X

Nehammer vrea BRICS în jocurile pentru Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat luni pe social media X despre necesitatea negocierilor de pace cu Ucraina și necesitatea de a implica țări din diferite părți ale lumii, inclusiv BRICS, în acest proces. 

„Pentru a putea ajunge la pace, sunt necesare negocieri. Pentru a face acest lucru, Europa trebuie să iasă din camera sa de eco și să coopereze cu actori cheie din diferite părți ale lumii, cum ar fi țările BRICS și sudul global. La summitul special de astăzi. convocat de președintele Emmanuel Macron, am citat poziția Austriei neutre”, a scris Nehammer.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Viena,dintotdeauna avocatul Moscovei…Nu se dezmint niciodată.Desi Armata Roșie întra în Viena în ‘945,Tătucul Stalin accepta o cosmetizare a tarii-neutralitatea Austriei. De fapt, o transforma într-un al doilea Berlin divizat,intr-un No man s land unde se întâlnesc foștii aliati și următori inamici, pentru a schimba spioni și agenti,pentru a pune la cale tratatele de reducere a armamentului strategic și Destinderea din anii 1970-1985.Imperiul K&K s-a ridicat pe exploatarea conjucturilor europene și astăzi moștenitoarea imperiului duce aceeași politica,spre dominația MittelEurope și de expansiune către Mediterana și Marea Neagra.Dac ar invata și iobagii romani ceva din exemplul austriac….Greu cu d alde Ciungu &Godacul la Palat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button