X

Primarul Robert Negoiță oficiază căsătorii între persoane de același sex

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a acceptat să oficieze căsătorii, fără valoare juridică, între persoane de același sex.  În cadrul evenimentului „Laminor Love Wonderland!”, organizat de Valentine’S Day, Robert Negoiță va oficia căsătorii inclusiv între persoane de același sex.

Legea din România nu recunoaște căsătoriile între persoanele de același sex, dar în cadrul evenimentului va fi organizată o căsătorie în mod simbolic.

Două femei vor fi primele persoane care își vor uni în mod simbolic destinele, dar în total vor fi 20 de cupluri.

„Trebuie să fim deschiși la minte și să respectăm dorințele fiecăruia”, a spus Robert Negoiță, la Antena 3 CNN.

Cum funcționează ”Căsătoria pentru o zi”

”Cei ce doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe o platforma dedicată acestui aberații. „Căsătoriile” se vor ține seara, după ora 18.00, și, deși nu au valoare juridică, vor reprezenta o repetiție pentru încercările de a legifera aceste blestemății.

După oficierea “cununiei”, participanții vor primi două exemplare ale certificatului de căsătorie pentru o zi, în variantă tipărită.”, se arată pe pagina evenimentului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Si unde ar fi surpriza?! Asta este taran parvenit, ca toti cei care inseamna statul. Nu ei erau tortionarii, securistii si restul care distrugeau pt 3 lei orice? Ghinionul Romaniei sint parvenitii din taranime care sint in stare de orice pt bogatie si putere. Prostia si lipsa lor totala de constiinta si scrupule este cea mai buna reclama in fata stapinilor, asa ca vor fi continuu favorizati, lucru care se intimpla dupa 1945 cu consecintele de rigoare. Boii nu stiu ca va veni ziua in care vor deveni inutili si ce le va aduce.

  2. Oare, cum credeti ca a rezistat atata timp fara sa pateasca nimic aceasta mizerie umana, desi a furat ca la balamuc, a fost implicat in numeroase infractiuni si nu a platit statului vreo 38-40 milioane de euro reprezentand TVA-ul datorat din vanzarea apartamentelor, daca nu prin astfel de atitudini specifice Agendei 2030 a papusarilor, cu care sa faca pe plac Statului subteran dambovitean? Doar ca, se apropie curand si momentul decontului pt toate Iudele, securistii si slugoii de teapa lui Negoita, care va fi crancen pt ei si familiile lor mafiote!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button