X

Florin Călinescu își anunță candidatura la prezidențiale din partea partidului…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul PatriotNews dezvăluie în exclusivitate știrea momentului: Florin Călinescu a bătut palma cu un partid și pe 8-9 martie își va anunța candidatura la prezidențiale.

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri privind implicarea lui Florin Călinescu în politică. Numele actorului a apărut într-o ecuație privind adeziunea la AUR, dar el a dezmințit total această variantă.

Florin Călinescu a recunoscut că este tentat să intre în politică, dar a subliniat că este vorba despre un partid complet nou și a cerut părerea fanilor săi în acest sens.

În cursul zilei de ieri Florin Călinescu a anunțat pe pagina sa de Facebook: „Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”.

Călinescu a deținut în trecut funcția de președinte al Partidului Verde începând cu 2019, doar că implicarea sa politică s-a concretizat cu o prezență modestă la alegerile pentru primăria Bucureștiului, unde a obținut aproximativ 2% din voturi.

Vă dezvăluim în exclusivitate că partidul în care se va înscrie Florin Călinescu este Diaspora Europeană, a lui Mario Mocanu. Deși procentele acestui partid sunt infime, la europarlamentare mizează pe sprijinul a o parte din românii plecați peste hotare, care cel mai probabil va propulsa candidatura la prezidențiale a lui Florin Călinescu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button