X

Spionii americani caută un dosar exploziv pierdut despre agenții ruși: ȘEDINȚĂ SECRETĂ LA CIA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agențiile de informații americane caută un dosar cu materiale de informații despre Rusia care a dispărut de la Casa Albă la sfârșitul președinției lui Donald Trump, transmite CNN. 

Potrivit sursei, acest dosar includea informații primare de informații despre ruși și agenți ruși. Vorbim și despre sursele și metodele pe baza cărora Statele Unite au decis că Vladimir Putin ar fi încercat să-l ajute pe Trump să câștige alegerile din 2016.

Se presupune că documentele dispărute sunt atât de valoroase și „potențial explozive” încât reprezentanții comunității de informații americane au ținut chiar și o ședință de informare închisă pentru liderii comisiei relevante din Senat și doar legislatorii cu cel mai înalt grad de securitate la sediu au putut să se familiarizeze ei înșiși cu materialele la sediul central al CIA de la Langley.

Dosarul în forma sa originală nu a fost găsit în timpul perchezițiilor la moșia din Florida a fostului șef al Casei Albe, Mar-a-Lago, de unde, potrivit acuzării, acesta a luat multe documente.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button