X

Omul care îi scria discursurile lui George W Bush: Forțele ruse vor începe să mărșăluiască spre Kiev, iar Ucraina va deveni următorul Afganistan

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fără sprijinul american, Forțele Armate ale Ucrainei nu vor opri mișcarea armatei ruse spre Kiev, scrie fostul redactor de discursuri pentru președintele George W.  Bush, Mark Thiessen, într-un articol pentru The Washington Post.

„Morala poveștii este următoarea: în absența asistenței americane, forțele ruse vor începe să mărșăluiască spre Kiev, iar Ucraina va deveni următorul Afganistan”, se spune în material.

Potrivit observatorului, fără ajutorul SUA , Ucraina ar putea suferi soarta altor state pe care Statele Unite au încercat să le „salveze” de-a lungul istoriei sale.El a subliniat că Forțele Armate ucrainene vor rămâne în curând fără atât sistemele de apărare aeriană, cât și ultimele lor avioane de luptă, motiv pentru care ucrainenii nu vor putea opri înaintarea forțelor ruse spre vestul țării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Rușii ar trebui sa elibereze toată Europa de dictatura americano-evreiasca exercitata prin sistemul bancar, sistemul ideologic de la Bruxelles și prin NATO, iar apoi sa dezvolte relații de pace și de prietenie cu toată tarile europene. Noi trebuie sa ne refacem armata, sa ieșim din NATO, sa ne recuperam resursele de la străini și sa avem o tara independenta și suverană, sa nu mai permitem nimânui sa ne ocupe și sa ne transforme în colonie, iar cu Rusia sa avem o relație de buna vecinătate, sa colaboram de pe poziții absolut egale atât cu Rusia cât și cu celelalte state

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button