X

Un cercetător olandez a anunțat cutremurul devastator din Turcia cu 3 zile înainte. Twitter spune că științific nu se poate

Un cercetător olandez a prezis producerea cutremurului devastator din Turcia și Siria cu doar 3 zile înainte de producerea sa.
Un cercetător olandez a prezis producerea cutremurului devastator din Turcia și Siria cu doar 3 zile înainte de producerea sa. 

Dovada este scrisă pe Twitter, unde Frank Hoogerbeets a scris despre seism înainte ca acesta să aibă loc.

„Mai devreme sau mai târziu va avea loc un #seism ~M 7,5 în această regiune (sud-centrul Turciei, Iordania, Siria, Liban)”, este tweet-ul cercetătorului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Hoogerbeets a prezis că seismul se va produce cu o magnitudine de 7,5 în regiune. După producerea seismului, cercetătorul a avertizat că vor urma replici puternice în regiune, ceea ce s-a întâmplat după câteva ore.

„Inima mea este alături de toți cei afectați de cutremurul major din centrul Turciei. Așa cum am afirmat anterior, mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întâmpla în această regiune, la fel ca în anii 115 și 526. Aceste cutremure sunt întotdeauna precedate de o geometrie planetară critică, așa cum am avut pe 4-5 februarie”, a mai scris cercetătorul.

Potrivit India Today, Frank Hoogerbeets este un cercetător de la Solar System Geomatry Survey (SSGEOS), care studiază activitatea seismică.

Twitter reacționează la postarea olandezului

Această postare este însoțită de un mesaj al companiei Twitter, care avertizează utilizatorii că, în prezent, cutremurele nu pot fi prezise.

”Nu există nicio bază științifică pentru predicțiile privind cutremurele. Există întotdeauna o șansă să se producă un cutremur în locurile cu falii active, dar testele au arătat că previziunile specifice nu au rezultate mai bune decât cele aleatorii. Afirmațiile privind corelația cu alinierea planetelor au fost infirmate.”

Twitter

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. “Experimentul “Universul 25” este unul dintre cele mai terifiante experimente din istoria stiintei, care, prin comportamentul unei colonii de soareci, este o incercare a oamenilor de stiinta de a explica societatile umane. Ideea „Universului 25” a venit de la omul de știință american John Calhoun, care a creat o „lume ideală” în care sute de șoareci ar trăi și s-ar reproduce. Mai exact, Calhoun a construit așa-numitul „Paradisul șoarecilor”, un spațiu special amenajat unde rozătoarele aveau abundență de hrană și apă, precum și un spațiu de locuit mare. La început a plasat patru perechi de șoareci care în scurt timp au început să se reproducă, rezultând creșterea rapidă a populației lor. Cu toate acestea, după 315 zile reproducerea lor a început să scadă semnificativ. Cand numarul rozatoarelor a ajuns la 600, intre ele s-a format o ierarhie si apoi au aparut asa zisii “nemernici”. Rozătoarele mai mari au început să atace grupul, rezultatul fiind că mulți masculi încep să se “prăbească” psihologic. Ca urmare, femelele nu s-au protejat singure și, la rândul lor, au devenit agresive față de pui. Pe măsură ce timpul trecea, femelele au arătat un comportament din ce în ce mai agresiv, elemente de izolare și lipsă de dispoziție reproductivă. A existat o rată a natalității scăzută și, în același timp, o creștere a mortalității la rozătoarele mai tinere. Apoi a apărut o nouă clasă de rozătoare masculine, așa zișii “șoricei frumoși”. Au refuzat să se împerecheze cu femelele sau să “lupte” pentru spațiul lor. Nu le păsa decât de mâncare și somn. La un moment dat, “masculii frumosi” si “femelele izolate” formau majoritatea populatiei.
    Potrivit lui Calhoun, faza morții a constat în două etape: „prima moarte” și „a doua moarte. „Primul a fost caracterizat prin pierderea scopului în viață dincolo de simpla existență – nicio dorință de a se împerechea, crește tineri sau de a stabili un rol în societate. Odată cu trecerea timpului, mortalitatea juvenilă a ajuns la 100%, iar reproducerea a ajuns la zero. Printre șoarecii pe cale de dispariție, s-a observat homosexualitatea și, totodată, canibalismul a crescut, în ciuda faptului că era multă mâncare. La doi ani de la începerea experimentului, s-a născut ultimul copil al coloniei. Până în 1973, el a ucis ultimul șoarece din Univers 25. John Calhoun a repetat același experiment de încă 25 de ori și de fiecare dată rezultatul a fost același.
    Munca științifică a lui Calhoun a fost folosită ca model pentru interpretarea colapsului social, iar cercetările sale servesc ca punct focal pentru studiul sociologiei urbane.
    În prezent asistăm la paralele directe în societatea actuală… Bărbați slabi, feminizați, fără abilități și fără instincte de protecție și femei prea agitate și agresive fără instincte materne.”

    Interesant acest experiment pe șoareci, pe care unii “deștepți” de azi vor sa-l extindă prin prognoze și diagnoze la lumea modernă adică la noi oamenii.

    Încercând sa dau o interpretare duhovniceasca, m-am gândit ca odată cu căderea lui Adam din Rai, păcatul a intrat in toată Creația, inclusiv in animale, de aceea putem vedea aceasta direcție din acest experiment către autodistrugere, care in urma “căderii” se manifesta peste tot.

    Însă omul are capacitatea de a se întoarce către Dumnezeu, prin pocainta, prin întoarcerea privirii sale din nou către Creatorul sau, și astfel poate sa oprească tăvălugul și răul păcatului pe care strămoșul sau Adam l-a săvârșit.

    Acesta este de fapt motivul pentru care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, s-a întrupat, din dragoste pentru noi oamenii, ca sa ne salveze din moartea păcatului către care am pornit prin căderea lui Adam, depinde însă de noi dacă am cunoscut, am înțeles și apoi vrem sa urmam cu adevărat spre Învierea Vieții sau a osândei veșnice. Domnul sa ne ajute sa alegem calea cea buna, iar noi sa răspundem chemării Sale.

  2. Profețiile Starețului Ioannis Kalaidis
    (1925-2009) Grecia

    Din 2000?, când Bătrânul meu ne-a dezvăluit că America și Canada vor suferi de fenomene „naturale” în așa fel încât să nu le recunoaștem mai târziu, acest lucru m-a îngrijorat foarte tare, pentru că Starețul  a mai spus că America nu va fi distrusă de război, dar de către alte dezastre teribile.

    Starețul ne  avertizează din 2015 că America va fi distrusă, jumătate din America va fi inundată, până în țara indienilor, va merge sub mare.

    America nu va mai fi o superputere… Mai întâi se va întâmpla ceva care va aduce America în genunchi. Va înceta să mai fie o superputere. America va suferi o mare catastrofă geologică și biologică.
    Starețul ne avertiza: Marea de Marmură va fi plină de morți.
    Turcii vor gusta marele cutremur.. Marmara și jumătate din Constantinopol se vor  scufunda.

    Va fi umplută cu clădiri care se vor prăbuși, corăbii care se vor scufunda, cadavre care vor pluti, chiar și peștii vor fugi.
    Distrugerea va ajunge până la Ankara.

    Va domina groaza, bufnițele vor jeli pe zidurile Constantinopolului.
    Veți vedea o pandemie teribilă în Turcia după un mare cutremur va fi o mare pandemie de holeră pentru că nu vor putea îngropa trupurile victimelor cutremurului.
    Și după aceea va avea loc un mare război de împărțire în 4 părți a Turciei.
    Turcia nu va mai fi pe hartă.
    Cu Turcia sa  terminat, nu te poți juca cu Sfânta Sofia, sau cu Hristos și Fecioara Maria, sau cu Tatăl Ceresc, sau cu Sfinții, sau cu sângele preoților care au fost uciși de turci si culcați  pe Sfântul Altar. Acest lucru este de neiertat, copiii mei.”

    1. am cautat pe site uri grecesti “profetia” asta si se pare ca in varianta pusa de tine aici sunt adaugate multe minciuni, nu am gasit la greci vreo mentiune despre ankara sau constantinopol. si as vrea sa explici cum facea staretul avertizari in 2015 daca a murit in 2009 ?
      da sursa acestui text !

  3. In Canonul ingerului pazitor scrie: Cel ce vezi fața cea de nevăzut a lui Dum­nezeu, Care șade în ceruri și se uită pe pământ cu gândul și-l face pe el de se cutre­mură, pe Acela roagă-L să mă mântuiască, sfinte îngere. ( Canonul 3)
    Prin urmare nu este al omului sa prevesteasca cutremurele, pt ca nu cunoaste gandul lui Dumnezeu. E ceva fals acolo sau vreo manipulare sau pura intamplare sau cineva a umblat la twiter si a antedatat o postare ulterioara cutremurului, sau mai greu de crezut cineva a provocat artificial cutremurul..
    In Viata Sf Simeon cel nebun pt Hristos, aflam ca Dumnezeu i-a descoperit despre cutremuril ce urmaza sa vina, si multe altel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button