X

Macron: Simțim că unele țări UE încep să se îndoiască de Ucraina, partenerii noștri americani ar putea face la fel


Uniunea Europeană are îndoieli cu privire la viitorul Ucrainei, a declarat președintele francez Emmanuel Macron într-un interviu acordat postului de televiziune France 5. 

„Simțim că unele țări UE încep să se îndoiască, partenerii noștri americani ar putea avea îndoieli”, a spus el.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Macron a numit sprijinul pentru Ucraina „una dintre problemele fundamentale ale anului 2024”. Potrivit acestuia, Europa trebuie să continue să ajute Kievul și are „dorința și mijloacele” de a face acest lucru, chiar dacă Statele Unite refuză să sponsorizeze regimul lui Vladimir Zelenski.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De cand a fost pus de catre Putin la masa aia lunga cat o autostrada, pestele globalist, Macrou a prins o ura cumplita fatza de acesta(nu, ca inainte l-ar fi iubit prea mult) , asa ca acum sprijina neconditionat Ucraina indiferent de consecinte!

  2. la tinut la distanta fiindca stie cu cine are a face. Macroul se poarta cu cinism fata de francezii lui asa ca… .
    Si totusi Rusia , in ciuda unor pareri “ortodoxe” ramane o promotoare majora a noii dezordini mondiale, bine ca ei au varianta lor de “caramida” . Era si normal si se merge in continuare pe promovarea conceptelor aparent opuse( capitalism-comunism, dreapta politica vs stanga, sud-nord, est-vest,samd.
    Cam asa-i si cu “ascensiunea” nationalista din Europa( si nu numai) . Cam asa era si prin 1930 si in prezent stim cine a finantat aceste “accese – abcese ” nationaliste. Si ca o ” coincidenta” tot pe atunci aceasta “eruptie” a fost dublata tot de “criza” economica, pandemii sau atacarea unor democratii “prietene” ale occidentului ( de fapt pe francezi, englezi et co ii durea undeva de Polonia sau Cehoslovacia). Tot asa si in prezent cu tara asta fantoma infaptuita de Stalin in versiunea actuala( mai putin ce si-au luat rusii inapoi pana acum)
    Macroul nu sprijina pe nimeni( cu atat mai putin francezii deja storsi de presedinti si politicieni unul mai incompentent si mai corupt decat celalalt) , el recita o poezioara dictata de sus, in rest pasiunea lui batranelele, pardon batranii, pardon batranetea. Ciudati oamenii astia “politici” , baba aia parca de la Brussels spunea ca sunt prea multi batrani , asta le iubeste cu foc ( sau ii iubeste, cum ar fi oare corect?)
    Treaba cu “reconstructia” Ucrainei deja e stabilita si bine impartita de marii rechini, iar macroul mai da si el din codita de parca cinevA il si crede. auzi … partenerii americani, care ala de uita daca si-a luat medicamentele.
    macar paine de-ar fi( contaminata sau nu ce mai conteaza) ca circ este destul cu tot felul de animale haioase sau clovni hidosi. Ei si ca bonus sau bonux televiziunea libera ( de orice bun simt sau competenta) ne tot vrajeste cu cine-a tras… .Ce anume sforile? persoana importanta, nu pot s-o spuna. era o furioasa din astea( scapata de la circ probabil) care cu ceva saptamani in urma care gasise piatra filosofala, anuntand parca tot la televiziunea niciodata libera revenirea “pandemiei” si inceputul razboiului la granita, probabil de la o cutie de conserve sau o doza de bere pe care au luat-o drept drona. Cand te gandesti ca sunt platiti de la buget. ca si macroul care face glume proaste in timp ce nu putini francezi o taraie de la o luna la alta. y en a marre de ces blagues

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button