X

Bufonul PNL, Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă va ocupa funcția de președinte al României. Azi are prima șansă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicolae Ciucă ar putea să fie candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2024, transmite prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.  Oficialul de la Bruxelles a explicat faptul că Nicolae Ciucă are un avantaj serios în aceste timpuri, fiind în primul rând un om serios, cu o pregătire pe măsură.

„Există o cutumă: președintele partidului are prioritate la alegeri. L-am însoțit pe dl. Ciucă în mai multe deplasări externe și vă pot spune că azi, indiscutabil, are prima șansă, fără îndoială. E persoana potrivită în alegerile prezidențiale. Așa cum arată cercetările, în contextul actual regional (n. r.: cu referire la războiul din Ucraina și din Israel), un lider venit din această zonă, care să poată comunica fără aroganță, e alegerea bună. Dar trebuie să se hotărască el”, a spus Rareș Bogdan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button