X

Ursula von der Leyen vrea ca statele membre să facă achiziții militare COMUNE, similare cu cele pentru cumpărarea de vaccinuri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șefa CE, Ursula von der Leyen, vrea ca statele membre să facă achiziții militare comune, similare cu cele făcute pentru cumpărarea de vaccinuri. 

Ursula von der Leyen, a anunțat, miercuri, că va propune în următoarele săptămâni promovarea achiziţiilor militare comune, în cadrul primei strategii industriale comunitare de apărare, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

„Ameninţarea războiului poate nu este iminentă, dar nu este imposibilă. Nu trebuie să exagerăm riscurile războiului, dar trebuie să ne pregătim pentru ele”, a spus Ursula Von der Leyen într-o dezbatere în Parlamentul European, la Strasbourg.

Șefa CE a subliniat că Europa trebuie să „cheltuiască mai mult, să cheltuiască mai bine, să cheltuiască european”, motiv pentru care va prezenta în curând diferite propuneri în cadrul primei strategii industriale de apărare a UE.

Potrivit lui Von der Leyen, strategia se va concentra, ca şi programul european de investiţii în apărare care o va însoţi, pe acordarea de prioritate licitaţiilor militare comune.

„La fel cum am făcut cu vaccinurile sau gazele naturale. Acest lucru ne va ajuta să reducem fragmentarea şi să creştem interoperabilitatea”, a explicat Ursula Von der Leyen.

Von der Leyen a anunţat, de asemenea, crearea unui birou de inovare în apărare la Kiev, care va „aduce Ucraina şi mai aproape de Europa şi va permite tuturor statelor membre să profite de experienţa Ucrainei pe câmpul de luptă şi de cunoştinţele acesteia în domeniul inovaţiei industriale în apărare”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Babornitza satanista si-a facut un obicei, de a face rost de comisioane extrem de grase din moartea oamenilor! Mai intai din Genocidul vaccinarii, iar acum din Razboiul din Ucraina, care se poate extinde oricand, in mai toata Europa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button