X

Vor să trimitem trupe în Ucraina! Dezvăluirile premierului slovac despre reuniunea de la Paris

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Slovacia nu își va trimite soldații în Ucraina dacă Occidentul o cere, a declarat premierul Robert Fico, relatează portalul local Aktuality. sk.

„Un lucru este absolut clar pentru mine. Chiar dacă poziția mea mă costă postul de prim-ministru, voi face totul pentru a preveni participarea directă a soldaților slovaci la luptele din Ucraina”, a spus Fico înaintea unei întâlniri a liderilor UE și NATO convocată de Franța la Paris. După cum a menționat politicianul, „i se face pielea de găină” de la subiectele care vor fi discutate la acest summit.

La întâlnire vor participa aproximativ 20 de lideri, relatează Reuters, ei au fost invitați de președintele francez Emmanuel Macron.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pai, de ce-ar avea nevoie ucrainienii de trupe straine, cand ei dispun de rezerve considerabile? Oare, nu ne spunea deunazi piticul circar, cum ca, de la inceputul razboiului doar 31.000 de banderisti au mierlit-o? Sau, poate ca e numarul care au dat coltul doar intr-o luna? Caci altfel nu se explica, de ce ucrainenii inroleaza inclusiv cainii si pisicile pe care le prind pe strada!

    1. Eu as zice, daca vor sa lupte, pai sa se duca britanicii, francezii, danezii, olandezii, suedezii si in primul rand americanii. MA DACA VOR SA MEARGA, UCRAINENII ACCEPTA VOLUNTARI. DECI NU II OPRESTE NIMENI! Sa zica Biden, hai sa luam 100.000 de soldati americani, ii demitem din armata si sa se duca la lupta acolo in malaxorul ucrainean.
      Pai ce cred boii astia, ca se duc est europenii la razboi, doar pentru ca ne dau ei niste fiare cu care sa ne batem? E vorba de moarte de om ba tampitilor!
      Ati vrut razboi cu rusii, faceti voi razboiul cu rusii, ce treaba avem noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button