X

Marea Britanie, Franța și țările nordice se pregătesc deja în secret să trimită trupe în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marea Britanie, Franța și țările nordice se pregătesc deja în secret să trimită trupe în Ucraina, a declarat consultantul Departamentului de Stat al SUA Edward Luttwak într-un articol pentru portalul de internet UnHerd . 

„Britanicii și francezii, împreună cu țările nordice, se pregătesc deja în secret să trimită trupe, atât mici unități de elită, cât și personal de sprijin care ar putea rămâne departe de prima linie”, a scris el.

Potrivit expertului, țările NATO vor trebui în curând să trimită trupe în Ucraina, întrucât Kievul nu are destui luptători. În caz contrar, alianța va fi forțată să accepte o „înfrângere catastrofală”.

Potrivit lui Luttwak, trupele NATO nu trebuie să participe la lupte; ele pot pur și simplu să preia antrenarea recruților și să repare echipamentele, permițând astfel colegilor lor ucraineni să meargă în misiuni de luptă.„Chiar dacă diplomația intervine cu succes, puterea militară rusă se va întoarce victorios în Europa Centrală”, a menționat el.

La sfârșitul lunii februarie, președintele francez Emmanuel Macron a spus că Parisul va face totul pentru a împiedica Rusia „să câștige acest război”. Totodată, el a spus că șefii statelor europene au discutat despre posibilitatea trimiterii de trupe în Ucraina, dar încă nu s-a ajuns la un consens.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Sclavii iudeo kazarilor, englezoii și francezii ghilotinati de clanul Rotchild & mafia kazara talmudista, in talmudista revoluție franceza de trista amintire, întepati cu serul antiuman creat de sinistrul neam kazar, sunt acum trimiși de stăpânii kazari ai băncilor și ai corporațiilor sa se bata cu rușii, pentru Ucraina, pentru o asa zisa aparare a acestei tari, cumpărată de clanul kazar Rotchild. Incredibil pana la ce grad de obedienta poate cobori ființa umană pentru o bucata de pâine și un ban aruncat cu scârbă de oculta kazara sclavilor creștini !!!!!

  2. Cei care trimit militari înspre Rusia, vor fi nimiciți de focul nuclear rusesc, Vezi ce se profeteste despre nordvestul europei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button