X

Apocalipsa în plină desfășurare: FIARA este denumirea pe care ONU o dă Inteligenței Artificiale care va controla lumea. Prima misiune: eliminarea de pe internet a “conspirationiștilor”!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Națiunilor Unite (ONU) a lansat un nou sistem de verificare a faptelor gestionat de inteligența artificială (AI), care va fi folosit pentru a elimina complet “conspirationiștii” și publicațiile independente de pe internet. 

Poreclit “The Beast” (Fiara), AI-ul de verificare a faptelor va cenzura utilizatorii în timp real dacă aceștia vor răspândi ceva ce AI-ul consideră a fi “dezinformare” sau “discurs de ură”. ONU a dezvoltat “Fiara”(pe numele ei de oficial: iVerify) în colaborare cu Alex Soros, moștenitorul ultra-radical al lui George Soros.

Organizația Națiunilor Unite a dezvăluit ca se va instala planetar un serviciu “automatizat” de verificare a faptelor (fact-checking) pentru a contracara așa-numita dezinformare și discursul de ură pe internet, într-un proiect realizat în parteneriat cu Big-Tech și cu organizații finanțate de Soros. Ca răspuns la ceea ce ei numesc “poluarea informațională online”, despre care afirmă că este o “provocare globală”, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a lansat platforma iVerify pentru a contracara presupusele dezinformări și discursuri de ură online.

“Instrumentul automat de verificare automată a faptelor” al organismului mondial a fost dezvoltat în parteneriat cu Centrul Internațional de Calcul al Națiunilor Unite (UNICC), cu Meedan, un verificator de fapte finanțat de Facebook și Google, cu CrowdTangle, deținut de Meta, și cu International Fact-Checking Network (IFCN), finanțat de Soros.

Inutil să mai spunem că acest instrument nu va fi folosit pentru a reprima punctele de vedere cu care Big Tech și George Soros sunt de acord. În schimb, va fi folosit pentru a-i reprima pe cei care aleg să fie gânditori independenți, iar acest lucru ar trebui să ne alarmeze foarte mult pe toți.

Referințe la “fiara” în Apocalipsa:

1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?
5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
9. Dacă are cineva urechi – să audă!
10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Este printre ultimele zvâcniri ale slujitorilor întunericului.
    Să ținem aproape de HRISTOS , MAICA DOMNULUI , PUTERILE CEREȘTI , SFINȚII ȘI ÎNGERII PĂZITORI ❗
    Noi cu Lumina, ei cu nenumitul ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

    1. Usor, usor…necazul cel mare inca nici nu a inceput bine….care ultimele zvacniri? Lucrurile sunt deabia la ineput. Urmeaza razboi general in toata lumea, apoi foamete generalizata. Apoi va veni Anticrist sa domneasca si, oamenii din toata lumea – satui de razboi, foamete si mizerie, il vor ca pe un salvator si ii vor accepta cu bucurie si speranta domnia si vor primi cu bucurie “pecetea” (scuzati-ma, dar sun balarii ce spun unii ca vaccinul e pcetea, sau pasaportul sau buletinul cu cip….adevarata pecete inca nu a fost pusa nimanui, asa cum inca nu il cunoastem pe Anticrist). Dupa umila mea parere, in momentul de fata noi vedem doar “zorii” perioadei de haos premergatoare venirii si domniei lui Anticrist (necazul cel mare).

  2. Ceea ce la om este cu neputință, la Domnul este cu putință!
    Deci, Dorin, eu sunt de acord cu tine!
    Va trebui să dăm un test dar recompensa va fi inimaginabilă!
    Domnul să vă ajute tuturor!

  3. Admin,
    I-au spus corect: fiara
    Dar nu este prima fiara, cea ce se naste din apa ci a doua fiara, cea ce se naste din pamant (siliciu)
    Prima fiara, sunt multimi de oameni, calauziti de un singur tel: instalarea lui antihrist ca dumnezeu pe pamant.
    A doua fiara spune Dumnezeu, prin Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan, ca se naste din pamant – adica din siliciu. Si da, fiara a doua este Inteligenta Artificiala si tot angrenajul IT.

    11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur

    Iar cele doua coarne, cred eu, ca sunt cele doua laturi ale sale, firi, materiala creata de om si duhovniceasca condusa de satana.

  4. Mulțumim tuturor pentru ajutor în cazul mămicii cu trei copilași din București sector 5, care ar fi vrut din cauza necredinței și a sărăciei să recurgă la un avort!

    Tânăra mămică de 18 ani a reușit să se mute cu chirie împreună cu copilașii și cu tatăl lor datorită oamenilor cu suflet! Au plătit prima lună de chirie și garanția. Suntem încă în alertă și poate că ar fi încă nevoie de sprijin pentru următoarele 2 luni, pentru ca mămica Mihaela, ce tocmai a împlinit 18 ani să nu avorteze al treilea copilaș ! Pentru că ei încă nu au o situație stabilă pe termen lung, până la nașterea copilașului.

    Cel mai mare ajutor l-ar putea oferi o persoană care să se implice puțin, să aloce timp pentru a-l ajuta pe tatăl copiilor să se angajeze. Tatăl are 21 de ani, muncește pe șantier ca muncitor necalificat când și când. Are probleme cu inima și obosește, i se face rău pe șantier. De aceea lucrează periodic, nu are un loc de muncă stabil.

    Este nevoie de persoane care să îl îndrume în găsirea unui loc de muncă și de mai multă încurajare pentru a urma programul școlar “A doua șansă”. Și-ar dori ca cineva să îl ajute să găsească un loc de muncă ca paznic, pentru a nu mai face un efort fizic intens care i-ar putea pune sănătatea în pericol. Pentru tinerii din medii defavorizate se acordă scutire de impozitul pe salariu.

    Numărul de telefon al familiei 0775178737.

    Adresa mea de e-mail: [email protected]

    Tinerii părinți de pretutindeni au nevoie de educație și îndrumare pentru a se întări în credință. Suntem la început, dar a venit timpul să ieșim din nihilismul perioadei comuniste care continuă azi prin globalism…. Să ne implicăm și noi în educația tinerilor pentru a nu mai repeta greșelile acestui neam, care are pe conștiință multe avortuti. Să le fim alături adolescenților și tinerilor pentru a ne întări în credință, împreună!
    https://centrulalexandra.ro/index.php/am-nevoie-de-ajutor/

  5. Ismael Perez spune că e o inteligență artificială AI GOD…care acaparează universuri…vrea acces în 12D… …așa se numește …Bestia la noi…Animus…mai sus..

  6. ONU nu este de fel ceea ce crede lumea ca este, ci o organizație înființată pentru a servi scopurilor mondialiste ale Comitetului celor 300 si celorlalte societati ascunse de public ( Fabian Society, Round Table, Chatham House , Pilgrim Society, Cincinatti Society, etc, toate alcătuite din francmasoni revoluționari si care operează toate din umbră ) . Foarte probabil numele său va fi schimbat cu cel de World Future Council ( Viitorul Consiliu Mondial ) in care toate posturile sunt deja distribuite, avem si noi reprezentanții noștri aleși de mondialistii pentru care lucreaza, nu de popoarele pe care chipurile le reprezintă, deci știm deja ce interese apără ei, sau ele mai bine spus. World Future Council este strîns legat de Lucis Trust, ce se numea anterior Lucifer …
    Exista deja o armată mondială constituită, multinationala, de care ONU nu e străină, precum și o poliție cu aceeasi întindere,totul secret pînă în prezent, dar nu chiar…
    Polițiștii si armata care au bătut oamenii in 2020 ca nu purtau masca masonica vor fi cu toții destituiti, si înlocuiți cu roboti si cu personal din organizațiile de luptă anti popoare menționate mai sus, sub pretextul unei reiinoiri necesare a tehnicilor si unei redistribuiri a echipelor.
    Cenzura despre care vorbește articolul e doar un prim pas în instituirea a ceea ce urmeaza si care am detaliat, vom asista la instaurarea legii marțiale dacă nu suntem vigilenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button