X

Bill Gates forțează identificarea digitală obligatorie pentru nou-născuți în Kenya. Urmează la nivel mondial?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill Gates și Fundația Bill & Melinda Gates continuă să susțină programele guvernamentale de identificare digitală la nivel global, având acum în vizor Kenya.  Fundația va oferi consultanță guvernului kenyan în cadrul programului său de identificare digitală numit “Maisha Namba”, conform theDefender. Această inițiativă, destinată să ofere un număr digital de identificare de la naștere, este în prezent în curs de dezvoltare și a generat îngrijorări serioase cu privire la securitatea datelor și la respectarea drepturilor individuale.

Proiectul Maisha Namba, anunțat după întâlniri secrete între Bill Gates și președintele kenyan William Ruto, este proiectat să înlocuiască certificatele de naștere tradiționale și să ofere un sistem biometric de monitorizare a vaccinărilor pentru copii de la naștere până la cinci ani. Cu toate acestea, experții avertizează că programul poate fi parte a unui sistem global de supraveghere și control, reprezentând un risc semnificativ pentru intimitate și libertate individuală.

Criticii, inclusiv Dr. Wahome Ngare, președintele Asociației Medicilor Catolici din Kenya, susțin că programul Maisha Namba este legat de inițiativa internațională ID2020, sprijinită de Microsoft și Gavi, alianța pentru vaccinuri. Acest lucru ar putea prefigura implementarea unui sistem global de pașapoarte de vaccinare, afectând libertățile individuale și drepturile de acces la serviciile guvernamentale.

“Maisha Namba – în kiswahili, ‘numărul vieții’ – este un sistem de vaccinare biometric pentru nou-născuți care va înlocui certificatele de naștere și va ajuta la urmărirea copiilor de la naștere până la 5 ani”, a spus Ngare.

“Va fi folosit pentru a monitoriza și asigura că toți copiii primesc vaccinurile lor.”

Ngare a spus că proba Maisha Namba a fost efectuată între februarie și martie și acum este implementată de guvern, cel mai probabil ca parte a Acoperirii Universale a Sănătății.

“La un nivel mai profund și în baza înțelegerii mele, Maisha Namba și cartela Maisha fac parte dintr-o inițiativă internațională mai mare ID2020, sponsorizată de Gates prin intermediul Gavi și Microsoft și a pașaportului lor de vaccin eșuat”, a adăugat el.

“Din acest motiv, valoarea sistemului digital ID va deveni cunoscută când următoarea pandemie va fi anunțată de Organizația Mondială a Sănătății, în special dacă Regulamentele Internaționale de Sănătate sunt adoptate anul viitor”, a adăugat Ngare.

Ngare se referea la modificările aduse Regulamentelor Internaționale de Sănătate existente, în prezent sub negociere de către membrii OMS alături de un tratat propus “asupra pandemiilor”.

ID2020 Alliance a promovat anterior dezvoltarea ID-urilor digitale și a pașapoartelor de vaccin.

Microsoft este membru fondator al ID2020 Alliance, la fel ca și Gavi, Fundația Gates, WEF, Banca Mondială, Accenture și Fundația Rockefeller.

“Dacă totul merge conform planului, Bill Gates nu va injecta doar miliarde de africani cu vaccinurile sale ARNm”, a spus Ngare.

“A creat un sistem de ID digital pentru guvernele din întreaga lume pentru a se asigura că nimeni nu scapă de vaccinurile lor și că cei care refuză vaccinarea pot fi restricționați să călătorească sau să aibă acces la serviciile guvernamentale.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Deci , nici africanii vaxxati nu vor scåpa se semnul fiarei….Cei mai destepti ai iubitori de Hristos, vor refuza sa-si injecteze copiii.cu vaxx covid si ARNm. Mā miram ca Africa så scape..

    Doamne ajutā!

  2. Deci , nici africanii vaxxati nu vor scåpa de semnul fiarei….Cei mai destepti si iubitori de Hristos, vor refuza sā-si injecteze copiii cu vaxx covid si vaxx ARNm. Mā miram ca Africa så scape…

    Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button