X

Fost premier italian susține că francezii în complicitate cu americanii au doborât un avion italian de pasageri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un fost premier italian a declarat, într-un interviu publicat sâmbătă, că o rachetă a forţelor aeriene franceze a doborât din greşeală un avion de pasageri deasupra Mării Mediterane în 1980, într-o încercare eşuată de a-l asasina pe liderul de atunci al Libiei, Muammar Gadhafi, relatează AP conform news. ro.

Fostul premier Giuliano Amato a făcut apel la preşedintele francez Emmanuel Macron să infirme sau să confirme afirmaţia sa cu privire la cauza tragediei din 27 iunie 1980, în care au murit toate cele 81 de persoane aflate la bordul unui zbor intern italian.

Într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica din Roma, Amato a declarat că este convins că Franţa a nimerit avionul în timp ce ţintea un avion militar libian.

Ce a cauzat prăbuşirea este unul dintre cele mai mari mistere ale Italiei moderne. Unii spun că o bombă a explodat la bordul avionului Itavia în timpul unui zbor de la Bologna la Sicilia, în timp ce alţii spun că examinarea epavei, scoasă de pe fundul mării ani mai târziu, indică faptul că a fost lovită de o rachetă.

„Versiunea cea mai credibilă este cea a responsabilităţii forţelor aeriene franceze, în complicitate cu americanii şi care au participat la un război în ceruri în acea seară de 27 iunie”, a declarat Amato.

NATO plănuia să „simuleze un exerciţiu, cu multe avioane în acţiune, în timpul căruia ar fi trebuit să fie lansată o rachetă” având ca ţintă pe Gadhafi, a declarat Amato.

În urma prăbuşirii, oficialii francezi, americani şi ai NATO au negat orice activitate militară pe cer în acea noapte.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Bineînțeles că au negat. Și nu Macron va face lumină el fiind un fost bancher pentru Casa Rotschild deghizată în Banque de France ( Banca Franței) . Dar ce să mai spunem despre atacul cu bombă de la Brescia din anii 70 , pus la cale de supralojile masonice , sau de cel asupra unui tren de pasageri pe ruta Roma- Frankfurt tot cam pe atunci, cind ținta a fost Aldo Moro, ucis mai tîrziu după o răpite spectaculara, căci Moro se opunea lojii P2, ramură din supraloja americană Trei Ochi fondată de David Rockefeller, Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinsky și alții de același calibru( nu este loc suficient aici ), sau de pseudo-starile de urgență la care a fost obligat să participe un fost prim ministru italian tot pe atunci pentru instaurarea prințului Borghese printr- o lovitură de stat pusă la cale de aceeași supraloja, CIA și supraloja Compass Star Rose ? Nimeni nu lasă adevărul să iasa, decît în mod disparat, știu eu, mai știu cîțiva, dar atît. Lumină nu se face căci altfel SE POT TREZI MASELE DIN SOMNUL PROFUND ÎN CARE AU FOST ADINCITE DE SECOLE. Și nu ar fi bine pentru procesul de taxare , nici cel de globalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button