X

Putin si străbunicul lui Blinken din Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele rus Vladimir Putin a comentat cuvintele secretarului de stat american Antony Blinken despre străbunicul său, care a fugit din Rusia în 1904. 

„Dacă te uiți la ceea ce a spus secretarul de stat de astăzi și dacă te uiți nu la sloganuri politice, ci la esența problemelor care au apărut, multe devin clare. De exemplu, avem toate acestea în arhivele noastre: Străbunicul domnului Blinken a părăsit efectiv imperiul rus, s-a născut, după părerea mea, undeva în provincia Poltava, apoi a trăit și a părăsit Kievul. Se pune întrebarea: Domnul Blinken crede că acesta este un teritoriu primordial rusesc? Kiev și teritoriile adiacente?”, a spus Putin într-un interviu cu Pavel Zarubin, care a fost publicat pe canalul Telegram al Kremlinului.

„Dacă spune că a fugit din Rusia de la pogromurile evreiești, atunci, cel puțin, crede că nu a existat Ucraina în 1904… Și anume, în 1904, stră-străbunicul a plecat de la Kiev în SUA, ceea ce înseamnă nu a existat nicio Ucraina acolo, deoarece spune că a fugit din Rusia. Se pare că domnul Blinken este omul nostru. Este în zadar să facem astfel de declarații publice. Acest lucru poate duce la eșec”, a adăugat el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button