X

ULTIMA ORĂ! Acord în PE pentru introducerea „identității digitale”. Claudiu Târziu: Trecutul, prezentul și viitorul nostru vor fi la un click distanță pentru modificare, blocare sau ANULARE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul European și statele membre au ajuns la un acord în privința introducerii identității digitale, a anunțat, miercuri, europarlamentarul olandez Rob Roos. 

Potrivit acestuia, în Parlamentul European urmează votul final privind introducerea identității digitale.

„Au ignorat toți experții în confidențialitate și specialiștii în securitate. Ei împing totul până la capăt. Nu sunt optimist. Dar nu este încă prea târziu. Parlamentul European încă trebuie să voteze în această privință. Spuneți europarlamentarilor dvs că vă opuneți identității digitale și că doriți să voteze împotrivă”, a transmis Rob Roos.

Totodată, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a avertizat, joi, cu privire la riscul impunerii obligativității digitale.

„Alertă! Pierderea completă a libertății noastre este acum la distanța unui singur vot!

Globaliștii de la vîrful UE și-au dat mîna pentru a ne impune identitatea digitală și așa-zisul portofel digital. Acest instrument drăcesc va conține, în cele din urmă, toate datele despre fiecare dintre noi și va putea controla inclusiv folosirea banilor noștri, care vor fi „digitalizați”.

Trecutul, prezentul și viitorul nostru vor fi la un click distanță pentru modificare, blocare sau anulare.

Dacă această monstruozitate va trece de votul în plen al Parlamentului European, orice noimă a libertăților lumii de azi va fi îngropată.

Trebuie să fim atenți la cine va vota împotriva libertății dintre europarlamentarii români, pentru ca partidele lor să fie aspru sancționate la vot în 2024”, a transmis, joi, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, președinte CNC AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Prefer moartea decât portofelul digital. Să-și facă portofel digital cei care votează în favoarea lui. Refuz portofelul digital indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătesc. Nu vreau să am de-a face nici cu identitatea digitală, nici cu portofelul digital, nici cu băncile și nici cu inteligența artificială. Predau viața mea Domnului și Mântuitorului nostru, Fiul lui Dumnezeu. Amin!

    1. Ajutor de la Domnul, Cel ce a făcut Cerul și Pământul!
      Păstrarea credinței, tradițiilor și bunului simt, respectului pentru cei din jur și pentru ceeace Domnul Dumnezeu a dăruit poporului acestuia român greu încercat, moștenirea Lui Cristos Dumnezeu și iubirea pentru glie, pentru tara aceasta România – gradina Maicei Lui Dumnezeu și pururea Fecioara Maria, ne va ajuta, ca și până acum sa dăinuim, dincolo de trădarea vădită a celor ce, de 34 de ani, ne supun, ne închină, ca pe vremuri, altor puteri, datorita impotentei menrgeriale, lipsei de empatie fata de propriul popor. Din păcate, suntem creduli, ne păcălesc de 34 de ani aceste scursuri sociale, semidoctii tarii.

  2. Identitatea Digitală Europeană:

    Consiliul Europei
    și
    Parlamentul European
    au ajuns la un acord provizoriu

    Bob Roos,
    Membru al Parlamentului European

    “Sunt vești foarte proaste.
    Parlamentul European și statele membre tocmai au ajuns la un acord privind introducerea Identității Digitale, #eID.
    Imediat după aceea, comisarul #ΕΕ Breton a declarat:
    “Acum pentru că avem un portofel de identitate digitală, trebuie să introducem ceva în el…”, sugerând o legătură între #CBDC și identificarea electronică.
    Au ignorat toți experții în confidențialitate și securitate.
    Ei sfideaza totul.
    Nu sunt optimist.
    Dar nu este încă prea târziu. Parlamentul va trebui să voteze asupra acestor chestiuni.
    Spuneți-le europarlamentarilor dumneavoastră că vă opuneți ID-ului Digital și că doriți ca ei să voteze împotrivă!”

    https://x.com/Rob_Roos/status/1722304545676497141?s=20

    Pentru a asigura o identitate digitală sigură și de încredere pentru toți europenii, președinția Consiliului și reprezentanții Parlamentului European au ajuns astăzi la un acord provizoriu cu privire la un nou cadru pentru o Identitate Digitală europeană (eID).

    “Odată cu adoptarea Regulamentului privind Identitatea Digitală Europeană, facem un pas fundamental către cetățenii care vor avea o identitate digitală europeană unică și sigură.
    Acesta este un important pas înainte pentru ca Uniunea Europeană să devină o referință globală în sectorul digital, protejând drepturile și valorile noastre democratice”.
    [Nadia Calviño: vicepreședinte al Spaniei și ministru al economiei și digitalizării].

    Portofelul de identitate digitală europeană

    Regulamentul revizuit reprezintă o schimbare clară de paradigmă pentru identitatea digitală în Europa, pentru a asigura accesul universal al cetățenilor și al întreprinderilor la identificarea și autentificarea electronică sigura și fiabila.
    În temeiul noii legi, statele membre vor oferi cetățenilor și întreprinderilor portofele digitale care își pot loga identitatea digitală națională facand dovada altor informații personale (de exemplu, permisul de conducere, actele, contul bancar).
    Cetățenii vor putea să își dovedească identitatea și să partajeze documente electronice din portofelul lor digital prin simpla apăsare a unui buton de pe telefonul mobil.

    Noile portofele de identitate digitală europeană vor permite tuturor europenilor să acceseze servicii online cu identificarea lor digitală națională, recunoscută în întreaga Europă, fără a fi nevoiți să utilizeze metode private de autentificare sau să partajeze date cu caracter personal în mod inutil.
    Securitatea utilizatorului va fi asigurata prin faptul că informațiile vor fi partajate.

    Încheierea acordului interimar inițial

    –Semnăturile electronice:
    portofelul va fi oferit gratuit pentru a fi utilizat persoanelor fizice, dar statele membre pot prevede măsuri pentru a se asigura că utilizarea gratuită este limitată la scopuri neprofesionale

    –Modelul de afaceri al portofelului: emiterea, utilizarea și revocarea vor fi gratuite pentru toate persoanele

    -Validarea atestării electronice a caracteristicilor:
    statele membre vor pune la dispoziție mecanisme gratuite de validare numai pentru a verifica autenticitatea și valabilitatea portofelului și identitatea persoanelor logate.

    -Parola portofelului:
    componentele software-ului aplicației vor fi cu sursă deschisă, dar statele membre dispun de marja de manevră necesară pentru a nu divulga date specifice, altele decât cele instalate pe dispozitivele utilizatorului, din motive justificate.

    –A fost asigurată compatibilitatea dintre portofel ca mijloc de identitate digitală europeană (eID) și programul de sprijin în cadrul căruia este emis.
    În cele din urmă, legea revizuită clarifică domeniul de aplicare al certificatelor certificate de autentificare web (QWAC), care asigură că utilizatorii pot verifica cine se află în spatele unui site web, menținând în același timp regulile și standardele actuale de securitate stabilite în industrie.

    Etapele următoare

    Lucrările tehnice vor continua pentru finalizarea textului juridic în conformitate cu acordul provizoriu. Odată finalizat, textul va fi transmis reprezentanților statelor membre spre aprobare.
    Sub rezerva revizuirii de către experții juriști-lingviști, regulamentul revizuit va trebui apoi să fie adoptat în mod formal de către Parlament și Consiliu înainte de a fi publicat în Jurnalul Oficial al UE și inainte de a intra în vigoare.

    Consiliul Uniunii Europene

    În temeiul noii legi, statele membre vor oferi cetățenilor și întreprinderilor portofele digitale care își pot loga identitatea digitală națională de dovada altor informații personale (de exemplu, permisul de conducere, acte, contul bancar). Cetățenii vor putea să își dovedească identitatea și să partajeze documente electronice din portofelul lor digital prin simpla apăsare a unui buton de pe telefonul mobil.

    Într-o imprejurare, Sfantul Paisie Aghioritul a vorbit în mod specific despre “cardul cetățeanului”, care frizeaza evoluția identității digitale cu care se vor efectua în viitor toate tranzacțiile in sectorul public de stat și in privat.
    “Va vor da carduri ca să va obișnuiti cu ele”, a spus Sfantul Paisie Aghioritul.
    “DAR ATUNCI CÂND LE VOR INSUMA PE TOATE PE UN SINGUR CARD – SA NU-L LUATI, PENTRU CĂ VA AVEA LEGATURA CU PECETLUIREA.”

    “Sfântul Paisie Aghioritul despre noile identități electronice – mărturii și texte autentice”.
    Fragment extras din acest videoclip:

    https://tasthyras.wordpress.com/2023/09/07/%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%90%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9/

    Ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και Κοινοβούλιο κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2023/11/09/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a

  3. Identitatea digitală este strâns legată de alte proiecte ce vizează instituirea dictaturii lui Antihrist:
    – dispariția numerarului
    – controlul total al populației (controlul gândirii, condiționarea aprovizionării cu cele necesare etc.)
    – orașul de 15 minute
    – reducere consumului de carbon
    – pecetluirea ca formă finală de luptă împotriva creștinilor.

    https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2023/11/09/disparitia-numerarului-privita-de-un-crestin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button