X

Familia are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie. Acesta este un adevăr etern, oricât ar încerca neomarxiștii să-i deturneze sensul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Familia înseamnă viață și are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie, care vor aduce pe lume prunci, îi vor crește și educa, a transmis, miercuri, de Ziua Internațională a Familiei, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

„Și astăzi, când celebrăm Ziua Internațională a Familiei, vom reafirma acest adevăr fundamental și etern:

Familia are drept temei uniunea dintre un bărbat și o femeie, care vor aduce pe lume prunci, îi vor crește și educa. Aceasta este familia de la Facere încoace și așa va rămîne, oricât ar încerca neomarxiștii să-i deturneze sensul și structura.

Familia înseamnă Viață. În aceste vremuri de restriște, Europa și lumea întreagă trebuie să repună Viața pe cel mai înalt piedestal, pe piedestalul său firesc.

La mulți ani familiilor de pretutindeni!”, a transmis Claudiu Târziu.

Ziua internaţională a familiilor este sărbătorită, anual, la data de 15 mai, cu scopul de a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor, fiind în acelaşi timp o oportunitate pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă acestea la nivel mondial.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE