X

DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

   Va invit in cele ce urmeaza sa vizionati excelentul documentar produs de Alex Jones ,subtitrat in limba romana: ENDGAME

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598]

   Zeci de alte documentare pe teme similare puteti gasi la:

 Noua Ordine Mondiala

   In cele ce urmeaza, voi analiza cele mai importante pasaje integrale din documentar, pentru a putea constata impreuna daca ALEX JONES are sau nu dreptate in cele ce spune in documentarul sau. Voi demonstra in acelasi timp ca el prezinta doar o parte a macabrei realitati, un varf de ice-berg. Pasajele scrise cursiv, intre ghilimele, sunt din film:

„Cine i-a ales pe aceşti tipi să conducă planeta? Ei sunt elitiştii. Ei cred că ar trebui să conducă lumea pentru propriile lor interese egoiste. Acum noi putem vedea o nouă lume intrând în vizor. O lume în care există o posibilitate foarte reală a unei Noi Ordini Mondiale. Grupul Bilderberg face mari progrese către un Guvern Mondial şi numai un public educat şi informat îi poate opri din încercarea lor.

David Rockefeller admite în propriile sale memorii că el doreşte să distrugă SUA. El este un trădător! „

   Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller (1915 -) FONDATOR al Bilderberg Group , MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center. 

   Cum laude  Harvard University, teza “ Fabian socialism “.

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss , John Foster Dulles ( Central Intelligence Agency ) , Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich , si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase .

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste . A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David : Rothschild , generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton , Henry Kissinger, Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham ( Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson ( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations ) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. ( presedintele New York Times ) .

   Paul Volcker , un apropiat al familiei , a lucrat pentru banca sa , inainte de a deveni presedinte Federal Reserve .

   Banca sa are stranse legaturi cu World Bank. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale World Bank si International Monetary Fund .

   Un alt apropiat al familiei , Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. ( al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve ) .

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50 . Apropiati ai familiei : Allen Dulles , directorul Richard Helms , Archibald Roosevelt, Jr. , Kermit Roosevelt, Jr. , William Bundy .

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov . Apoi si cu succesorul sau , Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas . Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In 1973 a fost creata la initiativa sa Comisia Trilaterala . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve . De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director . 

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx .

   A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973 . 

   L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare . Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran .

   In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing , bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala . Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

  In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor . 

   In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care .

   JPMorgan a anuntat saptamanile trecute ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan .

   Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm .     

   Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale :

   In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times, scria: 

   Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie “ 

   Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei .

Cititi va rog si articolul :

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

   “ Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

   Si cea mai celebra :

   Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations) , cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

    “Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Cititi va rog si articolul :

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL  

   De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA , din 1957 , a fost sponsorizata de Ford Foundation . Detalii despre participanti si alte amanunte ale istoricului intalnirilor , cititi va rog in articolul :

Grupul BILDERBERG , istoric si detalii lista participanti  

   Detalii despre istoricul intregii familii cititi va rog in articolele:

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

 „ Răspunsul la 1984 este 1776.

O planetă închisoare dominată de o gaşcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, ţelul lor:

Un program al totalei dezumanizări unde ştiinţa tiraniei este legea.

O reţea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii mai marilor lorzi pentru totdeauna.

Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coşmar dacă masele nu se deşteaptă să înţeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale şi să se mobilizeze să-l înfrângă.

Ridicate de un grup select, Pietrele Ghid din Georgia, sunt un testament al planului elitei pentru o religie mondială, legi globale, cu o curte (de justiţie) globală şi o armată care să o impună.

Şi înscris în piatră este scris ca populaţia să nu depăşească niciodată 500 de milioane.

Acest grup a condus afacerile planetare timp de sute de ani. Acum în stadiul final, ei se pregătesc pentru deschiderea guvernului mondial, un ţel după care tiranii au tânjit de-a lungul istoriei.

Conceptul unei Noi Ordini Mondiale a fost prezent de secole; el a căpătat un mare dramatism în ultima jumătate a secolului 20. „

    Aici se cuvine sa amintim ce spune Alex Jones la inceputul documentarului: „Răspunsul la 1984 este 1776 „. Cu referire clara la celebrul roman al lui George Orwell si la 1 mai 1776, cand sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”. 

   Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea tuturor religiilor.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

   Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

   Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

„ Ei au o credinţă filozofică că suveranitatea naţională nu este importantă.

Imperiul Roman, Uniunea Sovietică, Hitler în timpul Nazismului, mereu s-a spus că se va crea o utopie pentru persoanele obişnuite, când de fapt, istoria mereu arată că se întâmplă exact pe dos.

Nobilimea precum şi clasa negustorilor prosperi au fost finanţate de o mână de bănci private. Multe dintre marile case de bani îşi arbitrau pariurile şi finanţau ambele tabere ale unui război. Reţele sofisticate de servicii secrete le-au oferit finanţatorilor un clar avantaj faţă de guvernele pe care ei, încet încet, le treceau sub controlul lor.

Pe 18 iunie 1815 agenţi ai ramurii britanice a familiei Rothschild îl urmăreau pe împăratul Napoleon Bonaparte luptând cu disperare să-şi salveze armata din încleştarea presantă a atacului britanic cu dublă învăluire. Un agent Rothschild a fost în stare să obţină ştirea înfrângerii lui Napoleon de către Lordul Wellington, şi i-a dus-o lui Nathan Rothschild cu mai mult de 20 de ore înainte ca ştirea să ajungă la Londra. Nathan, capul ramurii britanice a familiei Rothschild, a răspândit zvonul către Bursa Londoneză că Napoleon a câştigat războiul. Acţiunile au căzut cu 98% şi Rothschild a fost capabil să cumpere întreaga economie Britanică cu câţiva penny pe o liră. Când ştirile înfrângerii lui Napoleon au ajuns în sfârşit, acţiunile au crescut. Britania era acum liderul de nediscutat al Europei şi Rothschild conducea Anglia. Imperiul Britanic deja dominant a crescut încă şi mai agresiv. Trupele şi birocraţia sa s-au răspândit de-a lungul planetei. Soarele nu apunea niciodată în proprietăţile Britanice. „

   Mayer Amschel Rothschild (1744    1812), fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie . Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice.

   Sa vedem cine au fost fii sai:

   Salomon Mayer (1774 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria , care a determinat dezvoltarea economica a Austriei .

   Nathan Mayer (1777 – 1836) – fondatorul Rothschild banking family of England . Ca o paranteza , s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx . In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula , a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului . De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat . Au finantat tabara anti Napoleon .

   Folosindu-se de sistemul propiu de informatii , de influenta si de credibilitate , dupa batalia de la Waterloo , pierduta de francezi , au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers , panicand populatia . Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat . La scurt timp stirea adevarata a venit . Astfel averea lor a crescut fabulos . La scurt timp , influenta lor in Bank of England era deja determinanta . A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol .

   Fiul lui Nathan Mayer , Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ) , a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez . A investit masiv in Franta . Fiul sau , Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892 .

   Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

   Calmann (Carl) Mayer (1788 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples ( Napoli ) .

   James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France . A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala . La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei .

   A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

   SPECIFICATIE :

   Cand cititi mai sus ca au facut afaceri , ganditi-le ca pe ceva mega , la nivel national sau continental .

   In tarile unde erau prezenti direct , reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „ concurente „ luate la un loc . 

   Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai . In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii , rezultau sinucigasi sau nebuni . 

   Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective .

   Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI , familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra , lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate . Asta nu inseamna ca au devenit minusculi .

   Actualmente , banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume .

   http://www.rothschild.com/

   Putem aminti si cateva din interesele mega familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

   Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

   Cititi va rog si articolul :

• Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

„ Cartelul bancar a finanţat… de fapt încă din, aproape, 1800 ei au finanţat ambele părţi ale aproape fiecărui război. Si bineînţeles ei obţin dobânda din împrumuturile pe care le dau guvernelor pentru războaiele pe care ei le-au provocat şi creat. Pe la 1900, Germania era o forţă în creştere şi un lider al revoluţiei industriale. Primul Război Mondial de exemplu, nu a existat absolut nici un motiv pentru primul Război Mondial,în afară de faptul că era o oportunitate ideală pentru cartelul bancar să facă o grămadă de bani finanţând ambele tabere ale acelui război. Pe 28 iunie 1914, urmaşul la tronul Austro-ungar Arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat în timp ce călătorea într-un cortegiu automobilistic. Mâna Neagră, o Societate Secretă Sârbă care avea conexiuni cu Serviciile secrete franceze şi britanice şi-a asumat crima. A început primul război mondial. Companiile de armament, finanţate de bănci controlate de Rothschild din Germania, Franţa, Anglia şi Austria, au sponsorizat toate taberele. Cel puţin 20 de milioane de oameni au fost ucişi în război. „

„ A fost un conflict atât de îngrozitor, încât oamenii au jurat că nu vor mai lupta niciodată. L-au numit “Războiul care sfârşise toate războaiele”.Întrebarea este: “De ce vor ei război?” Ei bine, în primul rând, este vorba de bani şi putere, dar în al doilea rând, ei au vrut să creeze Liga Naţiunilor. Ei au avut asta în planurile lor de la bun început şi ca o consecinţă, de îndată ce războiul s-a încheiat sau era pe cale să se încheie, au început să formuleze această idee a Ligii Naţiunilor pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Sute de ani de practică i-au făcut pe britanici experţi în a ascunde imperiul lor în spatele guvernelor marionetă şi a consiliilor. În numele stopării tuturor conflictelor viitoare ei au propus ca ţările să formeze o Ligă a Naţiunilor. Adevărata lor intenţie a fost ca Liga să servească ca un cadru pentru Guvernul Mondial. „

    PAPUSARUL cel mare la League of Nations a fost John D. Rockefeller, Jr., fiul lui John D. Rockefeller , care este considerat cel mai bogat om al istoriei moderne , intemeietorul  Standard Oil (stramosul actualelor ExxonMobil , Chevron , BP , partial Shell).

   Primul razboi mondial le-a fost necesar nu doar pentru formarea Ligii Natiunilor ca sa se obisnuiasca planeta cu o prima forma de Guvern Mondial. El a insemnat si destramarea imperiilor europene si crearea de noi si mici state cat de cat nationale, etapa obligatorie pentru unirea de mai tarziu, pe cale pasnica si fara a bagare de seama ( U E ). Mai mult, a insemnat caderea imperiului tarist, urmata de greaua lovitura adresata ORTODOXIEI: bolsevismul.

   Winston Churchill scria in Illustrated Sunday Herald la 8 februarie 1920:

   “ Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx , Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman , conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

   Preşedintele Woodrow Wilson care a ajutat la înfiinţarea sistemului privat de rezervă federală în SUA în 1913, a susţinut cu tărie înfiinţarea Ligii Naţiunilor. Woodrow Wilson a fost un preşedinte foarte naiv. El a fost în esenţă un profesor de colegiu care a fost recrutat în acest întreg sistem . „

   Este vorba despre CREAREA FEDERAL RESERVE.

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

   Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

   Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

   Cititi va rog si articolul:

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

„ Liga a fost convocată la Paris în 1919, dar multe naţiuni au văzut că este o ameninţare la suveranitatea lor şi au refuzat să i se alăture. Frustrate de blocajul Ligii Naţiunilor datorat Congresului SUA, serviciile secrete britanice, cu ajutorul familiei Rockefeller, au înfiinţat Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR) la New York în 1921. Consiliul a recrutat pe cei mai buni şi mai străluciţi ai vieţii americane pentru a susţine creşterea imperiului anglo-american. Misiunea enunţată a CFR este de a desfiinţa toate statele naţionale în favoarea unui guvern mondial puternic administrat de o mică elită. „

    Se cuvine acum sa amintim acum si de crearea COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) , care a avut cam aceeasi actori. Aceasta s-a petrecut in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei “. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

„ Prin 1930 promotorii Guvernului Mondial s-a împărţit în două tabere interconectate. Socialiştii fabieni cu centrul în Londra şi fasciştii stabiliţi în Italia şi Germania.

Socialismul naţional vor folosi propria lor revoluţie pentru a instaura o Nouă Ordine Mondială.”

~ Adolf Hitler .

Suporterii fasciştilor din SUA şi Anglia credeau că armata ar trebui folosită pentru a transforma rapid lumea într-o Nouă Ordine Mondială, în timp ce mult mai sofisticaţii practicanţi ai globalismului (socialism) au afirmat că implementarea în paşi mici e calea sigură către dominaţia globală. Fasciştii au făcut de asemenea incursiuni adânci în Anglia. Edward VIII, Regele Angliei a fost forţat să abdice tronul din cauza suportului său public pentru Hitler. Deşi tabăra germană fascistă a fost puternică blocada Fabian Socialistă a fost capabilă să menţină controlul asupra SUA, Rusia şi Anglia.

În punerea la cale a celui de-al doilea război mondial şi în timpul conflictului, bancherii au finanţat din nou, ambele părţi exact aşa cum făcuseră cu Napoleon. „

   Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL ( partea 2 ) : finantatorii si sustinatorii national-socialismului

„ Cu ridicarea şi căderea celui de-al treilea Reich, Europa zăcea în ruine. Încă odată elita susţinea că numai o Guvernare Globală ar putea salva umanitatea de la o distrugere sigură şi de data asta elita mondială a reuşit în a-şi făuri organismul lor mondial. În Aprilie 1945, la baza navală Presidio din San Francisco, ONU a fost înfiinţată de învingătorii din cel de-al doilea război mondial. Complexul ONU a fost mai apoi construit în oraşul New York pe un pământ donat de John D. Rockefeller.

La puţin timp după ce elita a stabilit ONU ca bază a lor în SUA, noul format Consiliu Mondial a început rapid treaba pentru următoarea fază din planul lor: formarea în paşi mici a super-statelor continentale. Primul pas în planul lor trilateral a fost crearea Uniunii Europene. Unificarea Europei a fost încercată de multe ori şi a fost extrem de nepopulară. Acolo unde Napoleon şi Hitler au eşuat să-şi atingă scopurile folosind forţa, globaliştii vor avea succes făcând-o pe ascuns. Britanicii au iniţiat formarea Consiliului Europei pe 5 mai 1949. Tratatul Londrei afirma că doar se stabilesc legături comerciale între Naţiunile Europei . Adevărata sa intenţie a fost formarea unui super-stat european. „

    Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei. Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

   Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing”, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional , ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

   Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky. Cititi va rog si articolul:

PAPUSARII – Uniunea Europeana

Vom avea un guvern mondial indiferent dacă vă place sau nu, prin cucerire sau consimţământ.„

~ James Warburg (17 februarie 1950)

În 1954 elita planetei s-a întrunit în secret în hotelul Bilderberg din Oosterbeek, Olanda. Grupul Bilderberg va admite mai târziu că misiunea lor era formarea Uniunii Europene. De îndată ce UE a fost înfiinţată sub pretextul schimburilor comerciale, Uniunea Nord Americană şi Uniunea Asiatică ar fi formate. Cele 3 super-state interconectate formează miezul guvernării globale,în timp ce ONU va servi ca un regulator mondial şi organism de impunere asupra subregiunilor lumii a 3-a. Grupul Bilderberg este constituit din capii tuturor grupurilor meselor rotunde conducătoare care conduc ţări individuale.

Tot ce avem nevoie este criza majoră potrivită şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.„

~ David Rockefeller

Un agregat de companii trans-naţionale consolidează în mod agresiv infrastructura de finanţare publică, în întreaga lume. Şi aceleaşi interese ridică un guvern mondial după regulile acestora. Un adevărat paradis al corporaţiilor corupte unde guvernele pur şi simplu acţionează ca un aspirator, absorbind averile şi resursele clasei de mijloc şi transferându-le către conturi bancare din off-shore-uri, lăsând în urmă un pustiu economic şi cultural de sclavi uşor de condus.

Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecţiei de stat şi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaţia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creşterea şi dezvoltarea, sau aşa-numita “creştere inteligentă”. Creşterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraşe.

Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraş pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraş şi sătuc, oricât de mic şi îndepărtat este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami, la pasajele subterane din New York, la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic armate.„

   Cititi va rog si articolul:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

„ Cu mult înainte de 11 septembrie, Pentagonul a încălcat în mod agresiv legea federală care interzicea armatei să facă pe poliţia cu cetăţenii americani. De pe o coastă pe alta, de mai mult de două decenii, echipe de soldaţi apăreau de nicăieri şi opreau la întâmplare maşini şi percheziţionau pietonii.

Apoi preşedintele Bush a semnat un act a autorizării de apărare ce mărea în mod radical fondurile pentru deja îmbuibatul guvern din umbră. În legea respectivă, departamentul executiv, a anunţat oficial că se pregătea pentru o insurecţie internă, şi a decis să-i deposedeze preventiv de putere pe Guvernatorii şi Legislatorii Statali. Guvernul federal anunţă în mod public că el este unica autoritate, şi tratează astfel cetăţenii şi statele ca fiind inamici. Pe 9 mai 2007, preşedintele Bush şi-a acordat în mod ilegal puteri noi, şi presedinţia a devenit în mod oficial un ordin dictatorial.”

   De fapt Bush este o marioneta, teribila lege a fost data pentru a fi folosita de catre PAPUSARII actualului presedinte Obama:

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

„În trecut, continuitatea guvernului, a fost reprezentată de împărţirea guvernului în Legislativ, Juridic şi Executiv. Acum toată puterea, se află în mâinile preşedintelui. Şi pentru cele mai neînsemnate motive incluse în propriile documente: orice incident din lume indiferent de locaţie care afectează populaţia, infrastructura, mediul, economia sau funcţiile guvernului, preşedintele poate declara după voinţa proprie legea marţială. Este important de adăugat că preşedintele este doar o marionetă a sindicatului criminal global şi s-ar putea să nu facă uz de noile puteri, ci doar să le dea mai departe viitoarelor administraţii marionetă. „

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 , spunea:

    “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000 , intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi :

   „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz .

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente :

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .

   Cine sunt personajele , legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL , alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la :

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

Trebuie să înveţi poporul să-şi iubească conducătorul. Acesta este cel mai important lucru.

Doar în secolul 20, peste 150 de milioane de oameni au fost omorâţi de mâinile statului. În Rusia, Teroarea Roşie a consumat vieţile a mai mult de 60 de milioane de bărbaţi, femei şi copii. Războiul lui Hitler a omorât 22 de milioane. Doar în timpul regimului lui Mao Tse Tung mai mult de 60 de milioane de ţărani fermieri au fost ucişi, şi lista poate continua. 300.000 de civili nevinovaţi au fost ucişi în Guatemala. Mai mult de 2 milioane de suflete au fost omorâte în mod brutal de guvernul Cambogiei. 1.500.000 omorâţi în Turcia. 300.000 în Uganda. 800.000 şi ceva bătuţi până la moarte în Rwanda.

Măcelul care a avut loc în ultimii 100 de ani a fost doar faza preparatorie pentru planul principal al Noii Ordini Mondiale. Crimele lui Hitler şi Stalin fac acum parte din istorie, dar sistemul diabolic comunist chinez nu este mulţumit cu cel mai mare număr de crime din istorie.

Crimele în masă şi sclavia încă au loc şi astăzi şi se bucură de suportul deplin şi aprobarea Noii Ordini Mondiale. China comunistă serveşte ca laborator global, un teren de testare, unde 1,4 miliarde de oameni îşi trăiesc viaţa ca nişte porci de guineea servind ca subiecţi de test pentru formarea noii lumi măreţe. Forţele armate britanice şi americane au lucrat împreună cu Mao Tse Tung în timpul celui de-al doilea Război Mondial şi la sfârşitul războiului l-au susţinut în secret pe Mao pentru al îndepărta pe Chiang Kai-shek, naţionalistul .

Mentorul lui Bill Clinton şi profesor la Universitatea de Ştiinţe Politice din Georgetown, Carroll Quigley explica în cartea sa, “Tragedie şi Speranţă”, cum grupurile mesei rotunde anglo-americane au susţinut fiecare tip de autoritarianism, de la comunism până la fascism, pentru a se asigura că un guvern centralizat stăpâneşte populaţia, şi economia este planificată.

În august 1973, într-un articol scris de David Rockefeller pentru New York Times, acesta aproba şi lăuda în mod direct acţiunile lui Mao Tse Tung în timp ce sărbătorea sistemul lor de control şi comandă.

Experimentul social din China sub conducerea preşedintelui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie.

David Rockefeller, New York Times, 10 august 1973.”

   Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia.”

~ Henry Kissinger, 1974

De unde vine acest mod de gândire? De ce elitele omoară mase de oameni unde nimeni nu le opune rezistenţă şi când deja au obţinut controlul total? Ce ideologie mână elita psihopată?

Eugenia “este studiul factorilor sub control social, care îmbunătăţesc sau slăbesc calităţile rasiale ale viitoarelor generaţii fie că sunt fizice sau mentale.”

~ Sir Francis Galton

Robert Thomas Malthus, faimos deoarece a spus că un colaps al producţiei în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăţa lumea de săraci. Scenariul său fictiv va fi numit mai târziu o Catastrofă Malthusiană. Malthus este important deoarece ideile sale au dus către apariţia unui nou domeniu ştiinţific care va domina cursul istoriei umane pentru următorii 200 şi ceva de ani.

Charles Darwin, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluţiei, având ca idee primordială supravieţuirea celui mai adaptat. Cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin pentru susţinerea sa puternică a teoriilor lui Darwin. Teoriile lui Darwin au fost propulsate în acceptarea la scară largă printre cercuri ştiinţifice cheie de pe tot parcursul Angliei şi apoi în lume.

Vărul lui Darwin, Francis Galton, socotit ca fiind tatăl Eugeniei, a văzut o oportunitate de a face omenirea să progreseze prin luarea regnurilor din Teoria Evoluţiei A Lui Darwin şi le-a aplicat principii sociale ca să dezvolte Darwinismul Social.

Familiile Darwin, Galton, Huxley şi Wedgwood au fost aşa de obsedate cu noua lor teorie de schemă socială că şi-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulţii decât între ele. Ei au prezis în mod fals că în decursul a doar câteva generaţii ei ar produce super-oameni. Apariţia pseudoştiinţei a fost doar codificarea practicii de încrucişare selectivă deja populară în interiorul elitelor de milenii.Experimentul celor 4 familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generaţii de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor ori au murit la naştere ori au fost handicapaţi în mod serios, din punct de vedere fizic sau mental.

Biometria pare a fi o nouă ştiinţă, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton înapoi în anii 1870 ca o modalitate de a urmări trăsăturile rasiale şi istoria genetică şi ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.

În 1904, facilitatea de Cercetarea Portuară Cold Spring a fost iniţiată în SUA de eugenicul Charles Davenport cu finanţarea unor baroni tâlhari proeminenţi Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost trecute în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

În 1910, Oficiul de Înregistrări Eugenice din SUA a fost instalat. Până atunci, britanicii creaseră prima reţea de lucrători sociali să servească în mod expres ca spioni şi impunători ai Cultului Rasial Eugenic care a preluat controlul rapid asupra societăţii Vestice. Lucrătorii sociali ar decide cui i se va lua copii cine va fi sterilizat şi în unele cazuri, cine va fi omorât în linişte.

În 1911, familia Rockefeller exportă Eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

La Conferinţa Internaţională A Eugeniei din 1912 din Londra, eugenia devine o nebunie internaţională şi câştigă statutul de superstar. Futurologul şi autorul SF de succes, H.G. Wells a studiat biologia îndrumat de eugenicii de top şi a răspândit noua credinţă la nivel planetar.

In 1916, iubita lui H.G. Wells, Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. Sanger a scris fratelui eugenic Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate  împotriva comunităţilor de negrii.

În 1924, Hitler scrie “Mein Kampf”(sau “Lupta Mea”) şi a creditat eugenicii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenicului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, “Trecerea marii rase”, Biblia sa. Hitler şi-a dezvoltat planurile pentru exterminarea în masă a evreilor şi ceea ce el numea alte sub rase cât şi cele handicapate, de la [Madison] Grant.

Prin 1927, Eugenia a atins apogeul. Aşa zisa ştiinţă a fost în mod agresiv implementată prin concursuri în şcoli, biserici şi iarmaroace. Bisericile au participat la concursuri cu mari premii în bani ca să vadă cine poate implementa mai bine Eugenia în predicile lor. Mari confesiuni spun mai apoi americanilor că Iisus este pentru Eugenie. În acelaşi an în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi “pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA. „

   Nu stiu la ce confesiuni se refera Alex Jones, dar biserica catolica s-a opus si a avut de suferit din cauza nazistilor din acest motiv. Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL ( partea 1 ) : religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

„ 27 DE STATE PUN LEGIILE DE STERILIZARE UMANĂ ÎN PRACTICĂ!

Filmul din 1934, “Copii de mâine”, a adus agenda eugenică pe marile ecrane în SUA.

Prin 1936, Germania a devenit liderul mondial în eugenie prin luarea unor acţiuni efective de sterilizare şi eutanasiere a sute de mii de victime.

Marea triadă a eugenicii americane, Davenport, Laughlin şi Goethe a fost trimisă de Rockefelleri în Germania unde ei au sfătuit naziştii în acordarea fină a sistemului lor de exterminare.

La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte. Ramura nazistă a eugeniei au făcut de râs elita, dar ei nu au avut nici o intenţie să stopeze planurile lor. Aliaţii sau luptat la propriu unii cu alţii asupra a cine va obţine eugenicii de top nazişti. Nu a contat că doctorii S.S. au torturat zeci de mii până la moarte, ei erau liberi să plece.

Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi şi von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război.

Eugenicii erau furioşi că marea lor muncă a fost expusă. Apoi ei s-au luptat să-şi camufleze agenda.

Publicaţia trimestrială Eugenia a devenit Biologia Socială.

Liga Controlului Naşterii Americane a devenit Paternitate Planificată.

Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populaţiei, Durabilitate, Conservare şi Ecologie au înlocuit Igiena Rasială şi Darwinismul Social.

Mulţi eugenici din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau cripto-eugenie. Ducând în mod intenţionat credinţele lor eugenice în subteran, ei au devenit foarte respectaţi antropologi, biologi şi geneticieni în lumea de după război.

Aliaţii au introdus pe furiş, mii de oameni de ştiinţă nazişti din Germania şi i-au plasat în poziţii ştiinţifice cheie variind între arme biologice la ştiinţa rachetelor de-a lungul Complexului Militar Industrial.

Fondatorul IBM a fost un devotat adept al lui Hitler. Thomas J. Watson a aprovizionat computerele sale pe bază de cartele perforate şi a oferit tehnicieni IBM naziştilor pentru a fi folosiţi în lagărele morţii. Tatuajele de pe victimele lagărelor erau numere de identificare umane care intrau in computere . IBM a folosit sisteme de cartele perforate similare chiar în 1928 într-un Studiu pe Combinări de Rasă Jamaican. Primele computere adevărate au fost, la propriu, inventate de un eugenic pentru eugenie, „

   Thomas John Watson, Sr. ( 1874 – 1956 ), mason, fondatorul International Business Machines (IBM), fost membru Carnegie Endowment for International Peace. A fost membru al cultului Bohemian Grove.

   IBM a avut relatii cu nazismul . Gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

   IBM este companie membra Council on Foreign Relations. A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei , Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler .

„ Liderul ONU şi nespoveditul eugenic Julian Huxley, a argumentat că din moment ce liderii eugeniei au fondat mişcările ecologiste şi de conservare, atunci acestea ar trebui sa fie folosite ca instrumente pentru  formarea unui guvern mondial. Exact aşa cum a prevăzut H.G. Wells acest guvern ar fi controlat de o dictatură ştiinţifică şi ar fi ghidată de principii ale Eugeniei. Huxley a creat Fondul Vieţii Sălbatice Mondiale cu fondatorul Bilderberg şi fost Ofiţer SS Prinţul Bernard al Olandei şi Prinţul Philip al Angliei.

În cazul în care mă voi reîncarna aş vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării. „

~ Prinţul Philip , August 1988

Aldous Huxley, autorul cărţii “Măreaţa Lume Nouă” şi fratele lui Julian Huxley, a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte, “Măreaţa Lume Nouă“, scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce elita planifica să implementeze.

„ Şi aici mi-ar place să compar pe scurt, parabola “Măreaţa Lume Nouă” cu o altă parabolă care a ieşit mai recent în cartea lui George Orwell “1984”. Înclin să cred că dictatura ştiinţifică a viitorului, şi cred că vor fi dictaturi ştiinţifice în multe părţi ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul “Măreaţa Lume Nouă” decât de şablonul “1984”. Va exista o afacere bună mai apropiată nu din cauza unei remuşcări umanitariste în dictatorii ştiinţifici ci pur şi simplu pentru că şablonul “Măreaţa Lume Nouă” este probabil, o bună afacere mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poţi obţine consimţământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fi, ei bine, mi se pare mie că natura revoluţiei ultime cu care ne confruntăm acum este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare, care mereu a existat şi probabil că va exista mereu, să facă oamenii chiar să-şi iubească sclavia. Oameni pot fi făcuţi să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decenţă, ei ar trebui să nu se bucure şi aceste metode, eu cred, sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi ale terorii deoarece ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există de exemplu metoda farmaceutică, aceasta a fost una dintre chestiunile despre care am vorbit în “Măreaţa Lume Nouă” şi rezultatul ar fi acela că… vă puteţi imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiţi, chiar şi în cele mai abominabile circumstanţe. Adică, aceste lucruri chiar sunt posibile. „

Elita a lăsat un val uriaş de distrugere în spatele ei în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populaţia civilă ca şi cum am fi cobai. O înlănţuire de investigaţii congresionale a descoperit mai mult de 20.000 de teste secrete care au fost îndeplinite împotriva poporului American între 1910 şi 2000.

Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, proiectul sifilis Tuskegee, a ucis sute de negrii şi trecuţi de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972.

Din 1943 până în prezent britanicii au testat un gas chimic mortal pe propriul lor personal pe sol, aer şi mare . Mulţi au murit instantaneu. Alţii au murit în timp, în câţiva ani.

Guvernul federal a susţinut experimente secrete radioactive pe mii de pacienţi care nu şi-au dat acordul în sute de spitale din SUA; au injectat bărbaţi, femei şi copii sănătoşi cu Uraniu şi Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non terapeutice spre mortale omorând mulţi dintre subiecţii testaţi.

Femeilor însărcinate ale militarilor li s-a dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 şi Plutoniu 241 foarte radioactiv rezultând în avorturi violente şi la moartea mamelor.

Soldaţi, marinari şi puşcaşi marini au fost folosiţi ca porcuşori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice şi cele cu hidrogen. Patrioţi americani au fost radiaţi, la fel ca animalele de laborator.

Piloţii au fost forţaţi să zboare prin nori de radiaţie în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-ului.

Din 1951 până în 1961, armata SUA a plătit Ministerului Sănătăţii din Israel 3 milioane de lire să facă teste radioactive pe copii evrei sefardici care au imigrat în Israel. Şcolile publice guvernamentale ar fi spus copiilor că ei vor merge să li se facă o verificare medicală şi că o să fie scanaţi cu raze X.

Pentagonul deja radiase mai mult de 4000 de copii instituţionalizaţi în SUA… mulţi dintre care au şi murit.

Mai mult de 110.000 de evrei cu piele închisă la culoare au primit doze de raze X de 35.000 ori mai mari decât maximul admis, la cap, în mod repetat. Mulţi dintre copii au murit în interval de câteva luni. Toţi şi-au pierdut părul. Câţiva dintre ei încă trăiesc şi astăzi şi suportă probleme de sănătate chinuitoare.

Testarea sub acoperire, a agenţilor chimici, biologici şi radiologici pe populaţia care nu suspectează nimic, continuă la scară globală astăzi.

Din 1940 până în 1979 majoritatea populaţiei britanice a fost pulverizată de avioane de mai mult de 2000 de ori cu chimicale mortale şi micro-organisme fără să li se spună niciodată nimic.

În 1968, Pentagonul a testat o armă biologică mortală în Metroul din New York şi au plasat personal la spitalele locale ca să monitorizeze efectele.

Sterilizarea agresivă a bărbaţilor şi femeilor a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

SUA şi Anglia testează actualmente pesticide şi medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflaţi în grija statului, sănătoşi, din care mulţi au murit ca urmare a experimentelor.

Închisori de pe tot cuprinsul patriei au forţat deţinuţii să participe în experimente cenuşii care se întind de la studii de pesticide la a lua tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.”

~ Bertrand Russel

H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel şi sute de alţii eugenici se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată şi mai evoluată decât omul obişnuit. Eugenicii de top au fost suficient de tupeişti să admită că ţelul lor adevărat nu a fost să îmbunătăţească ereditatea oamenilor obişnuiţi ci să-i îndobitocească şi mai mult astfel încât să fie mai uşor controlabili.

Câştigătorul premiului Nobel, Russel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie zombi servilă.

“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

~ Bertrand Russel , Impactul Ştiinţei În Societate „

    Bertrand Russell a mai spus in 1953:

   Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul…
O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

   Tot el lua in bascalie notiunea de patriotism, cum ii sta bine unui militant al Noii Ordini Mondiale .

„Cu peste 100 de ani în urmă planificatorii sociali eugenici au spus că ar folosi medicamente care alterează mintea pentru a controla populaţia.

Până în 2007, mai mult de 20% din populaţia SUA erau pe un fel de prescripţie de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflaţi în îngrijirea statului un sector unde statul are control absolut, cel puţin două treimi sunt forţaţi să ia un cocktail făcut din, în medie, 7 medicamente psiho-tropice.

Preşedintele Societăţii Medicilor Psihiatrii, Joe Burkett,a mărturisit în audierea din faţa Comitetului Select Al Casei Statale folosirea medicamentelor psiho-tropice în cazul copiilor ocrotiţi de stat şi a şocat opinia publică când a spus că două treimi dintre copiii ocrotiţi de stat din Texas au fost puşi pe medicamente psihiatrice deoarece ei erau foarte, foarte bolnavi din cauza unei baze genetice proaste.

O mulţime din aceşti copii vin din baze genetice proaste. Ei nu au părinţi stabili care să ia decizii bune. În afară de predispoziţia genetică ei au fost traumatizaţi prin abuz, neglijenţă şi probleme, şi au fost traumatizaţi din cauza separării şi toate acele lucruri predispun la o boală mentală.

Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice.

Fetuşii sunt acum prefiltraţi în funcţie de istoria criminală a familiei, din Portland, Oregon la Londra, Anglia, servicii de protecţie a copilului înrolează copii noi născuţi în baze de date criminale la naştere şi forţându-i să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.

Mai marii lorzi ai dictaturii ştiinţifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutoraţi dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populaţiei lumii a 3-a o problemă centrală a securităţii naţionale.

Planul de operaţiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securităţii Naţionale 200, a fost pur şi simplu o regurgitaţie a Comisiei Britanice a Populaţiei creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că populaţia naţiunilor lumii a treia reprezintă o ameninţare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaţionale.

Planul SUA autorizat de Kissinger a ţintit 13 ţări cheie unde erau necesare reduceri masive de populaţie. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI şi de la Banca Mondială să fie date pe condiţia ca naţiunile să iniţieze programe agresive de control al populaţiei cum ar fi sterilizarea. Kissinger a recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

În 1972, Casa Albă a lui Nixon a implementat de asemenea tactici eugenice care au fost conduse de George Herbert Walker Bush, şi apoi de Ambasadorul SUA la ONU. Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acţiune “un copil” şi a direcţionat guvernul federal să sterilizeze cu forţa mai mult de 40% din femeile americane native (indieni nativi) din rezervaţii.

Dominat de Bilderberg, Clubul de la Roma a pledat pentru protecţia mediului ca fiind cel mai bun front de implementare a reducerii populaţiei. Populaţia occidentală ar fi acceptat calea dacă ar fi fost ambalată ca şi cum ar fi salvat Pământul.

Industrializarea Africii, Asiei şi Americii Latine ar putea fi stopată.

Cetăţenii ar renunţa cu mai multă uşurinţă la Suveranitatea lor Naţională dacă le este vândută ca o metodă de a ajuta planeta.

Această instituţie (Clubul de la Roma) a fabricat şi înşelătoria preţului ridicat al petrolului ca o metodă de a crea o sărăcie artificială şi acest Club de la Roma presează în mod agresiv implementarea unei Taxe Globale pe Carbon ca o modalitate de a-şi finanţa guvernul lor planetar.

În schema copiată a Evaluării Biodiversităţii Globale de la ONU se spune, foarte clar, că noi trebuie să reducem populaţia umană de la nivelul curent de 6 miliarde până la nivelul de 1 miliard.

În anii 70, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă ca să ţintească negrii şi asiaticii şi apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului la mijlocul anilor 80. În septembrie 2000, Proiectul pentru un Nou Secol American(PNAC) a publicat un document în care Dick Cheney a descris arme biologice cu specific de rasă ca “instrumente politice folositoare”. „

    Este vorba despre Project for the New American Century , despre care am scris mai sus .

„Şi cineva a menţionat, “ei bine, de ce ar dori ei să reducă populaţia umană când asta ar însemna mai puţini bani pentru ei.”

Majoritatea oamenilor nu au nici o idee. Pe ei nu-i interesează banii. Ei au toţi bani de care au nevoie. Ei sunt în căutarea puterii.

Asta e afrodiziacul lor. Mai marii lorzi ai Noii Ordini Mondiale presează acum în mod agresiv pentru implementarea proiectului “un copil” la scară planetară. Proiectul chinezesc “un copil” a fost introdus gradual. în anii 60 când a pornit, trebuia doar să plăteşti o taxă de penalizare. Doar mai târziu te întemniţau dacă aveai mai mult de un singur copil.

Acum, exact aceleaşi propuneri de a penaliza cuplurile care au mai mult de un copil sunt făcute în SUA, Anglia şi Europa.

În căutarea de a reduce Încălzirea Globală, copii, conform unora, sunt noii vinovaţi. O instituţie puternică din UK spune “prea mulţi copii este ceea ce face această planetă mai rea, spunând că familiile mari oricare are peste 2 copii ar trebui să ne încrunte sprâncenele ca un fel de Nu-Nu de mediu, înrudit cu nereutilizarea pungilor voastre de plastic, conducerea uneia din acele maşini mari consumatoare de benzină, făcând călători lungi peste mări.

În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară.

O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

~ Ted Turner . Interviu în Audubon Magazine

    Ted Turner este fondatorul CNN si cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “ bozos “( prosti , incompetenti , mascarici )

   Ca o paranteza , tot de numele lui Ted Turner se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor . Nu intru in detalii , dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

„În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 Miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Până în 2007 Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaţiei. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copii lumii a treia. Bill şi Melinda Gates au fost detronaţi ca fiind cei mai generoşi filantropi când prietenul lor şi un individ entuziast al reducerii populaţiei Warren Buffet, a oferit 37 de miliarde ca să finanţeze o armată de Grupuri de Control ale Populaţiei.

Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

~ Dr. Eric Pianka

Proeminentul Biolog al Universităţii din Texas, Dr. Eric Pianka, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez:

“nu prea bună, este prea înceată”. şi a mers să laude virtuţile ebolei deoarece va ucide 90% din populaţia mondială, repede.

Când afirmaţiile sale au erupt într-o controversă naţională studenţii săi care absolviseră l-au apărat spunând că Pianka a fost prea conservator, şi că toţi oamenii ar trebui ucişi.

Dar cel mai înfricoşător a fost faptul că într-o mulţime de peste 1000 de oameni de ştiinţă proeminenţi, ziarele locale au raportat că 95% din participanţi i-au oferit lui Pianka ovaţii îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuţiile selectării microbilor şi a distrugerii omului.

“China a fost în stare să întoarcă pagina şi să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliţie statală şi sunt capabili să forţeze oamenii să înceteze reproducerea.”

~ Dr. Eric R. Pianka

Mişcarea eugenică şi-a scuturat mult din bagajul ei nazist, şi se foloseşte de îngrijorările legitime ale populaţiei legate de mediu ca o mască pentru a ascunde agenda lor reală.

Toată lumea vrea să respire aer curat şi să aibă apă bună, dar controlorii mişcării ecologiste nu au făcut nimic decât să strângă îngrijorările oamenilor şi să promită suportul unor metodologii şi planuri globale care destabilizează şi mai departe lumea a treia şi creează o mizerie de nedescris.

Pretinse grupuri de mediu şi conservare sunt acum cele mai mari proprietare de pământ din lume.

Ei fac lobby la guvern ca să deposedeze de proprietate populaţia locală doar ca să o poată dezvolta ei înşişi mai târziu.

Când Armata SUA aruncă milioane de galoane de gaz toxic pe coasta de Est a SUA, ei nu spun nimic.

Mii de companii creează hibrizi din încrucişări de specii transgenetice combinând plante, animale şi insecte şi eliberând noile organisme în biosfera globală, vandalizând chiar codul genetic al planetei. Şi mari organizaţii de mediu nu fac nimic.

Elita corporatistă şi-a intensificat presiunea pentru un sistem de taxare globală cu o construire pe termen de un an pentru isteria Pământul Viu, ţinută pe 7 iulie 2007 pe şapte continente.

Liderii mondiali au anunţat că salvarea Pământului este noul principiu organizator al umanităţii şi a salutat-o ca pe o nouă religie planetară.

Ei susţin că CO2 (dioxidul de carbon), pe care plantele îl respiră, ucide Pământul şi de aceea noi trebuie să reducem numărul copiilor pe care-i avem pentru a reduce producerea de carbon.

Ţările de pe întreg mapamondul marchează ziua prin înfiinţarea unor noi scheme de taxe pe carbon şi mărind taxele la benzină, la gaz natural şi electricitate.

Este un fapt ştiinţific că soarele este motorul principal al climatului planetar şi măsurătorile sunt clare.

David Mayer de Rothschild, moştenitor al ramurii britanice a averii Rothschild şi noi am vorbit cu el. Când i-am spus lui Rothschild despre ordinea planetelor el doar a râs gândindu-se că audienţa nu se prinde. El a continuat să se bazeze pe ignoranţa populaţiei şi a susţinut că lobby-ul încălzirii globale nu are nimic de a face cu taxele pe carbon.

Ghicesc că el nu a vorbit cu bunul său prieten personal, Al Gore.

Încălzirea Globală, vremea dezbaterilor s-a terminat. Eu cred că ceea ce trebuie să realizaţi este că fiind sensibili la mediul înconjurător şi producerea banilor nu se exclud reciproc. Se pot face o mulţime de bani din exprimarea acestei probleme…

Dar voi tipilor înghiţiţi toate îngrijorările lumii pentru a vă umple buzunarele şi să-i faceţi pe copii să vă citească cărţile în şcoli şi faceţi toate astea ca pe o afacere exact cum spui tu Rothschild.

Nu este o afacere, crezi că eu fac bani din chestia asta?

Este acelaşi lucru pe care stră, stră, stră… strămoşii tăi schimbători de bani au făcut acolo în Germania Scut Roşu (Red Sheild) şi te chem la iveală, Scut Roşu, noi ştim că este o înşelătorie.

Un sistem de taxe bazat pe poluare, în special CO2. Noi o cauzăm, în principal, mare parte a ei. Consecinţele sunt rele şi or să fie catastrofice doar dacă noi nu acţionăm…

Calotele polare ale lui Marte au… s-au redus câteva mile pe an, mult mai rapid decât ale noastre şi că lunile lui Saturn şi Jupiter se topesc de fapt, câteva luni erau gheaţă şi acum sunt mări lichide.

Acum, cum cauzează SUV-urile asta David Rothschild?

Deoarece acele planete sunt mai aproape de Soare prietenul meu.

Nu Jupiter şi Saturn nu sunt mai aproape de Soare, nici Marte.

Da domnule. Cred că vei găsi… exact, că simpla chestiune legată de ceea ce vreau să spun şi ăsta este ultima mea declaraţie, pentru a pune în scenă sistemul de taxe, deoarece, de fapt, nu este taxare…

Puneţi un preţ pe carbon. O taxă este cea mai bună modalitate.

Taxa pe emisii poate să facă asta de asemenea. Dacă ar exista o taxă pe carbon, ar mai fi necesară un sistem global de limitare prin cote de poluare ce pot fi comercializate? Ele nu sunt şi/sau. Noi le putem face pe ambele. Eu sunt pentru ambele.

Tehnocraţii îşi numesc sistemul de guvernare revoluţia finală deoarece în trecut, imperiile au fost impuse militar.

Acum impunerea este în mod principal psihologică şi economică.

Şi societatea însăşi este o construcţie a elitei care operează în afara paradigmei controlate şi controlează civilizaţia din interior. Aşa cum un copil menţine mediul înconjurător dintr-un acvariu noi suntem ca şoarecii de laborator trăindu-ne întreaga existenţă nepunând la îndoială niciodată limitele cuştii sau oamenii de ştiinţă care experimentează pe noi.

Ingineri Noi Ordini Mondiale au deturnat destinul uman. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani şi acum ne direcţionează cu un control expert folosindu-se de instinctele primare şi dorinţe ca pârghii. Ei şi-au dezvoltat sistemele lor de control al minţii până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obişnuită inconştientă ca pe o maşină.

Până în 2020 o să existe un guvern mondial unic.”

~ Ray Kurzweil

Un grup al elitei tehno sunt membrii a ceea ce este cunoscut ca fiind mişcarea trans-umanistă sau post-umanistă. Mulţi din susţinătorii ei văd doar aspectele benefice al creşterii exponenţiale a tehnologiei, cum ar fi redarea vederii orbilor, a auzului surzilor şi o viaţă mai lungă tuturor.

Dar ceea ce mulţi dintre ei nu ştiu este că maestrul eugenic Julian Huxley, a fondat trans-umanismul şi controlorii societăţii admit pe faţă, că noul sistem este făcut să progreseze către o tiranie absolută.

Conducătorul trans-umanist, Ray Kurzweil, se laudă că avansurile tehnologice le va permite celor care-şi permit, să trăiască pentru totdeauna, dar admite că majoritatea nu vor fi capabili să ţină pasul cu noua rasă stăpână.

Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.”

~ Ray Kurzweil

Şi Pietrele Îndrumătoare din Georgia stau ca un testament rece al misiunii sacre a elitei, de a avea un sistem cu două clase unde subclasa este forţată să trăiască ca sclavă în micuţe oraşe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei

   Cititi va rog si articolul:

PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button