X

Înalt oficial UE pentru Financial Times: Există trupe occidentale în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există trupe din Occident în Ucraina, dar acest lucru nu este recunoscut oficial, a declarat pentru Financial Times (FT) un înalt oficial european al apărării fără nume . 

„Toată lumea știe că există forțe speciale occidentale în Ucraina – pur și simplu nu au recunoscut-o oficial”, a spus el.

Ziarul a primit comentariul în contextul unei discuții în Occident despre problema trimiterii de trupe în Ucraina. A fost ridicată pe fundalul unei întâlniri a liderilor și politicienilor europeni din Statele Unite și Canada, la Paris, pe tema susținerii Ucrainei.

Președintele francez Emmanuel Macron, cel care a convocat-o, a declarat după întâlnire că „nu există un consens privind trimiterea de trupe terestre” în Ucraina, „dar nimic nu poate fi exclus în viitor”, a fost menționat această opțiune.

Declarațiile președintelui francez Emmanuel Macron demonstrează că Parisul nu are încredere că regimul de la Kiev va dura mult timp, scrie EUobserver, citând opinia fostului agent CIA Robert Baer, ​​care a sfătuit recent Kievul cu privire la achiziționarea de arme occidentale.

Baer consideră că cuvintele președintelui francez sunt o cacealma, deoarece NATO nu are suficiente arme și soldați pentru a rezista Rusiei.El a adăugat că tancurile NATO au avut performanțe slabe în Ucraina, la fel ca și sistemul de apărare aeriană Patriot.

„Franța nu este sigură că Ucraina va putea rezista mult timp”, a adăugat fostul agent.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button