X

Întrebări cu tentă sexuală la evaluările naționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O situație gravă remarcată de mai mulți părinți din Constanța relevă un pericol din ce în ce mai actual: flagelul ideologiei marxiste a început să bată și la porțile României, amenințând să pătrundă în societatea noastră. 

Despre ce este vorba? În cadrul unei evaluări care măsoară nivelul elevilor din clasele a IV-a și a VIII-a la matematică și știință (evaluarea TIMMS), copiii au primit și un chestionar plin de întrebări intruzive referitoare la viața lor privată, unele dintre ele fiind chiar cu tentă sexuală.

Astfel, deși erau doar elevi de clasele a IV-a și a VIII-a, respectivii copii din Constanța au fost întrebați cum se definesc (fete sau băieți), dacă au smartphone, sau dacă ar fi dispuși să ia în căsătorie persoane virgine. Mai mult, au fost obligați să completeze acest chestionar și nu li s-a permis să părăsească sala de examen până când nu au răspuns la toate aceste întrebări halucinante.

În acest context, senatorul AUR Sorin-Cristian Mateescu s-a sesizat și a formulat o interpelare parlamentară către ministrul Educației, Ligia Deca, prin care îi solicită să clarifice public dacă astfel de chestionare fac parte din evaluarea TIMMS și din politica ministerului.

Solicităm ministrului Deca să ia măsuri urgente pentru a investiga această situație și pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente în sistemul de învățământ. Este inadmisibil ca ideologia delirantă și dezgustătoare a neo-marxiștilor să pătrundă în școlile României! AUR se va opune oricărei tentative de a destabiliza fundația de valori sănătoase, morale, firești și perene pe care au fost clădite cultura și națiunea română!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cine a distrribuit acele pliante?! Cine a aprobat distribuirea lor? Cine a decis obligativitatea lor?! Toți ăștia, la țeapă !

  2. Parintii de ce nu protesteaza? De ce nu se face scandal pe aceasta tema? Este foarte grava! Degeaba zice un politician sau altul ca va interzice una sau alta, daca parintii isi trimit copiii la scoala in continuare si accepta orice li se preda acestora. Ca se gandesc probabil la note, la cariera, la banii copiilor. Ca sa ia note mari ar invata si reproduce orice idee lgbtq? Ce folos ii va da cariera de succes viitoare copilului lor daca va raspandi raul si ideile raului in lume ca sa ia note mari si sa aiba succes?
    La Judecata cum vor raspunde acesti parinti materialisti?
    Dar bietii copii, daca vor si intelege raul care li se face lor din indiferenta se vor umple de manie, se vor razvrati impotriva tuturor si risca sa fie prinsi de si mai multi demoni in mania lor! Si nu isi vor mai respecta parintii care i-au lasat prada acestor bestii lgbtq (ai caror lideri ideologici nici macar nu sunt ei insisi gay sa ii scuzi de nebunie). Va fi o lume in care dragostea se va saraci asa de mult incat cu greu il vom mai putea accepta pe Dumnezeu si ca o idee teoretic. Ca nu va mai fi chip in lume al dragostei Lui parintesti. Ce sa zici copilului? Ca El ii este Tata si il iubeste mai mult ca tatal si mama naturali pe care i-a dat in dar si i-a legat in dragostea Lui ca si familie? Ca iti va raspunde copilul razand “Ce dragoste? Ce familie?” Ce cinstire mai asteapta parintii in acest context?
    Singuri ne distrugem lumea si Vrajmasul sta pe langa si rade de noi. Il auziti cum rade? Cum fac ca fiarele barbatii aia drag-queens, asa rade! Si parintii stau pe langa si se distreaza cu el. Ce scuza avem pentru aceasta transa? Ca se tin Sfintele Liturghii. Pe vremea comunistilor zicea Sfanta Matrona a Moscovei ca oamenii erau rai ca intr-o transa deoarece nu se mai tineau Sfintele Liturghii si toata scursura iadului iesise de unde o aruncau acestea si intra in oameni care isi ieseau din minti.
    Dar azi avem Liturghii, ce scuza avem?

  3. Când distribuia coaliția pocăiților pliante de propagandă v-ați sesizat? Sau propaganda creștinopată este singura “aprobată”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button