X

ATENȚIE! Proprietarii sunt pe deplin răspunzători pentru daunele cauzate de antenele GSM de pe proprietățile lor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proprietarii răspund personal pentru daunele 5G

Proprietarii care își închiriază proprietățile pentru operarea sistemelor de telefonie mobilă ar trebui să cunoască hotărârea tribunalului districtual din Münster, AZ: 08 O 178/21, privind răspunderea personală, nelimitată pentru daunele cauzate de radiațiile de radiofrecvență de la turnurile cu antenele pentru comunicații electronice mobile, informează STOP5GRomania. 

Instanța explică clar: “proprietarii site-urilor de telefonie mobilă ar putea fi trași la răspundere pentru daune legate de EMF (EMF = câmpuri electromagnetice). Municipalitățile, congregațiile bisericești și reprezentanții acestora pot și trebuie, desigur, să știe că, în calitate de proprietar, sunt pe deplin răspunzători pentru daunele cauzate de emițătoarele de telefoane mobile, potrivit Tribunalului Regional Münster AZ: 08 O 178/21.

Români sunt pe primul loc in UE la deținerea titlurilor de proprietate a imobilelor. Ei vor răspunde personal pentru daunele cauzate de antenele 5G instalate pe proprietatea lor.

Daca acești proprietari de imobile in frunte cu Biserica Ortodoxa Romana, care de asemenea este proprietar al multor imobile NU ACCEPTA sau DAU JOS antenele 5G conștienți fiind că vor fi trași la răspundere personal pentru daune (sentința judecătorească recenta iul 2022 Germania mai jos prezentata care atesta acest fapt) atunci nu se vor putea instala criminalele rețele 5G la adevărata lor capacitate si densitate.

E timpul ca fiecare sa ia atitudine la el în cartier si la el in oras!

Semnați si distribuiti cat mai multi petitia colectiva impotriva 5G https://tinyurl.com/STOP5GRomania

DECIZIA TRIBUNALULUI REGIONAL MÜNSTER

Toți proprietarii de terenuri care le închiriază pentru operațiunile stațiilor de emisie pentru telefoane mobile ar trebui să cunoască decizia Tribunalului Regional Münster, sub numărul de referință AZ: 08 O 178/21, cu privire la răspunderea personală și nelimitată pentru daunele cauzate de radiațiile provenite de la turnurile de telefonie mobilă.

Tribunalul face clarificări: proprietarii care închiriază terenuri pentru stațiile de telefonie mobilă pot fi făcuți responsabili pentru daunele cauzate de câmpurile electromagnetice (CEM).

Desigur, comunitățile locale, bisericile și reprezentanții lor trebuie să știe că ei, în calitate de furnizori de terenuri, poartă ei înșiși o responsabilitate personală și nelimitată pentru daunele cauzate de stațiile de emisie pentru telefoane mobile, a stabilit Tribunalul Regional Münster.

Proprietarii de terenuri poartă o responsabilitate personală și nelimitată alături de operatorii de stații de emisie pentru telefoane mobile.

Tribunalul confirmă că nu numai operatorii de stații de telefonie mobilă (cunoscuți și ca “perturbatori de acțiuni”) sunt responsabili pentru daunele cauzate de funcționarea stațiilor lor, ci și proprietarii de terenuri (cunoscuți și ca “perturbatori de starea de lucruri”) care pun la dispoziție terenurile pentru funcționarea stațiilor. Astfel, proprietarii de terenuri pot fi făcuți responsabili în cazul daunelor la fel de mult ca operatorii stațiilor de emisie. Și deoarece comunitățile locale și reprezentanții lor ar fi putut și ar fi trebuit să cunoască acest lucru, acțiunea lor pentru încetarea relației de închiriere a fost respinsă. Probabil puține comunități și proprietari de terenuri care închiriază sau închiriază terenurile lor pentru operațiunile stațiilor de telefonie mobilă sunt conștiente de acest risc de răspundere personală.

În special pentru comunitățile locale care intenționează să încheie un acord cu un operator de stații de telefonie mobilă, trebuie subliniat faptul că Tribunalul Regional Münster a stabilit în decizia sa că nu există niciun motiv de reziliere dacă comunitatea nu era conștientă la momentul încheierii acordului de eventualele pericole pentru sănătate sub limitele stabilite de Legea federală privind protecția mediului împotriva radiațiilor (26. BImSchV). Decizia menționează pe pagina 12, ultimul paragraf, și pe pagina 13, sus, următoarele: „Reclamanta nu este o persoană privată care necesită o protecție specială. Conform propriilor declarații, discuțiile privind posibilele pericole pentru sănătate ale stațiilor de telefonie mobilă, chiar și în cazul respectării limitelor impuse de 26. BImSchV, nu sunt doar de mulți ani subiect de discuție publică, ci și existau “dubii fundamentate științific” înainte de încheierea contractului. Prin urmare, comunitatea reclamantă trebuie să împartă cunoștințele primarului său de atunci. Riscul unei interpretări greșite a efectelor politice ale deciziei luate de reclamant este în sfera sa de responsabilitate și risc, pe care nu îl poate transfera partenerului contractual cu ajutorul datoriilor de informare.”.

Riscul de răspundere pentru proprietari nu este doar teoretic.

Avocatul Krahn-Zembol: „Deoarece chiar și organizații oficiale precum Serviciul de Cercetare al Parlamentului European (STOA) au atras atenția asupra faptului că limitele pentru câmpurile electromagnetice sunt cel puțin cu un factor de 10 prea mari, proprietarii nu preiau un risc de răspundere doar teoretic atunci când încheie un acord cu un operator de stații de telefonie mobilă […]”

Raportul STOA: Impactul asupra sănătății al tehnologiei 5G

Limitele nu protejează în mod automat împotriva acțiunilor în justiție

„Chiar dacă operatorii stațiilor de emisie susțin în mod constant că respectă limitele impuse de Legea federală privind protecția mediului împotriva radiațiilor (26. BImSchV) în funcționarea stațiilor lor, acest lucru nu exclude, în niciun caz, răspunderea acestora sau a proprietarilor. Curtea Federală de Justiție a stabilit de mai multe ori că producătorii sau operatorii nu pot fi exonerați, cel puțin atunci când sunt conștienți sau ar fi trebuit să fie conștienți de efecte și daune suplimentare. Acest lucru se datorează faptului că chiar și cercetările științifice arată în mod copleșitor efecte suplimentare și daune sub limitele stabilite de Legea federală privind protecția mediului împotriva radiațiilor (26. BImSchV), ceea ce face ca exonerarea să fie improbabilă.”

În cazul prezent, tribunalul a subliniat în mod clar că, în acest caz, comunitatea este contractual responsabilă timp de 30 de ani (!). Acest lucru înseamnă că va trebui să facă față și riscurilor și pericolelor noi care pot fi amplificate prin modernizare și noi tehnologii de emisie. Faptul că operatorii fac parte din modelul lor de afaceri și oferă acoperire “până în inima caselor” face lucrurile și mai critice, deoarece pentru frecvențele tot mai mari, sunt necesare și puteri de emisie mai mari pentru stațiile de telefonie mobilă și astfel, nivelurile de radiații pentru întreaga populație cresc în ansamblu.

În plus, companiile de asigurări nu asigură sistemele de telefonie mobilă, ele resping acest lucru deoarece riscurile de la radioul mobil sunt incalculabile. Swiss Re consideră că 5G este unul dintre cele mai mari cinci riscuri pentru asigurători.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. In timp ce sistemul foloseste pe oameni tehnologia de monitorizare satelitara Remote Neural Monitoring si suntem cobai experimentali fix pe viata noastra adica exact ca intr-un amplu experiment social si oamenii sunt schingiuiti prin arme cu microwave directed energy weapons atunci ne mai plangem de niste antene? Oamenii sunt monitorizati cu tehnologii avansate ilegale inclusiv in sfanta biserica la sfanta spovedanie oriunde este obiectivul tinta este monitorizat. Si sunt multi preoti care colaboreaza, ori de frica ori de nestiinta. In timpul prigoanei comuniste era nimic fata de ce este acum. Multi havar nu au ca sunt cobai experimentali umani.

    1. O să monteze un Directed Energy Weapon With Remote Neural Monitoring Of Artificial Intelligence Interspecies Implant (DEWWRNMOAII – adică mai pe scurt demon) la românii tolomaci pe balcon să vă îndobitocească pe toți cu raze omega de gaură neagră cu vortex.

      Apoi folosind modulul de LGTBTQ++ Gender Confusion, vă gheiesc orientarea de o să umblați numa bărbat după bărbat și femeie după femeie. Și așa va stârpi Satana omul.

      Apropo satelit vine de la satanalit. Așa au gândit-o ocultiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button