X

Spionajul din China, dezvăluiri despre “armele genetice” capabile să vizeze o anumită etnie sau rasă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unele țări s-au “înarmat” cu arme mortale care țintesc genele umane, a afirmat luni agenția de spionaj de top a Chinei – prima dată când un organism de stat chinez a menționat public o astfel de amenințare. 

Într-o postare pe contul său oficial WeChat, Ministerul Securității de Stat a afirmat că unele națiuni au vizat populația chineză din “motive ascunse”. Ministerul nu a numit aceste țări și nici nu a oferit dovezi în sprijinul afirmației. Existența unor astfel de arme a fost mult timp respinsă de comunitatea științifică mainstream ca fiind o teorie a conspirației.

Într-un raport din luna februarie a anului trecut, cercetătorii de la Council on Strategic Risks (Consiliul pentru riscuri strategice) au declarat că amenințarea armelor biologice ca mijloc de descurajare este “irelevantă”, deoarece nicio țară nu este în siguranță în fața efectelor unei pandemii. Dar ceea ce ministerul chinez susține că țările au realizat nu este un agent biologic proiectat pentru întreaga lume, ci mai degrabă crearea unei amenințări țintite, sau a unor arme genetice.

Armele genetice, cunoscute și sub numele de arme biologice etnice, sunt arme biologice modificate genetic care sunt capabile să vizeze membri ai unei anumite rase sau etnii. Deși până la 99,9% din ADN-ul uman este comun tuturor indivizilor de pe Pământ, există diferențe genetice cheie care îi disting pe cei de o anumită etnie sau rasă, a declarat ministerul chinez. Potrivit ministerului, aceste diferențe pot fi utilizate pentru a “ucide ținte de o rasă predeterminată”.

Ministerul chinez nu este primul care susține existența armelor biologice cu țintă genetică. Anul trecut, oficialii ruși au acuzat Ucraina de producerea de arme biologice în laboratoare finanțate de Statele Unite, unele rapoarte media sugerând că aceștia credeau că aceste arme ar putea fi cu țintă etnică.

“Este foarte puțin probabil ca o armă care să vizeze anumite grupuri etnice să poată fi dezvoltată”, a declarat Richard Parsons, lector principal de toxicologie biochimică la King’s College din Londra, pentru Science Media Centre, ca răspuns la afirmațiile Rusiei. Parsons a precizat că, deși în prezent există agenți farmaceutici care sunt mai eficienți în anumite grupuri etnice, dezvoltarea acestora durează mult timp și “nici măcar membrii aceluiași grup etnic nu împărtășesc toate aceste diferențe”.

Oliver Jones, șeful catedrei de bioștiințe și tehnologie alimentară de la Universitatea RMIT, a declarat pentru Science Media Centre că afirmația “aparține pur și simplu domeniului science-fiction”. Jones a declarat pentru The Post prin e-mail că oamenii sunt atât de asemănători din punct de vedere genetic încât o armă care vizează un grup ar fi probabil să dăuneze și făptașului. “Din câte știu eu, nimeni nu a arătat un mod plauzibil, sau măcar teoretic plauzibil, în care acest lucru ar putea fi realizat”, a spus el.

Conceptul agenților biologici modificați genetic a intrat în atenția publicului la începutul pandemiei Covid-19, când unii oameni de știință au emis ipoteza că virusul care a provocat boala nu părea a fi de origine naturală. În ianuarie 2020, Kristian Andersen, directorul departamentului de genomică a bolilor infecțioase de la Scripps Research Institute, a declarat într-un e-mail că el și alți oameni de știință au constatat că genomul virusului este “incompatibil cu așteptările din teoria evoluționistă”. La mai puțin de două luni mai târziu, o scrisoare publicată în revista Nature, care îl cita pe Andersen ca autor principal, spunea că o examinare suplimentară a arătat că virusul “nu este o construcție de laborator sau un virus manipulat în mod intenționat”.

Deși consensul științific larg adoptat este că ingineria genetică nu a fost cauza pandemiei Covid-19, aceasta a evidențiat lumii posibilitatea unei astfel de amenințări. Îngrijorările legate de potențiala amenințare a armelor biologice genetice nu sunt noi. În 1999, un raport al Asociației Medicale Britanice a avertizat că crearea unor astfel de arme ar fi fezabilă în viitorul apropiat. În 2021, un raport al Centrului James Martin pentru studii de neproliferare a declarat că un sistem de arme conceput pentru a “optimiza efectul asupra anumitor grupuri pe baza profilului genetic” este posibil, dar se confruntă cu mai multe provocări tehnice.

Una dintre acestea este selectarea markerilor genetici. Cu cât un marker este mai specific, cu atât este mai puțin probabil ca acesta să fie suficient de frecvent la toți membrii unei etnii sau rase pentru a o viza în ansamblu. Dacă arma alege să vizeze în schimb un marker frecvent, este mai probabil ca acesta să existe în grupurile etnice și populațiile din apropiere și, prin urmare, să se intersecteze cu ținte neintenționate, potrivit raportului.

O altă provocare este aceea că efectele și țintele unei arme observate în laborator ar putea să nu se transpună în lumea reală, ceea ce ar putea însemna că arma fie se răspândește într-un mod necontrolat, fie pur și simplu nu funcționează deloc. Dar raportul Centrului James Martin avertizează că progresele în secvențierea ADN, inteligența artificială și colectarea de seturi de date genetice ar putea “permite identificarea unor ținte din ce în ce mai precise pentru un sistem de arme genetice”.

Convenția privind armele biologice, la care China, Rusia și Statele Unite sunt semnatare, este o măsură de salvgardare globală care vizează interzicerea dezvoltării și utilizării unor astfel de arme. Potrivit unui raport din 2021 al Fundației Global Challenges, în timp ce statele care fac obiectul convenției trebuie să distrugă orice astfel de arme create, lipsa unei definiții convenite pentru o armă biologică înseamnă că țările pot profita de lacunele existente pentru a continua să le cerceteze, respectând în același timp tratatul.

Jones a subliniat că ceea ce poate fi definit ca armă poate varia foarte mult, deoarece poate fi vorba, printre altele, de un agent patogen modificat sau de un organism dăunător. Indiferent de definiție, el a spus că utilizarea unei astfel de arme ar fi o “tentativă de genocid”. “Armele genetice sunt mai ușor de ascuns, mai înșelătoare, mai ușor de răspândit și mai dăunătoare pe termen lung”, a precizat ministerul chinez în postarea sa. “Odată folosite în război, consecințele vor fi devastatoare”. “Este greu de știut de ce mai multe organisme guvernamentale și persoane afiliate au făcut afirmații despre astfel de arme cu țintă genetică, având în vedere că acestea nu există”, a declarat Jones, adăugând că bănuiește că politicienii care fac astfel de afirmații nu “înțeleg cu adevărat știința în acest sens”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu iese fum fără să faci foc. Așadar aceste “altfel de arme” există. Iar profețiile ne spun că mai înainte de Antihrist vor “veni” bolile. Vedem că se leagă “bine” între ele aceste două informații. Deci suntem avertizați că ele există, conform articolului despre spionii chinezi, și că vor fi diseminate pe întreg pământul, conform profețiilor Sfinților.
    Mă întreb așa: Cei care nu au credință în Dumnezeu, cui se vor ruga ca să scape de aceste boli ce sunt adeverite din două părți(direcții)?

  2. Politicienii malefici si inchinatori lui satan/via lucifer, înțeleg foarte bine știința si cât de departe , genocidal de departe, se poate merge pentru a distruge specia umana definitiv.
    Cine are urechi sa auda si creier care nu doarme si mai este si ancorat bine in ortodoxie, care este protejata (daca crezi in HRISTOS CEL VIU) , de energia eterna (Calea, Învierea si Viata), acela va înțelege. Si nu ne departam , nici un piculeț de Învāțăturile Bibliei, in spetā a Sfntelor Scripturi.
    Haideti sa va spun o mare Tainā, ascunsa cu grija machiavica de sekuristii satanisti globalisti si de slugoii nwo din toate tārile. “Si li se va da din DUHUL SFÂNT ajutor sa vorbeasca, câte puțin din DUHUL MEU , a spus DUMNEZEU TATAL , pentru a ne ajuta cumva, pentru Vremurile din Urma, si apariția antihristului, care iatā, au si venit acele vremuri…tulburātoare si pline de inimile reci si egoiste ale marii majoritati a oamenilor netreziti, încā.

    “…Ceea ce poate fi definit ca armă, poate varia foarte mult, deoarece poate fi vorba, printre altele, de un agent patogen modificat sau de un organism dăunător. Indiferent de definiție, el a spus că utilizarea unei astfel de arme ar fi o “tentativă de genocid”…’. – citatul este din articolul de mai sus. Buuuun!

    Direct la Țintā: sunt trei arme genocidale de specia umana si de rasele umane :
    1).Modulaloarele de frecvențe înalte, GigaHertzii, in care se încadreaza, simplu, deja ne-am obisnuit cu ideea: arma 5G, care a pornit “virusul” fals c.o.v.i.d. , si care a înnebunit aproape..
    pe toata lumea! Virusurile nu exista si NU sunt organisme vii. Sunt exozomi celulari. Pentru aceste marturii, contul meu de fb a fost cenzurat si blocat. Ideea pe scurt: traim intr-o lume a frecventelor de tot felul, majoritatea nocive!
    2) un anume organism , inteligent, nanocelular, integrabil, un fel de entitate , dar vie si organizabila la nivel de colonie, supraindivizi regn biologic si mineral, capabil de reproductivitate, deosebit de sensibil la un anume tip de frecvente de Gigahertzi ( nu intru in amanunte , pentru fizica cuantica), organism care se “apārā” singur la nivel de colonie gen BORG. Adica este OK, pânā īl stârnești cu frecvențele ce nu-i plac. Acest organism, la granita viului cu regnul mineral (extrage oxigenul din sangele omului si “produce” aluminiu toxic si alte metale grele…plus toxice letale sistemului nervos uman si creierului, inimii si …da! Plāmânilor, da ‘simptomele” tusei “covid”, deci, ucigasii de oameni de “stiinta” , mânā în mânā cu vrajitorii satanisti elitisti, (dr Fauci din SUA si altii din BigPharma/ Farmakeia), deci, l-au numit asa – zisa “NANOTEHNOLOGIE” prezenta in serurile otravitoare covid (pr.Elipidios nu a explicat bine si a cam luat-o “pe ulei”, desi unele profetii le-a nimerit bine, dar nu toate, lipsindu-i formatarea si cunostintele exacte de fizica chimie, sau poate mai multa Credinta in DUHUL SFÂNT si smerenie). Aceste organisme dau Pecetea 666 in sângele oamenilor vaccinati cu zeama covid si lepadați de HRISTOS CEL VIU.
    3). Hydra in simbioza perfecta cu coloniile organismului de sus, la granita viului si mineralului, colonia de indivizi , asa zisa nanotehnologie. Este in sangele vaxxatilor c.o.v.i.d. = pecetea Fiarei Apocaliptice, care se va combina , deja se intampla, cu pecetea cu codul de bare su QR. A doua pecete 666 este useless ( nu functioneaza) fara injectia c.o.v.i d.( controlul omenirii prin vaxxare si identificare digitalā).
    Sunt 5 vaccinuri (etape covid, bestia minerala + hydra coopereaza si construiesc circuitele electronice in cirpul vaxxatilor) si nu 7 injectii , cum a spus Elipidios.
    Hydra nu poate fi distrusa si nici sciasa afara cu nici un medicament sau tehnologie.
    Cei pecetluiti isi vor “musca limbile de durere” si scrie si la Apocalipsa Sf Ioan.

    Schimbari de comportament, emitere cid MAC in radiofrecventa si control total de la monitoarele (TV + RETELE 5G si 6G). ale FIAREI.

    Chiar telefoanele mobile au in ele acele organisme. Chinezii stiu multe si se folosesc si la robiții umanoizi androizi si acel AI ( care se programeaza in frecventa de om).

    “Terapiile” de schimbare ADN. Tinta malefica : schimbarea (dupa 6 ore de la injectare ser covid, a frecventelor viului, date de DUMNEZEU raselor umane la CREATIE. Exista!

    REMEDIUL de rezistenta a oamenilor nepecetluiti cu vaxx covid : IISUS HRISTOS CEL VIU + SFANTA IMPARTASANIE. Nu stiu daca poate lucra in vaxxatii covid. Dupa parerea mea , nu.

    Sa ne mântuim cât mai mulți întru HRISTOS!
    Se apropie A Doua Venire A LUI HRISTOS, pentru cine crede in HRISTOS, ei își vor salva sufletele! Batalia satanei cu HRISTOS este in ina desfasurare si vine razboiul www3, care a si venit: prima statie Ucraina, a doua Palestina, a treia caderea Iran si ….intrarea Rusiei si dustrugerea jidanilor si a Israel Mai este pana la caderea Babilon ( SUA + LONDRA, centrul de comanda a lui antihrist si a vrajitorilor ocultei ). Mai sunt multe de spus, dar ma opresc aici!

    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button