X

Klaus Schwab declară “sfârșitul capitalismului” și spune că omenirea trebuie să treacă la “era talentelor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Klaus Schwab a făcut apel la guvernele din întreaga lume să înceapă să fuzioneze cu elita corporatistă nealeasă pentru a inaugura Marea Resetare a sa și pentru a pune capăt “erei capitalismului” și a inaugura “era talentelor”, în care elitele corporatiste nealese vor conduce lumea în beneficiul umanității. 

Schwab a făcut aceste comentarii în timpul unui discurs rostit săptămâna aceasta la Summitul Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN), susținând că este timpul să trecem de la “era capitalismului la era talentelor”.

Fondatorul Forumului Economic Mondial (WEF) susține că guvernele trebuie să îmbrățișeze principalele părți interesate ale organizației sale globaliste, inclusiv companiile Big Pharma, și să permită elitelor corporatiste să elaboreze în mod oficial politicile publice.

În timpul discursului din Indonezia, Schwab a profitat de ocazie pentru a detalia planurile sale de fuziune a puterii de stat și a celei corporative, declarând că tranziția este în beneficiul întregii omeniri.

Cu toate acestea, discursul lui Schwab i-a făcut pe mulți oameni să se întrebe de ce șeful unei organizații neguvernamentale, care reprezintă interesele corporatiste private, a ținut discursul principal al evenimentului. Schwab nu reprezintă nicio țară, cu atât mai puțin o națiune din Asia de Sud-Est.

Pe site-ul său, summitul ASEAN este descris ca fiind “reuniuni bilaterale între liderii țărilor participante”. Schwab, care reprezintă marile corporații, a fost, se pare, singura excepție de la această regulă.

După cum a scris ieri pe Twitter politicianul australian Craig Kelly: “De ce ține Klaus curte la actualul summit ASEAN din Indonezia?

“Și de ce pledează Klaus, de asemenea, pentru o fuziune a puterii statului și a corporațiilor?”

Luând cuvântul la summit, Schwab le-a spus liderilor guvernamentali că promovează ceea ce el numește “cooperare public-privat”. El a continuat afirmând că, odată cu fuziunea dintre corporație și stat, lumea va trece de la “era capitalismului la era talentelor”.

Schwab explică faptul că, în cadrul sistemului său, elitele corporatiste vor elabora politici pentru țările suverane pentru a se asigura că inovarea devine “factorul competitiv cheie”.

El declarase deja că planurile sale de fuziune a corporațiilor și a statelor vor însemna că “guvernele vor continua să asigure direcția, dar afacerile vor furniza puterea de inovare”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button