X

Când va fi difuzat interviul Tucker Carlson-Putin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Interviul cu președintele rus Vladimir Putin va fi publicat la ora 2:00 pe 9 februarie, ora Moscovei, a declarat prezentatorul TV american Tucker Carlson pe Instagramul său. 

„Tucker i-a intervievat președintele rus Vladimir Putin. Vine mâine la 6:00 pm ET (n.red- 18.00 ora New Yorkului”, a subtitrat postarea.

Interviul va fi publicat pe site-ul său si potrivit unor surse durează 2 ore.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “China a anuntat oficial ca are pregatit in lupta alaturi de Rusia si Belarus cu tarile NATO 14 milioane de roboti de lupta;Rusia detine 4 milioane de roboti de lupta pe care a spus ca ii va folosi alaturi de China in razboiul cu tarile NATO.
    De frica cetatenii europeni vor face revolte si vor refuza incorporarea.Va fi de luna viitoare asta de acum incolo.Vuieste Europa.Vor da inapoi cu incorporarile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button