X

În culisele Europei se pregătește execuția Ursulei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Institutului Delors, Enrico Letta, a prezentat în 18 aprilie la Bruxelles un raport liderilor UE din care reiese că starea economiei UE este mai mult decât fragilă.  In concluzie, ce s-a făcut în ultimii cinci ani a fost greșit, un atac frontal la gestiunea de criză a Ursulei von der Leyen al cărei post ar putea fi ocupat de Mario Draghi, transmite Radio France Internaționale.

Intervine aici componenta politică a acestui raport prezentat tocmai acum, cu două luni înainte de alegerile europene și promovat de Charles Michel – un alt adversar fățiș al Ursulei.

Michel s-a delectat de altfel în a afirma că următoarea Comisie Europeană va trebui să fie una economică , aluzie făcută la eșecul celei geo-politice condusă până acum de von der Leyen.

Ideile lui Letta nu sunt noi, nu sunt originale, nu spun nimic din ceea ce economiștii europeni nu spuneau deja în ultimii ani. La ce servește atunci acest raport prezentat într-un summit extraordinar a cărei necesitate este neclară?

Adevărul este că la vârful UE unele figuri încep să critice deschis anii von der Leyen și văd în acest raport o dovadă a eșecului din ultimii ani de guvernare economică a Comisiei Europene.

Prima capitală care pare să-i fi întors spatele este chiar Parisul care a stat la baza numirii ei la Bruxelles în 2019. Dar Emmanuel Macron nu mai poate conta pe candidatura lui Thierry Breton care a făcut prea multe gafe politice în ultima vreme.

Prin urmare, numele fostului prim ministru italian Mario Draghi (un „înțelept” al UE) începe să circule ca posibil viitor președinte al executivului european.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Gata e uzată baba ! Genocid în plandemie, genocid în Gaza, extincția Europei !!!Execuția ??? Strangulata !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button