X

Să le mai tăiem din nas! Grindeanu, reacție sfidătoare către jurnaliști, după negocierile cu transportatorii: Răspund la ce vreau eu!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sorin Grindeanu, o nouă reacție sfidătoare la adresa presei, după discuțiile cu delegația transportatorilor care protestează de câteva zile.  După 4 ore de negocieri, Grindeanu a anunțat că s-a ajuns la un acord parțial, fără a explica foarte clar în ce constă, pentru ca apoi să comenteze, vizibil iritat, o întrebare legată de aprecierile pe care le-a făcut la adresa protestatarilor.

„Sunt lucruri pe care le putem face și pentru care ne-am angajat responsabilitatea și altele, care nu țin doar de ministerul Transporturilor, cum ar fi RCA, apoi e vorba de Ministerul Finanțelor, am înțeles că vor discuta duminică cu domnul ministru. La majorarea covârșitoare a celor care au participa la discuții am observat dorința de a discuta și de a rezolva aceste probleme. Eu zic că pe ceea ce ne-am pus semnătura cu toții putem să ducem la bun-sfârșit,” a declarat Sorin Grindeanu.

„Sunt anumite lucruri cu care am fost de acord și altele cu care n-am fost. (…) Ni s-a cerut un anumit sistem care oricum nu putea fi implementat și care ar fi dus, într-un final, la o driblare a plății taxei de drum.  Colegii de la CNAIR le-au explicat de ce nu putea face lucrul acesta și au înțeles”, a mai precizat ministrul Transporturilor.

Întrebat de jurnaliștii Realitatea Plus de ce, la un alt post TV, a afirmat că i se pare „cel puțin ciudat” ca transportatorii ”să înceapă direct cu acțiuni de tipul acesta”, ministrul a încercat să evite un răspuns direct, pentru ca apoi să precizeze „RĂSPUND LA CE VREAU EU!”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se observa si din aceasta impertinentza, ca acest individ betivan si instabil emotional, cu o gama extrem de larga de grimase(sa nu uitam ce show de “cetatean turmentat” a facut in Parlamentul Romaniei, atunci cand i se luase sprijinul partidului pt functia de premier), face parte din tagma securistilor grobieni, care au primit ordin pe unitate de la sefii lor-papusarii externi, de a distruge si a devaliza aceasta tara, iar pe romani de a-i deposeda de drepturi si averi si proprietati! Desi, pe linie politica ii este inferior lui Ciolacu, ca si grad in Securitate ii este superior Bulibasei de Buzau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button