X

Idolul usr-iștilor, Macron, insistă pe război: Acesta este războiul nostru sau nu este războiul nostru? Îmi asum

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi-a ”asumat” marţi apelul la un ”salt strategic” prin declaraţia sa anterioară în care a menţionat posibilitatea trimiterii unor trupe străine în Ucraina, avertizând totodată împotriva „spiritului defetist” în războiul cu Rusia, la o conferinţă de presă comună cu omologul său ceh Petr Pavel desfăşurată la Praga, transmit agenţiile AFP şi EFE. 

„Acesta este războiul nostru sau nu este războiul nostru? Putem noi să ne sustragem, să considerăm că lucrurile pot continua să se joace ? Eu nu cred, şi prin urmare este un salt strategic la care am îndemnat şi pe care mi-l asum deplin”, a precizat Macron, adăugând că „claritatea” acestor afirmaţii ale sale este lucrul „de care Europa are nevoie”.

„Rusia nu trebuie să învingă în acest război”, a insistat Macron. Dar, a adăugat el, „noi nu vrem escaladare, n-am fost niciodată în beligeranţă”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. macroul executa programul primit de la stăpâni…Franța e pierzatoare de războaie,de la napulaion incoace.De când si-au ucis Regele, o tine numai intr-un război civil,revolutii și în războaie pierdute.

  2. Atunci cand esti marioneta teleghidata si cretina a familiei Rothschild, orice paradox poate deveni posibil! Ca si acesta: Micron vrea trupe occidentale in Ucraina, dar tot el spune apoi: „noi nu vrem escaladare, n-am fost niciodată în beligeranţă”! Ceea ce arata ca, valoarea declaratiilor globalistilor-satanisti nu face nici cat o ceapa degerata!

  3. De unde știe curistul ăsta ce-i trebuie Ioropei?!Cum ne prostesc ăștia…dac’ am uitat uzul de armă,asa ne trebuie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button