X

Presa mainstream ne anunță că părul nespălat este la modă. „Cea mai râvnită coafură a momentului”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă trebuie să ajungeți la muncă, aveți probleme de rezolvat departe de casă sau, pur și simplu, sunteți nevoit să mergeți la cumpărături, dar nu ați avut timp în ultima perioadă să vă spălați pe cap, nu vă îngrijorați prea tare, căci de acum se poartă „părul nespălat”. 

Este vestea momentului, anunțată de revistele de modă internaționale și mediatizată de presa mainstream autohtonă, mai exact de Digi 24.

„Fie că este vorba de un păr nespălat de 3-4 zile și ulterior stilizat pentru a arată neglijent, fie că este o coafură obținută prin folosirea câtorva produse de îngrijire și aranjare a părului, coafura cu aspect de păr ud, nespălat și dezordonat este extrem de versatilă și se potrivește tuturor lungimilor de păr”, anunță Vogue, citată de Digi 24.

Sursa ne oferă și un prilej de reflecție la lucrurile care contează cu adevărat: „De ce să vă spălați părul? Poate că pur și simplu ar trebui să gândiți o coafură care se potrivește perfect unui păr neîngrijit”.

Aceasta este ideea stiliștilor și a marilor case de modă, care propun pentru primăvara anului 2024 revenirea la coafura „wet hair look”, prin valorificarea texturii onctuoase a părului (adică unsuroasă, mai pe românește), fie coafat cu produse specifice, fie doar nespălat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Trash fashion &style: jeg, blugi(sic!) nespălați, miros de transpirație și cururi nespălate, ciorapi sintetici purtați vara 5 zile, gunoi all over.
    Priviți o revistă de modă anii 1940-1960 și una din anii 1980-2020: ce însemnau atunci și ce înseamnă acum bărbatul și femeia.

  2. Ca de obicei, U.M. Digi 24 spune lucruri trasnite, in raport cu normalitatea! La globalistii astia, ordinele primite nu se discuta, ci doar se executa, chiar daca de cele mai multe ori dau in penibil!

  3. Dada, nu vă mai spălați, mâncați gândaci, vaccinați-vă și mai ales VOTAȚI satana globalistă. Dacă nici asta nu e pantomimă destinată să ne crească scârba față de globaliști, atunci nu mai știu eu cum mă cheamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button