X

Mai multe orașe din România promit că până în 2030 locuitorii vor fi obligați: „0 kg consum de carne”, „0 kg produse lactate”,„3 articole vestimentare noi de persoană pe an”,„0 vehicule private” deținute, 1 zbor pe distanță scurtă (mai puțin de 1500 km) la fiecare 3 ani de persoană”. LISTA ORAȘELOR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

100 de orașe au fondat o coaliție numită C40 Cities Climate Leadership Group (C40).  C40 și-a stabilit o „țintă ambițioasă” pentru a atinge obiectivele WEF până în 2030, scrie Ziarul Românesc din Germania.

Pentru a atinge „Obiectivul”, orașele C40 s-au angajat ca rezidenții lor să respecte următoarea listă de reguli obligatorii:
0 kg consum de carne
„0 kg produse lactate”.
„3 articole vestimentare noi de persoană pe an”.
„0 vehicule private” deținute
„1 zbor pe distanță scurtă (mai puțin de 1500 km) la fiecare 3 ani de persoană”.

La primele 100 de orașe, care au fondat proiectul, s-au alăturat și altele, numărul lor trecând în prezent de 1.100. Pe această listă găsim numeroase orașe din România.

Pe lista completă se află multe orașe din România. Iată ce orașe din România care au aderat la regulile „zero carne, zero lapte, zero mașini” până acum: Aiud, Alba Iulia, Bîrlad, Botoșani, BrașovBuzău, Câmpina, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava, Tulcea, Zalău.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. S-au hotărât locuitorii acestor orașe să renunțe la îmbrăcăminte, carne, lapte și automobil sau a hotărât primăria în numele lor fără să-i consulte? Presupun că dacă a hotărât primăria fără să-și consulte cetățenii atunci până în 2030 aceste primării vor fi militarizate complet și bine înarmate iar actualii primari vor emigra. N-am știut că primarul are cunoștințe avansate de nutriție și hotărăște ce anume mănânc eu și familia mea.

    1. Ceea ce nu se spune este faptul că, în conformitate cu declarațiile FEM, nu vom mai avea nici casele în proprietate personală. Adică nu vom mai avea nimic în proprietate. Comuniștii când au făcut naționalizarea au fost niște blânzi copii pe lângă acești primari care ne lasă fără tot ce avem ca și când mașinile și casele noastre ne-ar fi fost făcute cadou de către primari, nu le-am fi cumpărat noi din banii munciți.

  2. Cretinilor alora din fruntea acelor orase romanesti, care au aderat la astfel de masuri satanist-demente, le recomand sa stea linistiti, deoare nimic din ceea ce s-au angajat in fatza stapanilor lor straini nu se va implini! Pt ca Romania va fi lovita de un cutremur devastator, Revolutie interna, Razboi Mondial si foamete cumplita, in urma carora foarte multi dintre ei si din familiile lor mafiote vor ingrasa viermii! De altfel, nici nu ar merita alta soarta!

  3. Agenda satanica 2030 a fost stabilita la un summit din 2017.
    Intr un video prezentat de accenture,
    GaVi… tot din 2017 spunea ca toata identitatea e in mana ta ,toata identitatea ta e in degetul tau.Adica vei plati cu mana,cu amprenta.In identitatea digitala sunt incluse vaccinarile ((Gavi),portofelul digital..
    Aproape jumatate de tara este deja inclusa in prigramul 0 produse lactate 0 carne 0 masini pana in 2030 treptat va fi toata tara si toata lumea.
    Nu inteleg la ce se refera 3 produse imbracaminte pe an.O persoana isi ia un tricou ,o pereche chiloti si o soseta sau cum?mi se pare aberant .
    Nu poti obliga toata omenirea sa nu manance produse lactate,carne..Daca eu nu vreau sau nu pot din motive medicale sa mananc e treaba mea dar nu pot obliga pe cei de langa mine sa se abtina.
    Daca cineva va reusi pe ascuns sa produca sau sa vanda lapte branza carne va fi arestat?amendat..?iar daca o persoana doreste putin lapte sau un ou pt un copil in crestere ca sa l hraneasca va fi arestat pt ca ar face trafic cu produse lactate luate pe sub mana..
    Asa ceva nici pe vremea comunistilor nu a fost,ok luai pe cartela cu ratia ,stateai la coada dar nu 0 lactate 0 carne 0 masini…
    Au luat o razna si toti accepta ,cand isi vor da seama va fi prea tarziu.
    Mai rau conturile vor fi blocate daca ai luat de ex 3 articole imbracaminte pe an etc.
    Nici nu poti cumpara dar iti blocheaza si conturile sa vezi atunci revolutie si razboi ca acum dorm toti ca fraierii.

    1. Nu numai că dorm ca fraierii, dar dacă le spui ceva sunt în stare să sară la tine și să-ți scoată ochii.
      De aceea pentru astfel de oamenii chiar le-aș dori o asemenea soartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button