X

Sondaj Reuters în Partidul Republican: Trump-47%, DeSantis-19%

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump domină competiţia internă republicană pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite de anul viitor, având un sprijin de 47% în Partidul Republican, mult peste cel de 19% pentru guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, indică rezultatele unui nou sondaj Reuters/Ipsos publicate miercuri conform Agerpres. 

Ancheta sociologică, realizată în perioada 10-17 iulie, arată că Trump, care a fost preşedinte al SUA în perioada 2017-2021, a câştigat patru puncte procentuale faţă de un sondaj Reuters/Ipsos similar realizat în luna iunie.

Ceilalţi candidaţi republicani se află mult în urma lui Trump şi DeSantis. Astfel, Vivek Ramaswamy este creditat cu 9% din intenţiile de vot (de trei ori mai multe decât in iunie), iar fostul vicepreşedinte american Mike Pence cu 7%.

În tabăra democrată, actualul preşedinte al ţării Joe Biden are o susţinere de 63%. El este urmat la mare distanţă de Robert F. Kennedy Jr., cu 15% din intenţiile de vot.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dacă aș fi american, nu m-aș uita prea mult la Mister Trump, el a fost cel care în 2020 a incitat populația americană să se vaccineze în cadrul operațiunii Warp Speed, efectuată prin mijlocirea militarilor americani ( de ce militari ??), în cel mai mare și mai necruțător experiment biologic cauzat de zero pericol, cu ” vaccinuri ” netestate și infestate cu substanțe nebiologice și dăunătoare corpului omenesc ( uneori mortale sau producătoare de mutilari pe viață) .
    Norocul meu că nu sunt și nu trebuie să il văd și aud zilnic , căci l-aș numi complice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button