X

China avertizează Washingtonul: „Dacă SUA nu frânează, vor exista conflicte și confruntări”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

China ridică tonul în relația cu SUA.  Ministrul de Externe chinez avertizează Washingtonul: „Dacă SUA nu frânează, vor exista conflicte și confruntări”

SUA și China se îndreaptă spre un conflict inevitabil dacă Washingtonul nu-și schimbă abordarea, a declarat noul ministru de externe al Chinei într-o conferință de presă în care a apărat consolidarea relației țării sale cu Rusia.

Qin Gang a declarat că în ciuda declarațiilor Washingtonului, „așa-zisa competiție dorită de partea americană este o reprimare și o suprimare totală, un joc cu sumă zero în care tu mori și eu trăiesc”.

Tensiunile dintre China și SUA ating cote alarmante

„Dacă SUA nu frânează, ci continuă să meargă cu viteză pe drumul greșit, nicio balustradă nu poate împiedica deraierea și cu siguranță vor exista conflicte și confruntări”, a avertizat el.

Potrivit ministrului chinez, percepţia Washingtonului despre Beijing este „serios distorsionată”. SUA consideră China „principalul său rival şi cea mai importantă provocare geostrategică”, iar consecinţa acestei premise este că „politica SUA-China a deviat în întregime de la calea raţională şi sănătoasă”, a afirmat Qin.

Deşi Washingtonul vorbeşte despre competiţie, în realitate doreşte să înăbuşe China în toate domeniile, a notat el.

Diplomatul chinez a făcut apel ca relaţiile dintre cele două superputeri să revină pe calea cea bună, subliniind că aceasta nu este o opţiune, ci o necesitate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button