X

Macron: Trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui „exclusă” în viitor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui „exclusă” în viitor, considerând totuşi că, în această etapă, „nu există un consens” pentru această ipoteză, transmite AFP. 

„Nu există astăzi un consens pentru a trimite în mod oficial, asumat şi aprobat, trupe terestre. Dar în dinamică, nimic nu trebuie exclus. Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câştiga acest război”, a explicat preşedintele francez la finalul unei conferinţe internaţionale în sprijinul Ucrainei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Gerontofilul ăsta de Macrou spune lucruri trăznite ca și copii mici și își închipuie că tot ce zboară se mănâncă. Inclusiv bombele cu fragmentație. Îi urăm poftă mare! Între timp, până și sataniștii lui din ue îl contrazic: și scholzenberg, și stoltenberg.

  2. Il doare in cot pe Micron de faptul ca, ii va pune pe toti francezii in postura de cenusa radioactiva, in urma loviturilor perfect legitime ale rusilor, in timp ce stapanii sai, Rothschild il vor extrage la timp! La fel il doare si pe Plavan! Singura problema pt acesta din urma va fi aceea ca, e greu de crezut ca cineva va aloca un astfel de efort pt a extrage un prostovan de talia lui!

  3. Bine ai zis ma Macroane, “TRUPE OCCIDENTALE”.
    Ca noi am mai vazut filmul asta cu mersul peste rusi. Ultima oara cand am fost peste ei, ce e drept, la invitatia nemtilor, am platit juma de secol despagubiri de razboi. Deci stim filmul, nu va mai bazati pe noi.
    Noi romanii spunem ca socoteala din targ nu se potriveste cu socoteala de acasa. Deci trebuie sa va avertizam, o data ce ati intrat peste rusi, sunteti pe cont propriu.

  4. Totul poate fi sintetizat astfel: marionetele teleghidate de la conducerea coloniilor europene au primit ordin sa intre de bunavoie in razboi cu cea mai mare putere nucleara a Lumii, punandu-si deliberat propriile popoare in postura de tinte nucleare sigure! Daca in coloniile europene mai exista oameni din servicii sau din armata normali la cap, ar trebui sa planifice niste lovituri de stat si sa pregateasca populatiile europene pt revolutiii, toate astea intr-un timp scurt! Alternativa ar fi ca, multe din aceste state sa dispara de pe fatza pamantului, iar populatiile lor sa fie facute cenusa radioactiva, adica exact dorinta papusarilor oculti aflati in spatele acestor marionete politice penibile, care au trecut la Next Level: decimarea populatiilor Lumii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button