X

“Orașul de 15 minute” NU e o teorie a conspirației. Apare explicit in PLX 418 cu care vor să ne naționalizeze proprietățile prin Codul Urbanistic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cand societatea civilă a mentionat in urma cu mai bine de un an si jumatate aparitia conceptului de Oras de 15 minute, in fapt o inchisoare a viitorului pentru largi comunitati, si cand am mentionat ca se experimenteaza in Marea Britanie, in Oxfordshire, dar si in alte zone din Elvetia si Franta, ni s-a spus ca e o “teorie a conspiratiei”. 

Acum, de cand se implementeaza noul Cod Urbanistic, prin PLX 418/2023, dupa ce au fost adoptate deja legile Dezvoltarii Durabile si cele ale Teritoriului prin care se reglementau deja zone restrictionate, si alte bazaconii de tip Smart City, iata ca se prevede fix “orasul de 15 minute” (la pagina 29), cu aceasta denumire specifica, asa cum este cuprins in tezele de la Davos ale Forumului Economic Mondial.

Proiectul de Lege a trecut deja de Senat, a ajuns la Camera Deputatilor, mai sunt de luat 3 avize si va trece si aici la vot (format PDF), devenind Lege cu toata puterea si cu toate consecintele ulterioare. Cand lumea se va trezi la realitate nu se va mai putea face nimic, românii sunt surzi si orbi in vreme ce guvernarea noastra este deja aservita intereselor globalismului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Măscăricii își merita soarta. Stau ascunși ca șobolanii și ii lasă pe jidani sa le ia tot, inclusiv libertatea, prin interpușii lor, politicienii masoni sclavi ai ocultei mondiale

  2. O spun cu toată responsabilitatea, doar Rusia ne mai poate salva din această nebunie care a cuprins Uniunea Europeană prin declanșarea unui mare război european și ocuparea de către aceasta a părții est europene a continentului! Este singura soluție prin forță, alta nu există deocamdată!

    1. responsabilitatea cui ?
      Toate statele lumii sunt implicate, ici- colo au mai fost cazuri de presedinti revoltati dar au fost repede “rezolvati”.
      Poate cunosteti mai bine situatia dintr-o anumita zona, dar nu poate fi fundamental diferita.
      Si UE a fost asteptata cu oarece sperante si ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button