X

Intră NATO oficial în război cu Rusia? Șeful Marelui Stat Major ne anunță că trebuie să ne pregătim pentru apărare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Generalul Gheorghiţă Vlad, şeful Statului Major al Apărării din Armata Română a declarat, într-un interviu, că populaţia României trebuie să se pregătească pentru apărare. 

Generalul Gheorghiţă Vlad a vorbit într-un interviu pentru  Europa Liberă despre faptul că România nu are legislaţia necesară pentru a pregăti populația să facă față în cazul extinderii războiului din Ucraina.

„Populația României, la fel ca întreaga populație din Uniunea Europeană, din Europa, trebuie să se îngrijoreze și trebuie să adoptăm măsurile corespunzătoare pentru a fi pregătiți. Eu, personal, nu neapărat ca militar, consider că Federația Rusă nu se va opri aici. Dacă va câștiga în Ucraina, principala țintă va fi Republica Moldova. Vom asista la tensiuni în Balcanii de Vest. Sunt mai mult decât convins că politica președintelui Putin va escalada în perioada imediat următoare”, a declarat generalul Gheorghiţă Vlad.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Atata timp cat nu ne vom implica de partea Ucrainei in Razboiul NATO-Rusia(asa cum nu am facut-o pana acum), nu vom avea nici o problema cu Rusia, poate doar prin aceea ca rusii ne vor cere permisiunea sa-si treca trupele prin Romania, ca sa ajunga in Grecia, atacata de Turcia(profetia parintelui Paisie Aghioratul)! Daca ne vom opune trecerii si in plus, vom riposta militar, vom fi distrusi aproape in intregime(profetia parintelui Elpidie, care ne spune sa ne rugam cu staruinta ca Cel de Sus sa le dea mintea cea de pe urma, nulitatilor si slugoilor care ne conduc)! Tare ma tem insa, ca bestiile autohtone vor face jocul Occidentului satanizat si criminal, punandu-ne astfel in postura de tinte sigure in fatza Rusiei!

    1. De sunt muscalii așa de “pravoslavnici” să meargă din Crimeea direct în Bizanț și să elibereze Constantinopolul, Bosforul și Dardanelele fără să spurce “Gradina Maicii Domnului”

      1. Cel mai scurt drum al Ursului către Stambul &Ierusalim trece prin Dobrogea. Dacă nu-i vom lăsa să treacă liber( că noi suntem pavăza Naț-o, nu-i așa), ne vor călca sub Chin&Jale și sub șenilele tancurilor. Părintele Elpidie ne-a avertizat..
        Pe de altă parte, Păr. Argatu nu vedea-înainte lucruri bune despre zona de sud a României, posibil ca urmare a implicării României într-un război împotriva Rusiei și al eventualelor represalii rusești(nu preciza cauza) .
        Dumnezeu să înțelepțească pe cei de la conducerea României în acel ceas greu al trecerii rușilor!
        Să fie doar un tranzit și nu o invazie !

  2. Bună afacere pentru herr Johhanis. Dacă începe războiul se perpetuează la Cotroceni cel puțin până la încheierea ostilităților. Probabil se va transforma în statuie ca și Biden de altfel că de acolo ne vin ordinele să facem război.

  3. 𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎‌𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 120…☦️ “Oricât am încercat să-l prind pe nepregătite, Părintele Ioan nu mi-a spus niciodată nimic despre data predării orașului (Constantinopolul). Am tot insistat și am încercat să-l surprind relaxat în momente nesperate, dar Harul impenetrabil nu-i permitea să îmi dezvăluie nimic relevant. După un timp, însă, am aflat, printr-o altă cunoștință, că i-a dezvăluit că “vom lua Orașul în anul în care Paștele cade pe 5 mai”! (Paștele cade la această dată în 2024… Cine știe? Rămâne de văzut…)”

  4. Starețul Dositei “Geogene” a spus în 2014 : ……… Când Rusia va lovi Ucraina și când conflictul se va aprinde cu adevărat, Rusia va coborî (spre sud) ca un Urs rănit, pentru a se răzbuna (pe Turcia) pentru ajutorul pe care l-a acordat Ucrainei și NATO……
    10. Starețul a spus pe 1 octombrie 2019:
    ,,În trecerea sa, Rusia spre Turcia va crea un “PERICOL” pentru NATO din aer, pe mare și pe uscat în Marea Neagră și în alte părți….”.
    11. Starețul a spus: între cele 3 conflicte-războaie, ar putea exista o lovitură turcească asupra Greciei – după o lovitură turcească asupra Greciei, Ciprul ocupat de turci va fi liber, turcii vor fi nevoiți să-și retragă trupele din Cipru pentru a închide o parte din multele fronturi pe care le-au deschis….. vor trebui să se confrunte printre altele cu Iranul!!! Ursul Rusesc, înfuriat de trădarea Turcilor în conflictul cu Ucraina, va coborî împotriva Turciei pentru a se răzbuna, se va prăbuși ca lava și va arde pe toți cei pe care îi va găsi în calea sa…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button