X

Kennedy Jr: Am refuzat oferta de a fi vicepreședintele lui Trump

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Candidatul independent la președintele SUA Robert Kennedy Jr.  a anunțat astăzi că a respins oferta unui asociat al candidatului republican Donald Trump de a fi candidatul său la vicepreședinție.

„Președintele Trump mă numește un radical de ultra-stânga. Sunt atât de liberal încât emisarii lui mi-au cerut să-i fiu vicepreședinte. Am refuzat politicos oferta”, a spus Kennedy pe rețeaua de socializare X.

El a adăugat că este împotriva lui Trump și că, potrivit acestuia, actualul președinte, Joseph Biden, nu poate câștiga alegerile.

După părerea noastră nici Kennedy Junior nu are nici el șanse să câștige alegerile din SUA deoarece americanii sunt cei mai spălați pe creier din lume, iar Kennedy Junior fiind un candidat antisistem, îl înțeleg foarte puțini cetățeni ai Americii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Kennedy Junior macar stie ca a incercat. Ca americanii nu-l inteleg asta e cu totul alta poveste. Isi vor merita soarta, adice pe cel pe care il vor alege…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button