X

Românii s-au săturat de hoți: PNL se prăbușește în sondaje! Ciolacu amenință cu demisia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că nu este sociolog pentru a ştii dacă PNL are sau nu probleme în sondaje.  Bufonul cu Rolex a trimis PNL în coada clasamentului.

”Trebuie să existe şi în politică o linie roşie, peste care nu treci, să nu mai minţi oamenii”, a afirmat, miercuri seară, la Antena 3, preşedintele PSD.

Întrebat dacă va fi haos în coaliţie din cauză că PNL are probleme în sondaje, Ciolacu a afirmat: ”Nu ştiu dacă au probleme în sondaje sau nu, nu sunt sociolog şi nu…Eu vorbesc aproape zilnic cu preşedintele PNL. Mai mult, vorbesc de câte ori este nevoie. Avem o comunicare şi încercăm să luăm cele mai bune decizii pentru România”.

Numărul celor care spun că nu merg la vot a scăzut sub 20%, în condiţiile în care, la precedentul sondaj, aproape un sfert dintre cei chestionaţi nu intenţionau să participe la vot.

Ciolacu a declarat miercuri seara că în cazul în care PNL va ieşi din coaliţia de guvernare, va demisiona din funcţia de prim-ministru.

„Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern. Dacă se rupe această coaliţie, vă spun foarte clar, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat şi eu, şi l-au acceptat şi colegii mei într-un moment dificil al României – să nu uităm ce era acum doi ani de zile – într-o discuţie bărbătească între mine şi preşedintele Nicolae Ciucă, categoric, dacă cineva va ieşi din această coaliţie, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă va demisiona din funcţia de premier în cazul în care PNL va ieşi din coaliţie, Ciolacu a răspuns: „Categoric”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button