor de bare incoace, SISTEMUL nu face altceva decat sa implementeze prin tehnologie structura necesara instaurarii societatii de tip Big Brother la nivel planetar. E limpede ca aceasta n-o puteau face peste noapte, ci in etape. De fapt tehnic, inceputul l-a reprezentat colaborarea IBM cu regimul nazist. Cititi va rog si articolul:

 

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

   Etapa antepenultima, drumul fara intoarcere pe care ELITELE au asezat planeta l-a reprezentat insa 09.11.2001:

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

   Penultima etapa o reprezinta declansarea voita a actualei mega crize in care au bagat planeta. Cititi va rog si articolul:

 

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

 

   Ultima etapa va fi foarte curand, dupa ce omenirea se va confrunta cu o teribila foamete, ample manifestari de strada si cumplit razboi. Atunci o mare parte din cei ramasi vor urla: “dati-ne imparat!. Vrem pace, sa ne unim popoare!” Si alte asemenea rataciri. Din nefericire insa nu se vor intoarce decat unii la Dumnezeu. Ceilalti vor accepta inclusiv semnul fiarei. Cititi va rog si articolul:

 

APOCALIPSA, traim vremurile din urma ?

 

   Asadar, tot ce vedeti ca ne inconjoara: cod de bare, carduri, camere de supraveghere, stocari de date telefonie si internet, tehnologie RFID, etc. Nu reprezinta decat pasi spre demonicul 666. Deci nu va smintiti ca s-a adoptat sau nu pentru un oarece document o tehnologie sau alta. Nu asta conteaza, caci nu ele sunt semnul fiarei, ci doar etape pregatitoare. Desigur, e bine sa stim cat mai exact ce-i cu ele, dar trebuie inteles ca indemnul de a refuza pe cele cu cip incorporat este doar ajutator pentru binecredinciosi. Pentru ca altfel, daca asteptam impasibili pana in momentul istoric in care nu vom putea cumpara sau vinde fara semn pe mana dreapta sau pe frunte, nu e bine deloc, caci socul va fi prea mare. E daca vreti, un soi de a ne antrena de pe acum cu un greu mai mic decat cel final. Nimic nu se face brusc. Ne-a invatat Domnul nostru Iisus Hristos, cand ne-a zis ca nu pui petec nou pe haina veche si nici vin nou in burdufuri vechi. Aidoma ne invata si Sfintii Parintii cand vorbesc despre post, rugaciune si toate cele folositoare. Astfel, pentru a incepe, unii au renuntat deja pe cat posibil la facilitatile electronice de plati, la GPS, ba chiar la telefoane mobile (pana una alta, cea mai eficienta modalitate de a urmari o persoana). Prin urmare, consider ca cei ce deja au refuzat noile carnete de conducere, s-o faca in continuare. Iar cei ce aveau de gand sa refuze in viitor tot soiul de acte de identitate noi, sa ramana la aceasta hotarare, caci SISTEMUL este pervers si naucitor si nu ne este de nici un folos sa ne impotmolim in detalii. Sa punem deci inceput bun hotararii noastre de a sta cat mai departe de ispita semnului fiarei.

 

   Doamne ajuta!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button