X

Ciolacu vrea control TOTAL: Blocarea contului bancar dacă expiră buletinul de identitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Românii ale căror acte de identitate sunt pe cale să expire trebuie să știe că trebuie să își reînnoiască documentele înainte de data limită, întrucât se pot trezi că băncile le pot bloca inclusiv conturile dacă nu au acte valide până la data expirării.  Informația este cu atât mai importantă, cu cât în cazul unor primării, procesul de eliberare a noilor documente durează destul de mult.

Dacă înainte nu era neapărat o problemă dacă îți expira actul de identitate și nu aveai încă unul nou, acum noile norme de securitate din domeniul bancar obligă băncile să blocheze conturile clienților care nu au un act de identitate valid.

Astfel, băncile au început să trimită mesaje clienților ale căror acte de identitate se apropie de data expirării, prin care sunt înștiințați că ți se poate bloca accesul la cont în cazul în care depășesc data expirării și nu au încă un nou act valid.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Nu Ciolacu vrea control total ,cei care il manevreaza vor asta.El este doar o marioneta sau coada de topor cum vreti sa ii spunem.Bancile nu mai sunt depozitare de bani ci un fel de militie globalista .Solutia este sa ne lichidam toate conturile la astia cat vor mai exista bani lichizi.

  2. Singura solutie la sclavia demonica si totala ce ni se pregateste este rasturnarea si executarea cat ma rapida a bestiilor care ne conduc, printr-o Revolutie populara! Dar sa nu ne trezim prea tarziu!

  3. Vlad Tepes, ce rezultate au avut revolutiile din trecut? Sau a incerca rezolvare prin politica sau oricare alta modalitate care n-a functionat pe termen lung si care a fost propusă de fapt tot de sistemul satanist? Soluția vazuta de familia mea mutata in natura de niste ani este una singura, iesirea masiva din sistem si ingrijirea unui petec de pamant, asigurandu-ne independenta si sanatatea, vital de inteles ca prin ramanerea in orase le dam in continuare puterea, monstrul o sa se tot mareasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button